Family Guy (1999–) 180

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös. De abban a házban él Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Seth MacFarlanePeter Griffin (hang)/ Stewie Griffin (hang) / Brian Griffin (hang)
Alex BorsteinLois Griffin
Seth GreenChris Griffin
Mila KunisMeg Griffin
Mike HenryCleveland Brown
Danny SmithJim Kaplan
Patrick WarburtonJoe Swanson
Alec SulkinJézus
Adam WestAdam West polgármester
Hank AzariaNigel Harpington / Moe Szyslak / Apu Nahasapeemapetilon

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 128

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Lexy

Á, végre ez is felkerült! Hogy én ezt hányszor láttam már… Azt hiszem, nem is lenne elég egy kezem, hogy összeszámoljam. Egy szót tudok rá mondani, ami az egész sorozatot leírja: fergeteges! :D

krlany 

1. évad
Jól szórakozom rajta, talán mert egy kicsit morbid időnként.
2. évad
Peterrel néha kicsit túlzásba esnek. Értem én, hogy kifiguráz és tükröt tart, de azért néha sok(k). Mondjuk a Charlie és a csokigyár sörgyár bejövős epizód volt, jól átültették.

Zajec_Sternenkind 

Ez olyan, mint valami fordított hatású drog – először csalódsz benne, nem üt annyira. Elvagy, megnézed, aztán nem tudsz leállni, és minél többet kap belőle a szervezeted, annál jobban megőrülsz érte :D Imádom, egyszerűen zseniális; erre mindenkinek rá kellene szoknia.

Kemiviki 

Nagyon jó sorozat, ha belefutok a TV-ben biztos előtte ragadok pedig már láttam vagy 100x elölről hátra és hátulról előre is. Van 1-2 eléggé morbid poén amit nem tudok értékelni, de szerencsére ez viszonylag eléggé kevés benne.
Kedvenceim Brian és Stewie.
14. évad: Nem lett rossz évad ez sem, de már nem köt le úgy mint régebben.
15.évad: Hát eléggé nehezen gyűrtem le ezt az évadot. Már nincs olyan szórakoztató számomra, mint amilyen régen volt.

victoria_m997

Imádom, hogy egy igazi görbe tükröt mutat a mai (amerikai) társadalomnak, hihetetlen mennyiségű kritika szorult belé. Van, aki azt hiszi, ez csak egy buta rajzfilm. De nem. Jártasnak kell lenni a médiában, a történelemben, a politikában, és a megértéséhez bizony szükséges sok sok tudás és nem kevés humorérzék. A humora pedig nagyon ott van, bárki bármit mond.

ercypici

Néhány undorító poént leszámítva ,nagyon szeretem.:)
Sok a jó poén, és szeretem az öniróniáját, a társadalom kritikáját, de leginkább a humorát:)

Nadja_Blue 

Az első pár évad érezhetően keresi még önmagát, de utána már simán mennek a dolgok. Eltekintve pár ízléstelen poéntól és attól a ténytől, hogy vannak bőven utalások, amiket nem értek, összességében nem rossz sorozat. Kedvencem pedig Brian és Stewie. ^_^

MrsCumberbatch 

Azta, most látom csak, hogy még nem írtam véleményt. Létezik ez? Nos, úgy látszik igen.

Family Guy.. Mondjam azt, hogy ehhez fel kell nőni? Mert ez az igazság. Persze vannak fiatalok (főleg fiúk) akik azért szeretik mert sok benne a fingós, sz*ros vicc és káromkodás. Őszinte leszek. Én nagyon sokáig ezért nem szerettem. Gyűlöltem. Ízléstelennek találtam (Pedig nem voltam ám egy nagyon csajos lány…)

Aztán elkezdtem Comedy Centrált nézni és minden este ez ment és hát… Néztem. Értelmeztem és tudatosult bennem, hogy HATALMAS társadalom kritika de a jobb fajtából. Aztán megismerkedtem Sethtel és még jobban megszerettem a sorozatot. Persze ebben is vannak bénább részek, túlzások vagy olyan ami nem az én ízlésem, de összességében imádom. Amikor arról is megmondja a véleményét, amiről senki más nem meri.

Kedvenc karaktert nem tudnék mondani, de talán Stewie. :))

https://snitt.hu/idezetek/45329

Hippoforaccus 

Pontosan a hozzám hasonló elmeroggyantaknak kitalált sorozat. Sitcom, egy jó adag morbiditással és egy csipetnyi obcenitáassal fűszerezve, nagyjából az én ízlésem szerint.

beeceboca

Még ma sem értem hogy tudtam így megszeretni ezt a sorozatot. Az elején nagyon nem tetszett, majd minél többet néztem annál inkább a függője lettem.


Népszerű idézetek

Marcsi 

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk.

Marcsi 

Stewie: Fordulj fel, hitvány asszony! Azóta gátolod a munkámat, mióta megszöktem a nyamvadt méhedből!

Marcsi 

Peter: Ajaj, egy fizetős átjáró. Van valakinek 25 centje?
Bill Gates: Az mi?

Marcsi 

Meg: A remény ad erőt, hogy felkelj az ágyból az érettségi bál reggelén, ha még egy fiú sem hívott el. A remény csalja elő a lepkét a bábból, és az hajtja a lazacot árral szemben. Talán kicsik a melleid és vastag a szemüveged, de a remény nem nevet ki érte. A remény az örök cél, mely felé haladunk, és csak félelmeinket hagyjuk hátra. Álmainak talán sosem teljesülnek, de a remény ment meg attól, akik valaha voltunk.

1 hozzászólás
Marcsi 

Nézd, ha a családom és a Star Trek között kell választanom, akkor a Star Treket választom, mert legyünk igazságosak! A sorozat előbb volt!

crissy

Your favorite holiday.
Lois: Christmas.
Stewie: 9/11.

08x10

3 hozzászólás
Zajec_Sternenkind 

Hogy egy híres bajkeverőt idézzek: van egy álmom.

Marcsi 

Nem is tudtam, hogy ilyen jó érzés imádni a hazámat. Olyan, mint Istent imádni, vagy egy anyóst: igazából nem érzed, hogy viszontszeretne, de mivel mindkettőnek mindig ezer dolga van, elfogadod.

Marcsi 

Peter: Istenkém, hogy adom be ezt Lois-nak. Ha rájön, hogy a pia miatt rúgtak ki, engem hibáztat majd!

Lili98

Stewie: Meg az Istenért csihadj! Nem te vagy az első, akit lekörözött a testvére. Gondolj a harmadik Brontë nővérre!

9x08

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján