Kedvencelte 56

Várólistára tette 96


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Hatalmas kedvenc! Imádom.
Humoros, drámai, elég dark, van benne western, van benne sci-fi…
A karakterek nagyon jók, szerethetőek. Főgonoszunk egy rohadék, naná hogy Vicious is kedvenc lett.
spoiler
És a szinkron… Remek magyar szinkront kapott, vetekszik a Yu-yu hakusho szinkronjával, mindkettő mestermunka. Imádom.

Rab_Csenge 

Végre ezt is bepótoltam :D
Igazából nem tudok többet mondani mint amit már előttem is mondtak sokan :P Örök kedvenc lett ez az anime és a szinkronja is nagyon jó :D Az opening-jét már többször hallottam/hallgattam az előtt is hogy megnéztem volna, egyszerűen imádom, az ending-je is jó *-* A története jól le lett zárva, egy picit szomorú voltam, de tetszett ez így :') A rajzolása is szép, láttam már szebbeket, de nem volt olyan rossz.
Ez is egy olyan darab lett amit szívesen bármikor újranéznék :D

LoneWolf 

Az egyik örök kedvencem a maga nemében. A karakterek imádnivalóak, (Ebben ismertem meg a Corgikat!) a történet többnyire epizodikus, mégis akciódús, drámai, plusz humorban is gazdag, az animáció pedig végig megőrízte a minőségét. Emellett külön érdemes kiemelni, hogy a zenéje az a fajta mestermű, amit magában is órákig el tudok hallgatni, mert minden érzelmi állapotnak megfelel. Mielőtt tehát a Firefly kaszája lyukat ütött volna a rajongók szívén, létezett ez a kis 26 részes, sci-fi / western szösszenet, melynek egyedüli hibája, hogy nincs belőle több, mert ez egy olyan darab, amit az ember bármikor szívesen újranézne.

2 hozzászólás
Blissenobiarella 

Nem vagyok anime-rajongó, nem vagyok jártas a témában, és nem néztem sok animét. A Cowboy Bebop viszont meghatározó volt számomra, nem nagyon találkoztam még hasonlóan igényes kivitelezésű rajzfilm-sorozattal. Mind a rajzok minőségét és stílusát tekintve, mind történetében magával ragadónak tartom. …éééés, ami kihagyhatatlan, az a zenéje. Rendkívül érdekesnek tartom, hogy a jazz milyen remekül kíséri a történetet, és hangulatában is nagyon el van találva. Nem véletlenül ért meg mindenféle kiadást. A mai napig is sokat hallgatom.

4 hozzászólás
TribeBubu 

Az egyik legstílusosabb anime, amit eddig láttam. A legtöbb tipikus animés klisétől mentes, ami (bár nem vagyok nagy ismerője ennek a műfajnak) szerintem ritkaság. Emellett annyira el van találva minden epizód sztorija, hogy egy élőszereplős sci-fi-akciósorozatként is nagyon ütős lenne.
Azt viszont sajnálom, hogy csak ez az egy évad készült belőle és hogy ilyen furcsa és kicsit keserű lezárást kapott. Kíváncsi leszek, vajon a film enyhíti-e majd ezeket az érzéseket.

Katyesz 

Elég sokat láttam az elmúlt időben, igaz inkább háttérnek ment, de azért láttam. No így sem jött be nekem nagyon. Ez nem az én kategóriám, ezért nem is néztem meg már annak idején sem.

sipiarpi 

Nem vagyok anime rajongó, viszont szeretem a sci-fit és a film noir-t. Ez mesterien ötvözi a kettőt, és a zenei aláfestés is nagyon eltalált. 1-2 évenként újra előveszem és megnézem a sorozatot.

melcsy21051300 

Már nagyon régóta a várólistámon szerepelt ami nagyon sajnálatos. Egyszerűen imádtam a karaktereit, a zenéi nagyszerű hangulatot adott az egésznek. A humor és a dráma elegyedik a történetekben és arra nem is számítottam, hogy így lesz vége a történetnek de jobban nem is lehetett volna lezárni.

ViraMors 

Mindent visz a sorozat hangulata. Egy kis sci-fi, egy kis noir, egy kis humor, némi dráma. Nekem való :)


Népszerű idézetek

Chris_teena 

Faye: Könnyen beszélsz, neked legalább van múltad!
Spike: Neked meg jövőd, és csakis ez számít!

1. évad 15. rész – Űr Don Juan
TribeBubu 

Tudja, melyik az egyik legnagyobb és egyben legártalmasabb emberi találmány? A televízió. A televízió irányítja az embereket, addig bombázva őket információval, amíg elvesztik valóságérzéküket. Így a televízió vált az új vallássá. A televízió létrehozta az embert, aki képzeletszülte drámákban hisz, akit apró fénypontokkal lehet irányítani.

Cobbler 

Why do you think people believe in God? It's because they want to. It's not easy living in this rotten world. There is nothing certain while living on in this world. Do you get it? God didn't create humans. Humans created God.

1 hozzászólás
Zakuro 

Jet Black: Már akkor is a blues ritmusára sírtam, amikor még csecsszopó kisbaba voltam.

Chris_teena 

Faye: Ismeri a harcolás első számú szabályát? Mindig először lőjj!

1. évad 3. rész – Nő a baj
TribeBubu 

— Tudjátok, hogy ez nem az én stílusom. Ücsörögni és várni a nagy semmit.
— Kiböksz egy pontot és csak vársz. Ez az óceáni halászat titka.
— Vagy rossz pontot böktél ki, vagy rossz óceánt.
— Vagy a csali befejezhetné a nyafogást!

Chris_teena 

A vörösszemű prérifarkas elcsámborgott a város másik végébe, északra.

1. évad 1. rész – Bolygóközi blues
Chris_teena 

-Csillag hullott le az égből.
-Nem közönséges csillag volt, fiam. Az egy harcos könnye.
-Miféle harcos?
-Egy elveszett lélek. Aki végleg befejezte harcát. Egy nyomorult lélek, aki nem lelte meg útját a szellemek birodalmába.

1. évad 13. rész – Halál jazz
TribeBubu 

– Csak hülyíti magát, ha azt hiszi, hogy a régi barátnője tárt karokkal várja.
– Te meg hülyíted magad, ha azt hiszed, hogy minden nő olyan, mint te.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján