Minden ami MARVEL zóna

Kannarenina
Minden ami MARVEL

Sziasztok! Lesz nálunk a Holokauszt Emlékközpontban egy filmklub, melyen az X-men: Az elsők c. filmet fogjuk vetíteni, majd beszélgetőpartnereinkkel kivesézzük a holokauszt hogyan jelenik meg egy szuperhős filmben. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem mellesleg az enni- és innivalót is mi biztosítjuk ;) További részletek itt:
https://snitt.hu/esemenyek/filmklub-x-men-az-elsok

Kapcsolódó filmek: X-Men – Az elsők (2011)

X-Men – Az elsők (2011)

MrsCumberbatch 
Minden ami MARVEL

Nos, egyre több oldal írja, hogy RDJ benne lesz a Fekete özvegy filmben. Nem tudom, mi az igazság, de nehezemre esik elhinni. Ha az Idegenben nem volt benne, pont ebben lenne? Arról nem is beszélve, hogy Robert még nem osztotta meg… Ti mit gondoltok? El kéne hinni? Lesz egy fél-két perces cameoja? De mégis hogy?
A Doctor Strange 2-ben már jobban el tudnám képzelni hogy benne lenne, hiszen Multiverzum, egy másik univerzumbeli Tony-t alakíthatna. De pont a Black Widow-ban?

Kapcsolódó filmek: Fekete Özvegy (2020)

Fekete Özvegy (2020)

Kapcsolódó művészek: Robert Downey Jr.

11 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Minden ami MARVEL

„Megbízható forrásokra hivatkozva – akik korábban jóval a hivatalos bejelentés előtt elárulták, hogy a Marvel Studios She-Hulk és Ms. Marvel sorozatokon dolgozik – úgy tudjuk, hogy a két fél folytatja a tárgyalásokat, a Disneytől egy olyan megállapodás hever az asztalon, melyben a Pókember bevételének 30%-kát kérik. Ugyanakkor a megállapodás egy olyan részt is tartalmaz, melyben azt kérik, hogy Venom is a Marvel Moziverzum része legyen. Nem világos, hogy a Disney elfogadja-e a jelenlegi feltételeket.” (widescreen.hu)
Mondtam én, hogy ne vegyünk mindent készpénznek az első másodpercben.

Kapcsolódó filmek: Venom 2 (2020)

Kapcsolódó művészek: Tom Holland · Tom Hardy

Hirdetés
MrsCumberbatch 
Minden ami MARVEL

Több oldal is azt írja, hogy ne reménykedjünk abban, hogy a Sony 50%-ot fog adni Kevinnek, ő pedig nem fogja ennél kevesebbel beérni – mert neki az jár. A GameStar például már tényként állítja hogy Pókember csatlakozni fog Venomhoz és Morbiushoz a Sony Marvel univerzumában. Ti mit szeretnétek jobban? Venom/Pókember vagy Deadpool/Pókember párost?

„Most, hogy már nekünk is megvan a saját univerzumunk, lesz kivel együtt játszania Pókembernek. Szerintem minden adott most számunkra ahhoz, hogy megvalósítsuk amit szeretnénk. Nagyon jó kört futottunk Feige segítségével a Pókember filmekkel. A Marveles kollégák remek emberek, nagyon tiszteljük őket, de nálunk is vannak remek emberek. Nem Kevin csinálta az egészet.”

Kapcsolódó filmek: Venom 2 (2020)

Kapcsolódó művészek: Tom Holland · Tom Hardy

MrsCumberbatch 
Minden ami MARVEL

A pletykák szerint Tom Holland leforgatott egy jelenetet a Venomhoz. De a Marvel azt mondta „Vegyétek ki azt a jelenetet!” Pedig elvileg csak Peter Parker lett volna a Venomban, nem Pókember.

Mivel az MCU-t elhagyta, hiszen a Sony nem hajlandó 50%-ot fizetni Kevinnek, ezért most sokan rögtön abban reménykednek hogy talán a Venom 2-ben láthatjuk majd ezt a párost.

Kapcsolódó filmek: Venom (2018) · Venom 2 (2020)

Venom (2018)

Kapcsolódó művészek: Tom Hardy · Tom Holland

MrsCumberbatch 
Minden ami MARVEL

Robert Downey Jr. így nyilatkozott az MCU elhagyásáról. (mafab.hu)

„Ki kellett szállnunk. A munkánkhoz tartozott, hogy leszálljunk a buszról mielőtt az elindul a következő megálló irányába, de nagyon büszke vagyok arra, hogy mindketten ott leszünk, amikor a többiek is levetik a mezüket.”

Kapcsolódó művészek: Robert Downey Jr.

1 hozzászólás