Amerikai fater (2005–) 61

A sorozat főszereplője Stan Smith (Seth MacFarlane), aki mint a CIA fegyverszakértője és mint büszke családapa éli mindennapjait, és óvja országát a terrorizmustól a virginiai Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine (Wendy Schaal), aki konzervatív férje kedvéért teljesen elnyomta… [tovább]

Képek 54

Szereposztás

Seth MacFarlaneStan Smith / Roger (hang)
Wendy SchaalFrancine Smith
Dee Bradley BakerKlaus
Scott GrimesSteve Smith
Rachael MacFarlaneHayley Smith
Megyn PriceLinda Memari
Jeremy SistoMitch
Alan RachinsRicky Spanish
Iggy PopJerry (hang)
Seth MacFarlaneStan Smith

További szereplők

Kedvencelte 23

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

1. évad: Az első évad alapján kedvenc lett. Csodálatos szatíra, remekül épít a sztereotípiákból. Nagyon ellentétes karaktereket vonultat fel egy háztartáson belül, de mégis vicces és szerethető. Majdnem minden szereplőt megkedveltem, egyedül Steve az, akivel abszolút nem tudok mit kezdeni. A legjobb Roger, nagyon színes figura, a humor fő forrása. Eddig jobban tetszik, mint a többi hasonló, végtelen hosszúnak tűnő animációs sorozat, úgyhogy mindenképpen folytatni fogom.

2. évad: Hozta az első színvonalát. Még mindig Roger viszi a műsort, de azért Stannek is voltak jó pillanatai. Akadt pár nagyon humoros rész, meg ugyanennyi unalmas is. Klaus számomra elveszítette a humorforrását, Steve pedig szimplán antipatikus. Alapvetően továbbra is nagyon szórakoztató, de néha komolyan felhúznak azok a dolgok, amiket Stan művel Francine-nel.

3. évad: Talán ez az éved volt számomra eddig a legátlagosabb; nem voltak kiemelkedően jó epizódok, de rosszak sem. Nem maradtak emlékezetes pillanatai, de miközben néztem őket, jól elvoltam, nem unatkoztam. Stan és Francine hozták a szokásos formájukat, Steve és Hayley nagyon nem jöttek át, Klaus semleges volt. A műsort szerintem még mindig Roger viszi el a hátán, imádom azokat a fura és lehetetlen dolgokat, amiket az a földönkívüli lény művel. A leghidegrázósabb továbbra is Steve; attól a gyerektől rosszul vagyok. A haverjaival ellenben semmi bajom, Toshit még kedvelem is. Szórakoztató évad volt, de semmi kiemelkedő.

Lexy

Messze nem ér a Family Guy nyomába, de véleményem szerint ez is kellően szórakoztató. Elég pihent egy társaság, az én kedvenceim Roger és Klaus. Azt viszont sose fogom megbocsátani, hogy Roger Pumukli hangján szólal meg. :D

Negative_Singularity

A Family Guy érettebb verziója, ahol konkrétan a valóságos társadalomkritika a cél, és nem a pusztán a fájdalmas, ám emberközeli poénok. Régebben nehezen barátkoztam meg vele, valahol a FG és a South park között van „komolyságában”, mert bátrabban merít a valóságból, mint a FG, de az aktuálpolitikában és a gyors válaszadásban – már ami a társadalmi trendhullámokat érinti –, alul marad a SP-hez képest.
Kevesebb idétlenkedés, több társadalomfricska. A nap végére tökéletes. Vagy az elejére. Jó, igazából bármikor üdítően kellemes.

silverstark92

Jó tíz éve már annak, hogy én erre a sorozatra rátaláltam. Amíg világ a világ végzős középiskolai éveimet juttatja majd eszembe, ugyanis akkor bukkantam rá, egész pontosan akkor mikor az érettségire készültem meg a vidámballagásra meg ilyenekre. Már az első részével beszippantott, sőt egy ponton jobbnak találtam még a Family Guynál is. Viszont ez csak az első évadokra igaz, kicsit gyorsabban kifáradt, mint a Family Guy, ugyanis az Amerikai Fater kb a hetedik évadig nézhető, utána már elindul a leejtőn és nincs megállás.
Erősebben indított mint a Family Guy, de gyorsabban ki is fáradt, jobbak a poénok és soooookkal szerethetőbbek a karakterek, mint a másikban. A FG-ban pl Loist én ki nem állhatom, míg Francinet itt nagyon csípem, de mondhatnám akár a FG-ból Briant is, na ő kifejezetten idegesítő, míg Stanék „házi kedvencét” Rogert és Klaust egyszerűen imádom.

_ada

(1. évad:) Tartottam tőle, hogy Family Guy koppintás lesz, főleg ami a szereplők tulajdonságait illeti. Ám nem ez a helyzet, csak annyira hasonlít rá, mint egyik családról szóló felnőtt-rajzfilmsorozat a másikra. spoiler De tetszett. Rogert nagyon bírtam, meg a poénokat is. 8 csillag
(2. évad:) Jobban tetszik, mint az első évad, kicsit „kiélezettebbek” a karakterek – bár ez gyakorlatilag minden sorozatnál így szokott lenni. A hülye még hülyébb lesz, a mániákus még mániákusabb és a többi. 9 csillag
(3. évad:) Nem sok újdonság, de a színvonalat még tartja. Ez az évad is rohadtul szórakoztató. Roger továbbra is a leg-,leg-,leg- karakter. 9 csillag

Honey_Fly 

Ez is olyan sorozat, hogy lehet rajta nagyon röhögni is, ha sikerül szatíraként értelmezni azt, hogy rasszista, homofób és a nőket kb. papucsállatka szintűnek állítja be.
(Van aranyhalunk, úgy hívják, hogy Klaus.)


Népszerű idézetek

Liza 

Egy optimista fulladt bele a félig teli kádba

TribeBubu 

Okosnak hangzol, mint Hugh Grant, a filmsztár, de hülye vagy, mint Hugh Grant, a közember.

TribeBubu 

Steve: Új hamisító van a városban.
Hayley: …és a neve Steve.
Steve: Nem, Hayley. Sokat gondolkodtam rajta és mostantól a nevem Guttenberg.
Pribék: Ó, mint a nyomda feltalálójának?
Steve: Steve Guttenberg találta fel a nyomdát?

TribeBubu 

Bear Grylls: Menet közben veszek boba teát. Hogyha meg kell inni a saját vizeletünket, legalább legyen íze.

TribeBubu 

– Nézd, az öregeknek is megvan a helyük a társadalomban.
– Ja, azt hívják koporsónak.

1 hozzászólás
TribeBubu 

Klaus: Akkor huncutkodhatunk?
Roger: Dehogy, Klaus! Már mondtam, az csak egy tízszeri dolog volt.

TribeBubu 

Francine: És mire elég egy hét?!
Klaus: Megírhatsz egy Rob Schneider mozit.
Steve: Megölhetsz egy zenészt. Courtney Love-nak bejött.

NaNa_88 

Stan: – (…) De gondolj bele! Nem soká aggódás nélkül párosodunk. Tudod, amikor eljön a klimax. A méhed elesik, mint Saigon és Steve volt az utolsó, aki kimenekült.

2. évad 6. rész – Jeges, jeges babák
TribeBubu 

— Azt hiszem, eltört a bokám.
— Csak megrándult!
— Egy rozsdás szög volt a gumiban, és máris kezd lebénulni a szám.
— Csak vérmérgezés!


Hasonló filmek címkék alapján