Születésnaposok

Az augusztus sem maradhat el születésnaposok nélkül:

Amy Adams augusztus 20-án ünnepelte 46. születésnapját:

Charlize Theron augusztus 7-én volt 45 éves

Ben Affleck pedig augusztus 15-én töltötte be 48. életévét

Születésnaposok

Július hónapban sem marad el az ünneplés, fogadjátok szeretettel ehavi születésnaposainkat:

Tom Cruise július 3-án ünnepelte 58. születésnapját:

Patrick Stewart pedig július 13-volt kereken 80 éves:

Ebben a hónapban a krimirajongók örülhetnek egy szép új kitüntetésnek:

Boldog szülinapot!

5 éves lett a Snitt. Nagyon örülünk, hogy itt vagytok.

Ünnepeljünk együtt a legkézenfekvőbb módon: nézzünk továbbra is jó filmeket! :)

Az ünnep örömére most egy hétig mindenki élvezheti a pro funkciókat, a nagyon szorgos feltöltőknek pedig idén is ajándékoztunk egy év pro tagságot. Köszönjük a munkátokat!

Sorozatos idézetek

Biztos észrevettétek már, hogy sorozatoknál és minisorozatoknál már külön mezőbe lehet megadni azt is, hogy mikor hangzott el az idézett rész.

Igyekeztünk a már felvitt idézeteket automatikusan átállítani. Kérünk benneteket, hogy ahol ez nem történt meg (ezt onnan lehet tudni, hogy nem halványabban jelenik meg az idézet helye), arról küldjetek hibajavítást.

Mivel két külön mezőről van szó, úgy tudtuk könnyen megoldani, hogy külön lehet beküldeni a javítást is.

Születésnaposok

Mivel a májusi születésnaposokkal nem sikerült időben jelentkeznünk, ezért ismét összevontunk két hónapot, így kitüntetések halmaza hullik most rátok. :)

Harvey Keitel május 13-án ünneplte 81. születésnapját.

Octavia Spencer május 25-én lett 48 éves.

Június 15-én ketten is ünnepeltek; Helen Hunt fújhatott el 57 gyertyát születésnapi tortáján,

míg James Belushi olyan idős lett, mint az országút, ugyanis betöltötte 66. életévét.

A nagyszerű színészek mellett, most már kitüntetéssel büszkélkedhetnek a dokumentumfilmek kedvelői és az animék szerelmesei is.

Új plakát, leírás és trailer

Az Új plakát, Új leírás és Új trailer gombokat mostantól a jobb oldali menü Plakátok, Leírások és Trailerek menüje melletti kis + ikon váltja fel.

Zónamoderáció

A Molyon már működő megoldást átvéve mostantól a Snitten is lehet zónamoderátorokat kijelölni a zónatagok listájában. A moderátorok a zónagazdához hasonlóan tudnak tiltani tagokat és kitenni karcokat a zónából.

Emellett a szabályokat be nem tartó zónatagokat mostantól az adott tag karcának vagy hozzászólásának szerkesztési nézetéből kiindulva is ki lehet tiltani a zónából, így a tiltáshoz többé nem szükséges, hogy a tag aktuálisan a zóna tagja legyen.

Bízunk benne, hogy erre a funkcióra nem lesz szükség. :)

Több szinkron

Mostantól, amikor új szereplőt adtok hozzá egy filmhez, rögtön hozzá tudjátok adni a szerephez tartozó magyar hangot is.
Sőt, az összes létező magyar hangot hozzáadhatjátok! Ehhez csupán vesszővel kell elválasztani a neveket.

Új szereplők, stábtagok

Több jó hírünk is van a stábtagok, szereplők megadásával kapcsolatban:

  • Ha egy szerep nincs megadva az adatlapon, csak a szereplő lett felvíve, ezt most már a fogaskerékre kattintva bárki pótolhatja.

  • A +Szereplők menüben helyet kapott fönt és lent egy-egy + és – gomb, ezekkel több beviteli mezőt is le lehet nyitni egyszerre, illetve a fölöslegeseket törölni.

  • A +Új stábtag menü ugyanúgy működik, ahogy eddig, viszont ide került egy +Összes stábtag gomb, amivel egy részletes űrlapot is be lehet hozni.

Itt sem muszáj az összes mezőt kitölteni, és az itt megadott adatok nem befolyásolják a korábban hozzáadott stábtagokat.

  • Többé nem lehet duplán hozzáadni egy szereplőt vagy stábtagot a filmadatlapokhoz. A duplán megadott adatokat nem menti el a rendszer.

Az ötletet a meta.snitt.hu-n is beküldtétek, köszönjük!

Éppen nézett sorozatok

Az egyik legjobban várt funkció a metás szavazatok alapján az volt, hogy be lehessen jelölni, ha éppen folyamatban van egy sorozat nézése.

Mostantól a sorozatok adatlapján lehet jelölni ezt, az Éppen nézem gombra kattintva. A gomb automatikusan aktiválódik, ha megnézünk egy részt, és inaktiválódik, ha megnéztük az utolsó részt. Az éppen nézett sorozatok megjelennek a profilunkon középen, így könnyebben számon tarthatjuk aktuális sorozatainkat. Az Éppen nézem gomb nem rögzít nézést, azt továbbra is a megszokott módon kell rögzíteni.

A funkcióval kapcsolatos ötleteiteket a meta.snitt.hu oldalon várjuk!