Egy rém rendes család (1987–1997) 210

Married with Children
22' · amerikai · vígjáték, sorozat 12
11 évad · 262 rész

0 díj · 7 jelölés

Az Egy rém rendes család egy elképesztő, néha már fájdalmasan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy, Peggy Bundy és közös gyermekeik Kelly és Bud története a külvárosi Chicagoban zajlik. Életük nem feltétlenül mintaszerű, ám állandó… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Ed O'NeillAl Bundy
Katey SagalPeggy Wanker Bundy
Christina ApplegateKelly Bundy
David FaustinoBud Bundy
Amanda BearseMarcy Rhoades, Marcy D'Arcy
David GarrisonSteve Rhoades
Ted McGinleyJefferson D'Arcy
Elaine HendrixElaine / Sandy
Harold SylvesterGriff
E.E. BellBob Rooney

További szereplők

Kedvencelte 107

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

krlany 

Ez amolyan bármikor megnézhető nagy baromság. Ám a maga nemében a legjobb. Szinte megkerülhetetlen, kötelező darab. És azért valljuk be ez az emberkerülő női cipő eladó úgy a szívünkhöz nőtt a hülyeségeivel, aranyköpéseivel, hogy szinte már családtagként funkcionált. A 90-es évek nem létezhetett nélküle és családja nélkül. Sörözni csak Bundy-ék után lehetett elindulni, ki ne hagyjunk egy részt.

Negative_Singularity

Mindig csak egy-egy részt csíptem el a tv-ben, először néztem egy egész évadnyi adagot Bundyékból :D (folytatni fogom)
Igazából annyira zseniálisan mutatja be a hétköznapi életet, hogy az nem igaz. Van benne fricska, néhol egy kis dráma, persze szigorúan vicces köntösbe csomagolva, minden rész egy karikatúra, amiben megtaláljuk magunkat, és azt mondjuk: jé, ez máshol is így van? Nem csak nálunk? Persze tudjuk, hogy túlzással ábrázolják, hiszen egy vígjátéknak ez a dolga, de van benne realitás, nem is kevés.

Alicia

Mekkora kedvenc ez a sorozat! Imádtam és még mindig imádom. Bármikor le lehet ülni, és megnézni egy részt. Al Bundy mintha csak a humorával apámat formálná, nagyon szeretem.

a_girl92

imádom <3 újra és újra tudok nézni minden részt és sose unom meg, mindig tudok nevetni a poénokon :D

LoneWolf 

Hiába ismételték már a sokadik alkalommal, én mindig néztem. Nem tudtam megunni Al és családjának mindennapjait. Csupán azért vontam le csillagot, mivel számomra az első évadok annyira még nem jöttek be, és nekem Jefferson érkezésével vált a széria igazi etalonná. A karakterek olyannyira egyediek, lököttek és szerethetők lettek végül, hogy az őket alakító színészeket is már teljesen velük azonosítottam, szóval másban számomra már értékelhetetlenek.

mvancsika 

1. évad:
Sosem néztem rendszeresen a sorozatot, csak hébe-hóba láttam néhány részt belőle.
Mint általában az első évadokban, itt is bemutatkoznak a főszereplők. Jelen esetben a Bundy család kutyástól, valamint szomszédaik, Marcy és Steve.
Bundyék folyton marják egymást, ám ez csalóka, hiszen hatalmas szeretet munkálkodik a családtagokban.
Ma is nagyon élvezhető sorozat, nagyon jól sikerült színészválasztással.

Badiga

Évadokat nem néztem végig, csak ha éppen oda kapcsoltam az akkor még igen kevés csatornákon át, akkor szinte mindig volt egy rész, fanyar humor, néha idegesítően szerencsétlenek, de egyértelműen az az ülj le nézzed ne gondolkozz csak nevess kategória..


Népszerű idézetek

Marcsi 

Ti férfiak el sem hiszitek, mi mindent megteszünk értetek. Egész nap tévét nézünk, hogy legyen miről beszélgetnünk. Kihívó ruhákban járkálunk. Délutánonként szunyókálunk, hogy ne ráncosodjunk hamar, és elköltjük minden pénzetek, hogy azt higgyétek, eltartjátok a családot.

Ninácska

Al: Peg, mi van reggelire?
Peg: Semmi.
Al: Tegnap is az volt.

Ninácska

Al: Tudjátok, egy iszonyatos álmom volt az éjjel. Megjelent egy hatalmas szúnyog. Nagy vörös feje volt és sztreccsnadrágot viselt. Fölöttem keringett, és a pénztárcámból szívta a pénzt. Azután puszit kért. Apropó, hol van anyátok?

Marcsi 

Minden nap, amikor felkelek, tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám, a lefekvés. Tehát felkelek, bedobom a felvizezett kávét, és a félig jeges vajas süteményt, beülök a kocsimba és igyekszem meggyőzni, hogy benzin nélkül is tud menni. Majd átvergődöm a forgalmon csupán azért, hogy olyan cipőket tehessek az olyan nők patáira, mint maga. Sose lesz belőlem híres focijátékos, és sose fogom érezni egy gyönyörű nő érintését, és soha többé nem vezethetek zacskó nélkül a fejemen. De vesztes nem vagyok! Mert mindennek dacára, én meg a többi emberke, aki mind más akart lenni, mint ami, mégis itt vagyunk, és azt csináljuk, amit nem akarunk, heti 40 órán át életfogytiglan. És a tény, hogy nem röpítek golyót a fejembe, maga halkocsonya, az tesz győztessé!

Aprile

– Borzasztó volt, rettenetes volt, soha az életemben nem voltam ennyire megijedve.
– Mi történt, megláttad a porszívót?

Ninácska

Peg: Én, egy olyan helyet szeretnék, ahol csak feküdni kell és semmit sem kell csinálni.
Al: Gyere Peg szállj be a kocsiba, viszlek a hullaházba.

Ninácska

Peg: Én még nagyon fiatal voltam, amikor férjhez mentem.
Al: Én meg nagyon részeg.

Ninácska

Al: Hé Peg, reng a föld, asszem anyád melltartót cserél!

Zakuro 

Al: Peg, nyisd ki az ajtót, hátha egy hajléktalan látni akarja hogy meddig süllyedhet még.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján