Születésnaposok

Mivel egy kicsit megcsúsztunk az októberi kitüntetésekkel, ezért úgy döntöttünk, hogy az október és a november szülötteit most egyszerre ünnepeljük.

Jeff Goldblum október 22-én ünnepelte 67. születésnapját.

Október 24-én pedig Kevin Kline múlt 72 éves.

November 5-én Sam Rockwell tölti be az 51-et.

Ben Stiller november 30-án lesz 54 éves.

Halloween közeledtével pedig úgy döntöttünk, hogy ismét egy rendhagyó kitüntetéssel kedveskedünk nektek, amit a karácsonyi kitüntetésünkhöz hasonlóan csak időszakosan lehet átvenni, október 15-e és november 15-e között.

Premierek

Mivel a filmek és sorozatok sugárzásában egyre nagyobb teret hódítanak a különböző streamszolgáltatók, mostantól a film- és sorozatadatlapokon lehetőség van „Webbemutató” dátumot is megadni.
Ezen kívül felkerült egy „Újra moziban” dátumozási lehetőség is azon filmek számára, amiket korábban már egyszer bemutattak, de újra megtekinthetők a moziban.
Mindkét dátumozási lehetőséget a filmadatlap szerkesztési nézetében találjátok (a fogaskerékre kattintva), illetve új film felvitelenél a premierdátumok alatt:

Használjátok őket bátran, hogy megjelenhessek a Főoldalról elérhető listákban!

Feltöltött képeink

Feltöltött linkjeinkhez hasonlóan saját feltöltött képeink is elérhetőek mostantól profilunk Közreműködések menüpontjában (a Linkek szekció most lett átmozgatva oda).
Jó nosztalgiázást! :)

Születésnaposok

Gwyneth Paltrow szeptember 27-én lesz 47 éves.

Szeptember 15-én pedig Tommy Lee Jones 73. születésnapját ünnepelhettük.

Ebben a hónapban az olasz filmek kedvelői tudhatnak magukénak egy új kitüntetést.

Születésnaposok

Mivel a július hónappal egy kicsit elkéstünk, úgy döntöttünk, hogy összevont születésnapot tartunk a júliusban és augusztusban születettekkel.

Philip Seymour Hoffman sajnos már 5 éve nincs velünk, ezért születésének 52. évfordulóján úgy gondoltuk, hogy megemlékezünk róla egy posztumusz kitüntetéssel:

Helen Mirren 74. születésnapjának július 26-án örülhettünk:

Az augusztus pedig a ’80-as évek szívtipróié:

Patrick Swayze augusztus 18-án lenne 67 éves:

Richard Gere pedig augusztus 31-én ünnepelheti 70. születésnapját:

És mivel idén júliusban volt 25 éve, hogy bemutatták a Két tűz között című, sokak által kedvelt akciófilmet, arra gondoltunk, hogy ebben a hónapban az akciófilmek szerelmeseinek kedvezünk egy nagyszerű kitüntetéssel a műfaj egyik legismertebb képviselőjének képkockájával:

Mit nézzünk ma?

Még az oldal létezése előtt kitaláltuk, mennyire fontos része lesz a Snittnek, hogy a tagok összevethessék a várólistáikat, és ez alapján könnyebben eldönthessék, mit nézzenek meg egy-egy közös mozizás alkalmával. Erre most – jobb későn, mint soha – lehetőségetek is nyílik:

A várólisták jobb felső sarkában a tölcsérre kattintva tudjátok megadni azoknak az embereknek a nevét, akikkel közös nevezőt szeretnétek találni.

Hirdetés

Születésnaposok

Kicsit megkésve de megérkeztek ehavi szülinaposaink:

Mark Wahlberg június 5-én töltötte be 48. életévét,

míg James Newton Howard június 9-én múlt 68 éves.

Ettől a hónaptól kezdve pedig minél több rövidfilmet érdemes nézni, hogy ezt a különleges plecsnit tudhassátok magatokénak.

Boldog szülinapot!

4 éves lett a Snitt.
Nem szaporítjuk a szót, nagyon örülünk, hogy itt vagytok. Olyannyira, hogy most egy hétre mindenki pro tag lett, a nagyon szorgos feltöltőknek pedig idén is ajándékoztunk egy év pro tagságot. Köszönjük a munkátokat!

Születésnaposok

Május 5-én múlt 77 éve, hogy a nagyszerű Bujtor István megszületett, ő sajnos már nem ünnepelhet velünk.

Némi vigasz, hogy vele ellentétben Gabriel Byrne május 12-én még elfújhat egy híján 70 gyertyát születésnapi tortáján.

David Suchet-ről, aki szintén ebben a hónapban ünnepel, legismertebb szerepe jutott eszünkbe, és arra gondoltunk itt az ideje valami újdonságnak: most a Poirot-filmek kedvelőinek gyártottunk egy kitüntetést, amibe természetesen nemcsak Suchet Poirot-alakításait számítjuk be, hanem az összes Poirot-szerepet.

Speciális

Mostantól van rá lehetőség, hogy sorozatoknál elkülönítsük a különkiadást. Sőt, akkor is működik, ha azt esetleg nem egy évad elején vagy végén adták le, hanem mondjuk a közepén.

Tudnivalók:

  • Epizód megadásánál az évad illetve rész mezőkben megadod azt a helyet, ahova tenni akarod, majd bepipálod a Spec kockát mellette  • Az epizódok sorában a spec megjelölésű rész élvez prioritást. Tehát, ha a 10. rész után akarod betenni, akkor 11. résznek kell nevezned, így a 10. rész mögé, de a tényleges 11. részt elé kerül majd

  • Ha a speciális epizód nem egy évad közepén van, hanem két évad között, ahhoz az évadhoz sorold elsőnek vagy utolsónak, amelyikhez időben közelebb van!
  • Ha tudsz olyan sorozatról, amiben van ilyen speciális epizód, de nem így lett korábban rögzítve, arra kérünk, hogy küldj nekünk hibajelzést!