Kedvencelte 1

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Shad 

Le kell szögeznem nem láttam az animét, így nincs összehasonlítási alapom. Egyetlen FMV-t láttam belőle, ami az első részből volt és az itt szinte egy az egyben ugyanaz volt :) Nekem ez tetszett, John Chonak iszonyat jól állt a karakter és szerintem a többiekre is szuper színészeket találtak. Nem lett életem sorozata, de ha lenne második évad szerintem megnézném :) ahh és Ein ♥♥♥♥♥

3 hozzászólás
LoneWolf 

Nagyon szeretni akartam. Tényleg. John Cho remek választás volt Spike szerepére, ahogy Jet és Faye élőszereplős verzióját is megkedveltem (nem beszélve a cukorborsó Ein-ről), a helyenként furcsa és nem feltétlen szimpatikus változtatások ellenére is, míg az adaptáció többi eleme… nos, viccnek is rossz. A készülő Gyűrűk Ura sorozat állítólag akkora költségvetéssel bír, mint több Hollywood-i szuperprodukció együttvéve, míg ez kb. úgy nézett ki, akár egy rajongói Youtube projekt. A Bebop és Spike kis hajója ugyan egész mutatósan festett, de egyik sem lett megfelelően kihasználva, ugyanakkor rengeteg időt szántak az eredeti történet bővítgetésére, vagy inkább meggyalázására, melynek eredménye nagyjából egy kupac sz*rnak felel meg. Vicious és Julia külön szála konkrétan egy az egyben egy pocsék brazil (vagy mexikói) szappanopera, melyben még a színészek is kb. hasonló szinten mozogtak. Emellett a mellékelt videóban / előzetesben (https://youtu.be/_JDWm1f6-M0) látható kreatív vágási stílus pl. sehol sem található meg a sorozatban, így minden harc sótlan és semmilyen, a poénok többnyire ülnek (néhány kivétellel), a plusz fordulatok pedig nagyrészt szükségtelenek és nevetségesek, miáltal a végére szinte teljesen elvész az anime szellemisége. Mit szépítsem? Kiherélték. Hogy járulhattak ehhez hozzá az eredeti készítők, az számomra rejtély, de valószínűleg nagy pénzt kaphattak érte, ha életük főművét képesek voltak így a „kutyák elé dobni, akár egy darab húst”.
Összességében tehát azt mondom, hogy a főszereplőkön kívül semmi értékelhető nincs a Netflix adaptációjában, értük pedig sajnos nem éri meg a szenvedést, szóval messziről kerüljétek el. Helyette újrázzátok az eredetit, mert az sosem okoz csalódást.
(Részletesebben lássátok az epizódokhoz fűzött kis meglátásaim.)

12 hozzászólás
muznik 

Érdekel, ha lesz következő évad!
A szereplők egész szerethetőek. John Cho-nak igazán jól áll ez a karakter (bár én még mindig várom, hogy Sulu-ként is visszatérjen).

iamwiki 

Az elején még érdekes is volt, aztán a kutyás résznél kicsit elveszítettek. Vicious nagyon érdekes karakter volt és igazából Fearless is az volt. Azért sajnálom, hogy nem tudom meg mi lett volna a folytatás, főleg olyan befejezéssel.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján