Deadpool 2 (Deadpool 2.) (2018) 94

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét… [tovább]

Angol
angol
angol
magyar
angol
magyar

Képek 19

Szereposztás

Ryan ReynoldsWade Wilson / Deadpool
Leslie UggamsVak Al
Zazie BeetzDomino
Morena BaccarinVanessa
Josh BrolinCabel
Brianna HildebrandNegaszonikus Tini Torpedó
T.J. MillerCserkész
Stefan KapicicKolosszus
Karan SoniDopinder
Julian DennisonRussell

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 28

Várólistára tette 299


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Jöjjön a feleslegesen elnyújtott, agyondícsérő értékelés, amihez semmi köze annak, hogy Ryan Reynolds egy vaskos borítékot küldött nekem postán, tele amerikai elnökök képeivel ellátott papírosokkal:
Minek szépítsük? A Deadpool 2 egy szemtelen fan-service áradat, utaláskupac, mely szárazon lovagolja meg az MCU, a DCEU és egyéb agyonfizetett tuskók alkotásainak véreres… tudjátok. Olyannyira nem fukarkodik, hogy még a nagy Jamaica Kapitánya sem győzné ismételgetni a meme-mé vált kulcsmondatát: „I understood that reference!”. Ennek ellenére ez továbbra sem egy gyerekkeknek szóló darab, így a kedves szülőket megkérdeném:
Mi a fészkes f@*#fenének hozzátok be a még csak szobatisztaságra sem nevelt Pistikét egy tourette szindrómások által szövegkönyvezett, illetve több zacsira elég golyózáporral és kb. 100 tasaknyi A0+ vérrel (amit véletlenül sem a szomszéd kórház fagyasztójából nyúltak ám le, a marketing miatt kiürült produkciós kassza okán) meghintett katasztrófára?!
Nincs több eredetsztoris, „Jaj, szupererőt kaptam, most mi lesz velem?!” féle nyögdécselés, hisz Oscar bácsi ezekre magasról sz#%ik, így jöhetett a brutális, suicid szenvedés és halál, de a John Wick kutyabosszulós darálása sem maradhatott ki egy hobó lakhelyéül szolgált retyóban talált forgatókönyvből.
SPOILER! Én szóltam!
Persze hiába a világ legjobb *köhmm* csapata az X-Force (Nyugodjanak békében!), 'An@lBuldózer', a 'Kábelfektető' Thanos és az X-people (Így nem szexista.), akad pár a másik lyukba átcsúszott elem, így pl. a másodjára már totál érdektelen és megismételt poénok, az erőltetetten nyálasra sikeredett, Ghost-os szerelmi szál (K#&@ögöt persze nem formáztatok!), pár vágásra szorult, számomra kissé hosszúra nyújtott jelenet, mint a piromán, diabéteszes srác rohangálása az égő házban, az úgynevezett NAGY CGI csata, meg az Oscar-ra nagyon is (NEM!) esélyes haláltusa, ami még Pool-tól is sok lett.
Bocsessz, Ryan, nem volt elég nulla abban a borítékban, így legalább az egyik középső ujjam fel kellett mutatnom. Jah, és spoiler vége!
A lényeg: Meglepően jól szórakoztam a hibák ellenére is, sok ugyan a belsős poén, amit talán nem ért mindenki, de így is kellőképp beteg és szerintem simán hozza az első rész szintjét. A stáblistás jeleneteken pedig azóta is szakadok, pedig annyira kézenfekvőek, hogy az már fáj… komolyan, szállj már le a kezemről! (Oké, nem vagyok vicces.)
Mindenesetre, ha tetszett az előző, ezt is meg kell nézned! MOST! MOZIBAN! Mondom nem torrenten keresgélsz a jó !%#@!
ui.: A dubstep továbbra sem menő, de a többi betétdal ezúttal is odavágott.

csartak 

Bármit csinálhatnak, nekem ez még mindig tetszik, bírom ezt a seggfejet. :) Hatalmas figura, jól szórakoztam rajta. Deadpool for the President! (na jó, csak csak viccelek :P)
Mellesleg első 4D mozi élményem.

moonchristal 

OMG! Zseniális ez a film, minden pillanatát szerettem. Az igazság az, hogy az első résznek köszönhetem, hogy egyáltalán elkezdtem Marveles filmeket nézni, de azért azt kell mondanom, hogy ez a rész mérföldekkel jobban sikerült, mint az első.
Remek rendezés, szuper történet, csodás színészekkel és jó alakításokkal. Látványos, vicces, drámai, ahol kell, és a zenék… eleinte nem értettem, mit is keres ebben Celine Dion, de még az ő dala is remekül beleillett az egészbe. Nagyon élveztem, rengeteget nevettem, imádtam a végén a stáblistás jeleneteket, meg minden mást is. Nagy élmény volt, biztos, hogy többször is megnézem még. :)

julcseee

Sírva röhögős. Imádom. Nem Gondoltam h túlszarnyalja az egyet, pedig basszus de :D
Amúgy meg, imádom a dubstepet :D (ha valaki látta akkor érti :D)

dulkap 

Elékezett a nap, amire a legjobban vártam az évben. Az idejét sem tudom mikor vártam egy filmet ennyire, mint az egyébként zseniális és hibátlan Deadpool második részét. Talán pont ezért kicsit féltem is, hogy a hatalmas elvárások miatt kicsit csalódni fogok.
Szerencsére a félelmem alaptalan volt, mert a folytatás is zseniálisra sikeredett, ráadásul nem önismétlő módon. Az előző részben megszeretett karakterek ismét itt vannak, az újak pedig tökéletes választások lettek, mind karakterileg, mind színészileg.
Komolyságot most sem szabad várni a filmtől, még ha drámai szál most is akad benne, de folyamatosan idézőjelben van téve minden, a rengeteg poénnak, utalásnak és a nézők felé történő kikacsintásnak hála.
Egy hatalmas kő esett le a szívemről és a film végén idült mosollyal ültem a moziban, várva a stáblistás poénokat. (Amik szintén zseniálisak.)
Akármilyen formában is tűnik fel Deadpool legközelebb a mozikban, már számolom is a napokat és ha tehetném lefagyasztanám magam addig, mint Cartman, mikor az új Nintendo Wii-t várta. :)
Emberek irány a mozi, mert bár idén nem ez lesz a legsikeresebb film, de hogy jobb film már nem lesz, abban biztos vagyok. Jár a maximális pontszám + 1…

NaNa_88 

Nekem sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Annyit nevettünk, hogy kb az első 5 perc után már imádtam. Még jó párszor meg kell néznem, mert a poénok feléről lemaradtunk azzal, hogy még az előzőn szakadtunk. :D

negike 

Rohadt jó volt, nagyon élveztem! :D Rengeteget nevetem rajta, az új szereplők is nagyon jók voltak, személyes kedvencem Cabel, haláli! :D A régiek meg még mindig zseniálisak, főleg Deadpool, most is hozza a nagy állatott! :D Egy valami nem tetszett benne az meg az eleje, nem tudom kicsit nehezen indult be és uncsi volt, olyan 20 percig, de utána zseniális volt. Nekem jobban tettszett ez a rész mint az első, biztos hogy még többször nézős lesz! :D :D
https://www.youtube.com/watch… A zenék még mindig ütnek! :D Dubstep!
X force pedig nagyon jó banda! :D :D Főleg mikor ejtőernyőztek! :D :D :D

agi89 

Nem lehetne 100 csillagot adni?
Vagy 1000-t?
Légyszi!

Mikor nézetem meg újra?
Kb. a holnap is késő.

Esküszöm szerelmes vagyok ebbe az egész mindenségbe!

Deadpool leszel a férjem? :D

Szencsike 

Kiváló családi film, ahol válogatott módon ölik meg egymást és még kegyetlenebb poénokkal szórakoztatják a közönséget. A gyakornokban sose kell csalódni, hisz pont ezért olyan remek film, hisz ő maga se veszi komolyan magát, hát minek agyaljunk sokat a dolgokon, mint a legtöbb szuperhősfilmnél. Deadpool és az X-Force kiváló csapat, Mackó az igazi hős.


Népszerű idézetek

I_luv_Krisztián 

Deadpool: A mázli nem szuperképesség!
Domino: De igen.

I_luv_Krisztián 

Vanessa: Csókolj meg! Csókolj meg, de úgy hogy érezzem!
Deadpool: Gyere ide!

I_luv_Krisztián 

Deadpool: Hú, remélem ez lassítva ment!

I_luv_Krisztián 

Deadpool: X-men vagyok!
Gabonapelyhet evő kisfiú [fejcsóválva]: Csak gyakornok…

3 hozzászólás
moonchristal 

Cable: You're no hero. You're just a clown, dressed up like a sex toy.
Deadpool: So dark. You sure you're not from the DC universe?

Skylight

Wade Wilson: Nézd! Én nem tudlak megvédeni. A nyakörv miatt, nincs más szuperképességem, csak a végtelen rák.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján