Bob burgerfalodája (Bob burgerfalodája 1.) (2011–) 47

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor… [tovább]

Magyar · Nincs

Képek 19

Szereposztás

H. Jon BenjaminBob Belcher
Dan MintzTina Belcher
Eugene MirmanGene Belcher
John RobertsLinda Belcher
Kristen SchaalLouise Belcher
Larry MurphyTeddy
David HermanMr. Frond
Andy KindlerMort
Jim GaffiganHenry Haber
Paul F. TompkinsRandy / Pierre

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Kicsiboszi

Első látásra azt gondoltam, jól fejbe csapták a szereplőket. Aztán jöttek a zombik…
Szeretem Louis szociopata megnyilvánulásait, Tina szexuálisan túlfűtött szorongásos, Gene enyhe retardáltságát, Linda habókosságát, és Bobot is szeretem, ahogy próbálja a cirkuszi látványosságnak belső családját normálissá tenni. Szeretem az Ánusz-dalt, olyan, mint a Micimackóból az Apacuka.

Rebane 

Egyszerűen imádom! Vicces, meglepő, beteg és egyszerre kedves. Meglepően jó a magyar fordítás, a szinkronhangok zseniálisak.

6 hozzászólás
Koksa

Eleinte csak néztem, hogy oooooh egek, mi ez a sz*r??, aztán Louise és Tina jelenet jött, csak fogtam a fejem, hogy oooooh egek, mi ez a sz*r??, de nem kapcsoltam el és végül azon kaptam magam a második rész végénél, hogy oooooh egek, mi ez a sz*r, s miért tetszik ez nekem ennyire??
Fárasztó, igaz, fárasztó, szórakoztató, FÁRASZTÓ, de nem bírom abbahagyni :D

NaNa_88 

Először nagyon nem tetszett. Nem tetszett a rajz, se a sztori, egyáltalán nem találtam viccesnek. Aztán egyszer nem tudtam aludni és annak ellenére, hogy ha tehettem elkapcsoltam, ez volt a legjobb műsor (meg sem lepett) és ott hagytam. Aludni jó lesz felkiáltással néztem fél szemmel. És akkor Louise beszólt egy olyat, hogy fetrengve röhögtem. Azután rendszeresen néztem egy darabig. Vannak jobb rosszabb részek, de egészében nézve a képet, szerintem jó. Van jobb, de millió rosszabbhoz is volt már szerencsém.

Traclon 

Félrerajzolt, undorító, ordenáré, undorító, gusztustalan, undorító, humortalan, undorító, lapos, undorító, sótlan, undorító, unalmas…
És azt mondtam már, hogy undorító?
Mivel a Comedy Centralon vetítik, ahol a nagy kedvenceim (Family Guy, Archer, South Park) is mennek, néha sajnos nem tudom elkerülni, hogy pár percet el kelljen kapnom belőle, de már így is előfordult, hogy véget vetett az aktuális étkezésnek ("Ott repül az étvágyam!")

nekedcsakRia

Ria: Néha el-elcsípek belőle részleteket, és egy értékelhetetlen fosnak tartom…
A véleményemet legjobban @Traclon írta le. Idézem:
"Félrerajzolt, undorító, ordenáré, undorító, gusztustalan, undorító, humortalan, undorító, lapos, undorító, sótlan, undorító, unalmas…
És azt mondtam már, hogy undorító?
Mivel a Comedy Centralon vetítik, ahol a nagy kedvenceim (Family Guy, Archer, South Park) is mennek, néha sajnos nem tudom elkerülni, hogy pár percet el kelljen kapnom belőle, de már így is előfordult, hogy véget vetett az aktuális étkezésnek ("Ott repül az étvágyam!")"

Frankie: Kár, hogy mínusz irányba nem lehet csillagozni…

littlelinda

Imádom ezt a sorozatot! Ha bármikor rossz kedvem van, csak megnézek pár részt, és máris jobban vagyok :) A humor mellett a karakterek is tökéletesek és imádni valóak, Louise a kedvencem, vele tudok a legjobban együtt érezni, szinte minden helyzetben :D

_ada

(1. évad: ) Egyszerűen imádom ezt a rajzfilmsorozatot! Talán az egyetlen olyan, amiben nincsenek fantasztikus elemek – legalábbis azok közül, amiket én eddig láttam. Kivétel a négy ujj… A karakterek éppen csak túllépnek a normálison, de még el lehet képzelni, hogy léteznek, és mindeközben érdekesek, és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keverednek. Sok hasonló koncepcióra épülő alkotás van Simpsonstól Family Guy-ig, de ez mégis egy kicsit más. És nálam túlszárnyalja mindet.


Népszerű idézetek

Rebane 

Gene: Tina, szívem… Elég egyértelmű, hogy nem érdekled ifjabb Jimmyt, pedig én általában nem is veszem észre a jeleket. Te tudtad, hogy apa és anya járnak?

2 hozzászólás
Rebane 

Tina: Nem ehetjük meg a termést, lehet, hogy más tulajdona!
Louise: Ha nem akarják, hogy megegyük, termesszék egy széfben!

Rebane 

Louise: De ha művészkedtek, vegyétek is komolyan! Úgyhogy levágunk egy fülecskét…
Tina: Nekem mindkettő kell a szemüvegemhez!
Louise: (Gene-hez) Na, és te mit mondasz?
Gene: Jó a szemem, vidd a fülem!

Rebane 

Gene: Ki lehet jobb matekból egy robotnál? Matekból készültek…

Rebane 

Mort: Ajjajj, nem találom a tárcámat. (…) Remélem, nem hagytam el, rossz lenne elveszíteni az életemet.
Louise: A megtaláló rögtön visszaadná!

Rebane 

Linda: Bobby, mikor megyünk ki arra a nudista strandra, amiről Hugo beszélt?
Bob: Az olyan strandok tele vannak túlsúlyos, torz, öreg testekkel, és én nem akarok kimenni, hogy lássam, én is pont olyan vagyok!

Rebane 

Linda. Én is diétázni fogok, Bob, és ha végeztem, olyan leszek, mint Gretchen vézna húga!
Teddy: Gretchen húga tényleg vézna, de csak mert metamfetamin függő.
Linda: Ha bevált, bevált. Ne ítélkezz!

grgrnt 

Gene: Nem vészes a szellem, nem vészes a cápa. Nem ijeszt meg a rák sem, csak a kígyóktól félek. Ők rám hozzák a frászt. Hol van a kéz, a láb? Ez nincs rendben.

Rebane 

Linda: Jézusom! Ez Bob évfordulós ajándéka, hát emlékezett! Ó, jaj, ez annyira izgalmas! (felnyitja a nagy dobozt)
Hugo: Ez egy holttest!!
Linda: Talán alatta van a meglepim!

1 hozzászólás
Rebane 

Louise: (Bob próbál egy tehenet letolni a lépcsőn) Fél óráig toltad a hátsóját anélkül, hogy segítséget kértél volna. Nem akartál osztozni a popón!


Folytatása

Összehasonlítás

Bob burgerfalodája


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján