Lilla99  


Összes kitüntetés 127

Kedvenc filmek 15

A maflás (2012) L'ecsó (2007) Zootropolis – Állati nagy balhé (2016) Step Up (2006) Fel! (2009) Túl a sövényen (2006) Sztár születik (2004) Napoleon – kiskutya nagy pácban (1995) A kis kedvencek titkos élete (2016) Az 50 első randi (2004)

Kedvenc sorozatok 10

Beugró (2007–2017) Jóbarátok (1994–2004) Két pasi – meg egy kicsi (2003–2015) Így jártam anyátokkal (2005–2014) Agymenők (2007–2019) SpongyaBob Kockanadrág (1999–) Szeplőtelen Jane (2014–2019) Papás-Babás (2012–2017) Riverdale (2017–) Medvetesók (2015–)

Kedvenc művészek 5


Utolsó karc

Lilla99 

Köszönöm a kihívást @Bancsurka természetesen van hozzá kedvem :D

1. Melyik volt életedben az első meghatározó film, amit láttál?
Erre nehéz válaszolni, ha úgy gondoljuk, hogy meghatározó, hogy nagy hatással volt rám, az szerintem az Életrevalók volt. Azt nagyon, de nagyon szerettem és még most is szeretem.

2. Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?
Az utolsó film, az a Tarzan, bár ez inkább animáció. Igazán film film a Sztárom a párom volt. Sorozatnál jelenleg a Spongyabobot nézem, befejezésig pedig az Agymenők volt.

3. Mik a kedvenc filmjeid?
Határozottan első helyen van a Sztár születik. Ezerszer meg tudnám nézni, úgy minta soha nem láttam volna még. Ilyen még a Sabrina Rómába megy (főleg Róma miatt, részben pedig azért mert ezen a filmen nőttem fel), a Bridget Jones filmek, illetve a legújabb kedvencem (igazából már pár éve az) a Mentőexpedíció

4. Milyen műfajú filmben lennél szívesen karakter?
Szerintem valami vígjáték. Nem csak azért, mert ez a kedvenc műfajom, és ezekből nézem a legtöbbet, de azért is mert a való életben is nagyon humoros személyiség vagyok, aki minden pillanatban ontja a poénokat (na persze, hogy melyik hogy sül el az változó :D )

5. Ki játszana téged egy filmben?
Soha nem gondolkoztam még ilyenen. Remélem valami jó színésznő. Ha a kedvencet kellene mondanom, akkor tuti Jennifer Aniston lenne. Ő amúgy is nagyon jól játszik, a filmjeit imádom. Szóval szerintem ő lenne az.

6. Mi a TOP 3 kedvenc sorozatod?
Wooooo hát elértünk ide is. Ez szerintem még nehezebb, mint a filmes mert annyi sorozatot nézek és imádok. Egyértelműen első hely a Jóbarátok. Örökre, soha de soha nem lehetne lecserélni. Másodiknak Spongyabob, mert soha nem fogok kinőni belőle, még akkor sem ha sokan mostanában nem tartják jónak az új részeket (amivel részben egyet kell hogy értsek, de én még mindig imádom). Harmadiknak pedig az Agymenők, de ahwwwww annyi sitcomot fel tudnék még sorolni.

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?
Top első helyen áll a rengeteg káromkodás. Utálom, utálom hogy mostanában sokan úgy gondolják, hogy egy filmet vígjátékká lehet tenni azáltal, hogy minden második percben káromkodnak vagy valami undorító poént benyomnak. Nem, ez számomra nem vicces. Ha nem lennék olyan ember, aki mindig mindent be akar fejezni (a.k.a Sheldon utánzat) akkor tuti, hogy egy csomó ilyen filmet a második percnél kikapcsoltam volna.
Illetve sorozatoknál, ha csak úgy a semmibe véget ér a sorozat, és nincs kerek egész története (lásd, előzőpontban, hogy miért)

8. Mi az a film, vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?
A Szürke ötven árnyalata és társai. Sajnálom, engem nem érdekel az ilyen fajta film, bármennyire nagy szenzáció is ha kimondom, hogy egy percet nem láttam belőle. Ez még egy darabig így lesz. Sok sok ember fog most utálni, de szerintem Jurassic Park és társai sem fognak nálam szóba jönni soha. Ennek oka az, hogy nem vagyok oda az ilyen látványú filmekért, viszont teljes mértékben elhiszem hogy jó, mert ha nem lenne az nem lennének ennyire népszerűek. Meg hát azért a rendezés is….na. De sajnos nekem nem stílusom az ilyen.

9. Melyik színésszel / színésznővel, filmrendezővel találkoznál szívesen?
Igazság szerint filmrendező nem akad nálam, akivel találkoznék. Szégyen nem szégyen nem sokat ismerek. Színésznővel Jennifer Aniston színésszel Adam Sandler. Nagyon sablon? Lehet, de számomra akkor is ők a top.

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?
Uhh aktuális kedvenc film a To all the boys I've loved before. Imádtam a könyveket, az első részt befejeztem és fél óra múlva megnézem a filmet, annyira imádtam. És természetesen a filmet is imádtam, szóval alig várom a második részt. De ez már pár hónapja volt. Sorozatban a Jane The Virgin, de már az is hamarosan vége lesz (Mit kezdek én ezentúl magammal minden csütörtökön? )
Amit most szeretnék megnézni, az A kis kedvencek titkos élete 2, illetve sorozatban a Younger.

Én titeket kérnélek fel a kihívásra: @negike @andy332488
Remélem ti is kitöltitek :D

3 hozzászólás