Deadpool 2 (Deadpool 2.) (2018) 666

0 díj · 1 jelölés

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 22

Szereposztás

Ryan ReynoldsDeadpool (Wade Wilson)
Leslie UggamsVak Al
Zazie BeetzDomino
Morena BaccarinVanessa
Josh BrolinKábel
Brianna HildebrandNegaszonikus Tini Torpedó
T. J. MillerCserkész
Stefan KapicicKolosszus
Karan SoniDopinder
Julian DennisonRussell

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

645 tag · 838 karc · Utolsó karc: 2022. május 26., 11:06 · Bővebben


Kedvencelte 124

Várólistára tette 134


Kiemelt értékelések

Sydney 

Tipikusan az a film, amit beteszek háttérzajnak, és pár perc után úgy nézem (és röhögök rajta), mintha most látnám először!

1 hozzászólás
LoneWolf 

Jöjjön a feleslegesen elnyújtott, agyondícsérő értékelés, amihez semmi köze annak, hogy Ryan Reynolds egy vaskos borítékot küldött nekem postán, tele amerikai elnökök képeivel ellátott papírosokkal:
Minek szépítsük? A Deadpool 2 egy szemtelen fan-service áradat, utaláskupac, mely szárazon lovagolja meg az MCU, a DCEU és egyéb agyonfizetett tuskók alkotásainak véreres… tudjátok. Olyannyira nem fukarkodik, hogy még a nagy Jamaica Kapitánya sem győzné ismételgetni a meme-mé vált kulcsmondatát: „I understood that reference!”. Ennek ellenére ez továbbra sem egy gyerekkeknek szóló darab, így a kedves szülőket megkérdeném:
Mi a fészkes f@*#fenének hozzátok be a még csak szobatisztaságra sem nevelt Pistikét egy tourette szindrómások által szövegkönyvezett, illetve több zacsira elég golyózáporral és kb. 100 tasaknyi A0+ vérrel (amit véletlenül sem a szomszéd kórház fagyasztójából nyúltak ám le, a marketing miatt kiürült produkciós kassza okán) meghintett katasztrófára?!
Nincs több eredetsztoris, „Jaj, szupererőt kaptam, most mi lesz velem?!” féle nyögdécselés, hisz Oscar bácsi ezekre magasról sz#%ik, így jöhetett a brutális, suicid szenvedés és halál, de a John Wick kutyabosszulós darálása sem maradhatott ki egy hobó lakhelyéül szolgált retyóban talált forgatókönyvből.
SPOILER! Én szóltam!
Persze hiába a világ legjobb *köhmm* csapata az X-Force (Nyugodjanak békében!), 'An@lBuldózer', a 'Kábelfektető' Thanos és az X-people (Így nem szexista.), akad pár a másik lyukba átcsúszott elem, így pl. a másodjára már totál érdektelen és megismételt poénok, az erőltetetten nyálasra sikeredett, Ghost-os szerelmi szál (K#&@ögöt persze nem formáztatok!), pár vágásra szorult, számomra kissé hosszúra nyújtott jelenet, mint a piromán, diabéteszes srác rohangálása az égő házban, az úgynevezett NAGY CGI csata, meg az Oscar-ra nagyon is (NEM!) esélyes haláltusa, ami még Pool-tól is sok lett.
Bocsessz, Ryan, nem volt elég nulla abban a borítékban, így legalább az egyik középső ujjam fel kellett mutatnom. Jah, és spoiler vége!
A lényeg: Meglepően jól szórakoztam a hibák ellenére is, sok ugyan a belsős poén, amit talán nem ért mindenki, de így is kellőképp beteg és szerintem simán hozza az első rész szintjét. A stáblistás jeleneteken pedig azóta is szakadok, pedig annyira kézenfekvőek, hogy az már fáj… komolyan, szállj már le a kezemről! (Oké, nem vagyok vicces.)
Mindenesetre, ha tetszett az előző, ezt is meg kell nézned! MOST! MOZIBAN! Mondom nem torrenten keresgélsz a jó !%#@!
ui.: A dubstep továbbra sem menő, de a többi betétdal ezúttal is odavágott.

NaNa_88 

Nekem sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Annyit nevettünk, hogy kb az első 5 perc után már imádtam. Még jó párszor meg kell néznem, mert a poénok feléről lemaradtunk azzal, hogy még az előzőn szakadtunk. :D

agi89

Nem lehetne 100 csillagot adni?
Vagy 1000-t?
Légyszi!

Mikor nézhetem meg újra?
Kb. a holnap is késő.

Esküszöm szerelmes vagyok ebbe az egész mindenségbe!

Deadpool leszel a férjem? :D

csartak

Bármit csinálhatnak, nekem ez még mindig tetszik, bírom ezt a seggfejet. :) Hatalmas figura, jól szórakoztam rajta. Deadpool for the President! (na jó, csak viccelek :P)
Mellesleg első 4D mozi élményem.

Törpillaa 

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤ Ez a film megint nagyot ütött, imádom ezt a pasit, nem csak szexi, de vicces is. Végig nevettem az egészet, az első része is nagy kedvencem, de ez fantasztikus. Látványos, szórakoztató, akciódús, bírtam Wade beszólásait, poénjait, a lassításokat is, és a zenéket is. A többi szereplő is király volt. Dominot, nagyon bírtam, állati menő csaj, és Cabel is tetszett, bár eleinte gonosznak tűnt, de jó fej volt a vége felé. Imádok minden filmet, ami Marvel, és ez is hatalmas kedvenc lett, Deadpool az egyik legeslegjobb karakter, és Ryan Reynolds baromi jól alakítsa, bírom a pasit. A vége, mikor spoiler Deadpool és az X-Force. :-D :-D

moonchristal 

OMG! Zseniális ez a film, minden pillanatát szerettem. Az igazság az, hogy az első résznek köszönhetem, hogy egyáltalán elkezdtem Marveles filmeket nézni, de azért azt kell mondanom, hogy ez a rész mérföldekkel jobban sikerült, mint az első.
Remek rendezés, szuper történet, csodás színészekkel és jó alakításokkal. Látványos, vicces, drámai, ahol kell, és a zenék… eleinte nem értettem, mit is keres ebben Celine Dion, de még az ő dala is remekül beleillett az egészbe. Nagyon élveztem, rengeteget nevettem, imádtam a végén a stáblistás jeleneteket, meg minden mást is. Nagy élmény volt, biztos, hogy többször is megnézem még. :)

chibizso

Összességében a Deadpool 2 egy olyan folytatás lett, ami bőven hozza az előző rész minőségét, úgymond sikerült a saját lécét megugrani. Van amiben erősebb az elődjénél (pl. humor), de van olyan is, amiben kevésbé erős (pl. történet). Így 8/10 a részemről. Évek múlva nem feltétlen fogok rá emlékezni, de baráti (vagy családi!) mozinak bőven ajánlom, hisz kikapcsolódni teljesen jó.

Bővebben: https://anti-gane.blogspot.com/2018/06/a-deadpool-mert-…


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Wade: Miért van az, hogy mindig csak ti vagytok itt? Te meg a Negaszonikus Tinitudomisénmi! *a háttérben az X-menek behúzzák maguk előtt az ajtót*

Valentine_Wiggin 

Ryan Reynolds *kezében a Zöld Lámpás forgatókönyve*: Ezzel fogok befutni!
*Wade lelövi*
Wade: Szívesen, Kanada.

Valentine_Wiggin 

Wade (Kábelnek): Ne húzd fel magad, Thanos!

Papp_Fanna8 

Deadpool: A mázli nem szuperképesség!
Domino: De igen.

moonchristal 

Cable: You're no hero. You're just a clown, dressed up like a sex toy.
Deadpool: So dark. You sure you're not from the DC universe?

szaniko62

És hiszitek vagy sem, a Deadpool 2 igazi családi film. Úgy éljek!
És mint minden jó családi film, ez is egy kegyetlen gyilkossággal indul. Mint a Bambi, Az oroszlánkirály, a Fűrész VII.

Valentine_Wiggin 

Wade: Nem úgy van, hogy a gyerek mindig az apjára üt? Mint a Star Warsban, ahol kavart a húgával is…
Vanessa: Szerintem neked nagyon sok kimaradt abból a filmből.

Valentine_Wiggin 

Nem mondtam el neki semmit, csak azt, amit tudni akart!

Papp_Fanna8 

Deadpool: Hú, remélem ez lassítva ment!


Folytatása

Összehasonlítás

Deadpool


Hasonló filmek címkék alapján