Születésnaposok

Igyekszünk belehúzni, és idén egyből négy születésnapost köszönteni kitüntetéssel:

Jim Carrey január 17-én lesz 55 éves. Érdemes legújabb filmjére is vetni egy pillantást, mert nem a megszokott arca fog visszanézni ránk. A kitüntetéséhez 29 filmjét kell megnézni:

Nicolas Cage ma lett 53 éves, az ő munkássága kicsit nagyobb falat, a kitüntetéséhez ezért 43 filmjét kell megnézni:

Mel Gibson január 3-án ünnepelte 61. születésnapját. Az ő rajongóinak 27 filmjét kell megnézniük:

Diane Keaton pedig január 5-én ünnepelte 71. születésnapját. Ehhez a kitüntetéshez 32 film a beugró:

Aki két legyet is ütne egy csapásra, annak ezt a filmet ajánljuk :)

Jó mozizást!

Boldog karácsonyt!

Hogy idén mi is rakjunk valamit a „fa alá”, mostantól 2-vel több kihívást lehet létrehozni, mint eddig. Ez azt is jelenti, hogy mivel a karácsony örömére mindenki pro tag lett, most mindenkinek 7 futó kihívása lehet (és a most létrehozottak később sem fognak eltűnni).
Boldog ünnepeket!

70

Sosem voltunk még ilyen naprakészek!

Ma kaptuk a hírt, hogy Steven Spielberg ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig mindannyiunk örömére és nézzétek meg egy filmjét ma a tiszteletére!

Persze emellett mi sem tudtunk elmenni kitüntetés nélkül:

A kitüntetés pont olyan, mint a többi, csak most 26 általa rendezett film a beugró.

Jó szülinapi filmezést mindenkinek!

Tagok

Mától az Infó menüből elérhető a Tagok oldal, ahol megtalálható minden regisztrált tag oda-vissza időrendben regisztráció alapján, valamint ábécé szerint is.
Az ötlet a meta.snitt.hu oldalon keresztül érkezett.
Jó böngészést! :)

100

Ismét egy soron kívüli kitüntetésnek örülhetünk együtt, nem kisebb apropóból, mint hogy Kirk Douglas (azaz Spartacus) most december 9-én töltötte be 100. életévét. Kissé megkésve, de boldog születésnapot kívánunk neki! :)

A kitüntetését azok vehetik át, akik legalább 46 filmjét látták.

Születésnaposok

Itt a december, érkeznek a születésnapi kitüntetések:

Brad Pitt december 18-án ünnepli 53. születésnapját. Ahhoz, hogy a profilodon tudhasd ezt a remek kitüntetést, 37 filmjét kell megnézned összesen:

Jake Gyllenhaal pedig épp egy nappal utána, december 19-én ünnepli 36. születésnapját. Az ő rajongóinak 25 filmet kell megnézniük a kitüntetéshez:

Hajrá, jó filmezést mindenkinek!

Hirdetés

Snittbazár

Igen, végül ez is elkészült! :)

Mostantól lehet gyönyörű snittes kitűzőket venni, valamint pro tagságot átutalással is a paypales megoldás mellett. Az egyszerűség kedvéért molyos kitűzőket is árulunk a bazárban, illetve a Molyon is áruljuk a snittes kitűzőt, így ha valaki ebből is meg abból is szeretne, egyszerűbben intézheti.

A kitűzők (ha el nem fogynak – nagyon optimisták vagyunk) kaphatóak lesznek a Moly-szülinapon is, így akik nem akarnak postaköltséget fizetni, de mennek a szülinapra, ott is megvehetik. Meg persze nyáron a Snitt-szülinapon is :)

Ja igen, a legfontosabb: a Snittbazár a fönti Infó menüből érhető el.

Kellemes kitűzést mindenkinek!

Születésnaposok

Novemberben ismét a nőké a főszerep!

Anne Hathaway november 12-én ünnepli 34. születésnapját, ezért (és mert ő a legnépszerűbb novemberi születésű színész a Snitten) az ő rajongói örülhetnek az egyik új kitüntetésnek:

Rachel McAdams pedig november 17-én 38 éves lesz, így a második kitüntetés róla szól:

Mindkét kitüntetéshez 25 filmet kell megnézni az adott színésznőtől!

Jó filmezést mindenkinek! :)

IMDb Top 250

Rég ígértük már, és most örömmel jelenthetjük, hogy elkészült:

Aki szeretné listán is jelölgetni, annak @mandarina listáját ajánljuk: https://snitt.hu/listak/imdb-top-250-film
De a kitüntetés maga a filmnézéseket figyeli, a lista teljesen független tőle! Az IMDb oldaláról pedig naponta frissül az infó.
A kitüntetést megtaláljátok a snittes kitüntetések között, rákattintva pedig tájékozódhattok róla, hogy hány filmnél tartotok.
Nos, úgy gondoljuk, ezzel ellesztek egy darabig :)

Három újdonság

Az elsődleges jó hír az, hogy mostantól ha megnéztek egy snittes művész-kitüntetést, kiírja, hogy hány filmnél tartotok, így könnyen kiszámolhatjátok, mennyi van még hátra, amíg átvehetitek a plecsnit.

Egy másik jó dolog, hogy a YouTube-ról törölt trailerek mostantól a Snittről is automatikusan törlődnek. Ez nem csak azért jó, mert ostobán mutattak a filmek oldalán, hanem azért is, mert se nektek nem kell szólni érte, hogy töröljük, se nekünk nem kell törölni, így mindkét oldalon jobban halad a munka :)

A harmadik hír inkább csak tájékoztatás: mivel úgy tűnt, nem elég egyértelmű az „amennyiben az nem egyezik” felirat a címeknél filmfeltöltéskor, és sok filmnél duplán, triplán volt megadva ugyanaz a cím (pl. Cím: Hair Angol cím: Hair Eredeti cím: Hair), mostantól ezeket a rendszer automatikusan törli. Csak hogy tudjátok, miért nem sikerül kitölteni ugyanazzal egy másik címmezőt.

További szép napot mindenkinek! :)