Doom Patrol (2019–) 9

Egy idealista őrült tudós és szupererejű kirekesztettekből álló csapatának kalandjai.

angol

Szereposztás

Diane Guerrero"Crazy" Jane
April BowlbyRita Farr / Elasti-Woman
Alan TudykEric Morden / Mr. Nobody
Matt BomerLarry Trainor / Negative Man (hang)
Matthew ZukNegative Man
Brendan FraserClifford "Cliff" Steele / Robotman (hang)
Riley ShanahanRobotman
Timothy DaltonNiles Caulder / The Chief
Joivan WadeVictor Stone / Cyborg
Kyle ClementsJohn Bowers

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

_Norbi

Ami nem működött nálam az Umbrella Academy-ben, annál inkább bejön itt. Számomra hasonló hangulatot áraszt ez a sorozat ia, de itt valahogy élettel töltötték meg a karaktereket. A sztori eléggé gyenge de mégis érdekel mi lesz a karakterekkel. Szinte mindegy ki van előtérben, mindenki színes-szagos egyéniség. Remélem tartják majd a színvonalat. Ez a sorozat jó!

LoneWolf

Eddig folyton mondogattam, hogy tökéletes nem létezik és ez a Doom Patrol-ra is érvényes, azonban azt sosem állítottam, hogy a tökéletességhez erősen közeli állapot sincs. Ha százalékosan kellene értékelnem most a DC DP-jének, (A trinity: Detective Pikachu, Deadpool és Doom Patrol. XD) első, és remélhetőleg nem utolsó szezonját, akkor bizony nyugodt szívvel kapna tőlem 99%-ot.
Eredetiségben, humorban, karakterekben, de még fordulatokban is mámorítóan élvezetes, ha lehet ilyet mondani egy sorozatra. Persze minden elborultsága ellenére is felfedezhetők benne az átlag szuperhős formula jegyei, mégis képesek voltak rajta olyannyira kifordítani, hogy ne tudd a többivel egy lapon említeni. Az ellenségeik, az eredetük, a viselkedésük, a világuk egy része, mind felrúgta az eddigi szabályokat.
Az alaphangulatot mindig megadta a nem áttekerendő, remekül eltalált intró, és a nem feltétlen AAA-s sztárokból álló, mégis brillírozó színészgárda, kik mind gyönyörűen átadták magukat az általuk játszott karakternek és még a leggyengébb figurákból is szerethető egyéniséget varázsoltak, a maguk kis elcs***ett módján. Ezt követően kb. készülhettél bármire, az írók olyan elborult dolgokat dobáltak a nyakunkba, hogy az egyszerre mozgott a meg nem értett zsenialtás és az őrület határán.
Nehéz összefoglalni, miért is ennyire jó a Doom Patrol, de az is tény, hogy csupán a nyitottabb elmék fogadják majd be, s a racionálisabb, földhöz ragadt, mindenben logikát kereső nézőknek nem fog tetszeni, de ez konkrétan nem is nekik készült. Ha valami frissítően gyökér, zakkant, dilis, mégis mély élményre vágysz, akkor ez bizony a te szériád.
ui.: Az 1% mínusz, csupán az alacsony költségvetésből következő, helyenként gyengébb effektekért jár, de ez is szimpla szőrszál hasogatás, nem több.


Népszerű idézetek

LoneWolf

Mr. Nobody: I'm powerful enough to control this entire streaming service if I wanted to.

(1. évad, 14. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján