Leara  


Összes kitüntetés 27

Kedvenc filmek 69

A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) A Gyűrűk Ura – A két torony (2002) A Gyűrűk Ura – A király visszatér (2003) Van, aki forrón szereti (1959) A vándorló palota (2004) Igazából szerelem (2003) Oscar (1991) Az élet csodaszép (1946) Gyalog galopp (1975) 10 dolog, amit utálok benned (1999)

Kedvenc sorozatok 29

Csengetett, Mylord? (1988–1993) Ki vagy, doki? (2005–) Büszkeség és balítélet (1995–1995) Firefly – A szentjánosbogár (2002–2003) Szívek szállodája (2000–2007) Egy rém rendes család (1987–1997) A tizedik királyság (2000–2000) Dokik (2001–2010) Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok (1998–1999) Terra e… (2007–2007)

Kedvenc művészek 55


Utolsó karc

Leara 
Filmes TAG

Köszönöm @abby a jelölést, íme a válaszaim :):

1. Melyik volt az első meghatározó film, amit láttál?
Az Oroszlánkirály :). Legalábbis ez az első, amire emlékszem :D. Lehet, hogy előtte is volt olyan, amit imádtam, de ez volt az első film, amit moziban láttam és elég nagy hatással volt rám.

2. Mi volt az utolsó film, vagy sorozat, amit láttál?
A Black Mirror 4. évadját néztem meg legutóbb. Filmek közül pedig A Jó, a Rossz és a Csúffal zártam a 2017-es évet :D.

3. Mik a kedvenc filmjeid?
Nos… amik ott vannak a profilomon :D. Oké, mondjuk jó sok, szóval kiemelném közülük a legeket: A Gyűrűk Ura trilógia, Pillangó-hatás, Oscar, Nagy hal, Tizenkét dühös ember

4. Milyen műfajú filmben lennél te karakter?
Hú, fantasy-ben vagy sci-fiben szívesen szerepelnék :D.

5. Ki játszana téged egy filmben?
Ööö… passz. Talán valaki, akire legalább egy kicsit hasonlítok külsőleg, de nem jut eszembe ilyen… talán az ismerőseimnek jobban feltűnik az ilyesmi :D.

6. Mi a top 3 kedvenc sorozatod?
A Csengetett, Mylord? örök szerelem, mindenképp benne van a TOP 3-omban nálam :D. A másik kettő már nehezebb kérdés, igazából a hangulatomtól függ, hogy épp mire kattanok rá. Most jelenleg a Dirk Gently's Holistic Detective Agency-t tenném ide (még mindig fáj a kasza…). A harmadik „jelölésem” megoszlik a Gilmore Girls és a Dokik között.

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?
Ha hosszabb a kelleténél (manapság amúgy is divat, hogy minimum két órás legyen egy film XD), ha teledobálják klisékkel, vagy ha van egy nagyon jó alapötlet, de a készítők biztonságosan játszanak és az ötletből végül nem születik semmi érdekes.

8. Mi az a film vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?
Soha ne mondd, hogy soha :D! Na jó, az ilyen Szürke ötven árnyalata filmek hidegen hagynak, szóval legyen mondjuk az.

9. Melyik színésszel, színésznővel vagy filmrendezővel találkoznál szívesen?
Színésznő: Maggie Smith, Emma Stone
Színész: egy rahedli brit színésszel :D:.. élükön Benedict Cumberbatch-csel :D. De szívesen összefutnék még Ewan McGregorral és Keanu Reeves-zel is (róla eddig amúgy is csak csupa jót hallottam :) ).

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?
Hm… nagyon élveztem az idei Anilogue filmeket, amikre elmentem (Hegyek és vizek könyve, A világ innenső végén, Mi a neved?), valamint nagyon tetszett Az élet szép című film is és egy magyar kedvencet is avattam, méghozzá A tizedes meg a többieket, amit már nagyon-nagyon régóta szerettem volna megnézni.
A terveim között szerepel pár régebbi film (pl. Casablanca, Érik a gyümölcs), sokat még az imdb 250-es listájáról néztem ki + szeretnék több ázsiai (főleg koreai) filmet megnézni, mert sok érdekes van közöttük.
Sorozatok közül a már korábban említett Dirk Gently-t imádom továbbra is, valamint kiemelnék egy animét is, a Hoozuki no Reitetsut, aminek most a második évad alatt éreztem rá igazán az ízére és repült a kedvencek közé :D. Új sorozatok közül egyelőre egy biztos, amit meg szeretnék nézni, méghozzá a Dark 1. évadát… tervben van még sok minden, de fogalmam sincs, mikor mire kerítek sort :D.

A jelöltjeim pedig (ha van kedvük és még nem csinálták meg): @Junchi (a te múltkori jelölésedről sem feledkeztem meg, csak még egy csomó kérdéshez nincs válaszom :D), @LoneWolf és @Hana

7 hozzászólás