Medvetesók (Medvetesók) (2015–2019) 44

A Medvetesók (We Bare Bears) három medve, Grizz, Panda és Jegesmedve nagyvárosi kalandjait, csetlését-botlását követi nyomon, akik – ahogy a nevük is elárulja – három különböző medvefaj képviselői, ugyanakkor testvérként szeretik egymást. Ez a három huncut, olykor kissé együgyű, összességében… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Eric EdelsteinGrizzly
Demetri MartinIce Bear
Bobby MoynihanPanda
Patton OswaltNom Nom
Charlyne YiChloe
Edi PattersonTöbb szereplő (hang)

Kedvencelte 29

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt nagyon szórakoztató lehet ez a történet. Rövid, az esetek többségében velős és humoros epizódok, meg persze imádnivaló medvetesók. A cukiságfaktort teljes mértékben kimaxolja. Mindhárom mackót egyformán szerettem, de talán Jeges mégis kicsit jobban a szívemhez nőtt, mint a többiek.

1 hozzászólás
_Vica_ 

Meg kell valljam nekem nagyon tetszett a három maci tesó kalandjai, igazán szerehetőek és lehet velük azonosulni is. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató műsor. Biztos, hogy valamikor folytatni fogom a közeljövőben.

fanta98

Haláli cuki ez a mese :D És biztos azt gondoljátok a húgommal/unokahúgommal/öcsémmel/kisebb rokonnal találtam rá erre, de nem… Jelentem, önszántamból nézek néha egy részt és nagyon cuki és vicces is. :D Egy rész 10 perces és ajánlom kikapcsolódásra :D

1 hozzászólás
Sylvanas_Windrunner 

Már egyszer elkezdtem, de valamiért akkor nem folytattam, amit így utólag sajnálok, mert nagyon tündéri mese sorozat ez. Minden kis bugyutasága ellenére nagyon jól tud esni a hangulata és a vidámsága egy hosszabb nap után. Engem mindenképpen feldob, már az intronál jobb passzba kerülök tőle. :) Voltak kevésbé jó részek, de a vége felé az első évadnak, egyre több szívemnek nagyon kedves részt is találtam. Ilyenek voltak például: Az út, A kisállat-kereskedés, vagy a Chloe és Jeges. Ezeknél a részeknél nagyon szívhezszólóan mutatja be az egymás iránti szeretetet, a különleges barátságokat, és az emberi (vagy medvei?) kapcsolatokat. Persze a kevésbé komoly részek között is szerettem a legtöbbet, különösen A farmerdzsekin szórakoztam jól. És hát a 3 medve közül nekem is Jegest sikerült a legjobban megkedvelni, pedig amúgy a pandákat alapból jobban szeretem. :P Már várom, hogy a kisfiam is velem nézhesse. :D

melcsy21051300 

Nagyon jó, rövid kis szórakoztató mese. Mindegyik medve vicces és szerethető a maga módján.

SzV 

Aranyos kis animációs sorozat. Bár még csak az első évadot láttam, de felnőttként is szórakoztató volt, egyik részt sem untam. A karakterek szerethetők voltak, még a „negatív” karakterek is. Jeges mellett kiemelném Charlie-t, mint személyes kedvencemet, én nagyon szerettem az ő személyiségét. Biztosan megnézem majd a következő évadokat is! :)

S_Bíborka 

1. évad:
Ajj, annyira jó!!!
Szeretem őket. Jegest, aki mindig egyes szám harmadik személyben beszél magáról, sztoikus, harcművész és konyhaművész, de hatalmas szíve van és borzasztó fekete humora; Grizzt, aki bármi áron megvédené akiket szeret, barátságos, extrovertált, azt mondja, HEHEHEHE és kétségbeesetten vágyik barátokra, ami miatt gyakran elfelejt néhány társadalmi illemet; Pandát, aki az egész csapat agya és szíve, mindig nyafog, és hogy ő is mogyoróallergiás, (Bár én nem, csak egyszerűen rühellem.) lágyszívű, bizonytalan és túlzottan ragaszkodik a közösségi médiához.

Meglepetést okoz nekem, minden egyes epizódban. Minden epizódban leesik az állam. Minden epizódban megnevettet.
Voltak kétségeim ezzel a sorozattal kapcsolatban, tudtam, hogy tetszeni fog, de azt nem gondoltam, hogy teljesen imádni fogom. letöltettem apával szinkronosan a nagy projektorra, hogy közösen tudjuk nézni a tesóimmal. Hát ez nem sikerült. Elmentünk egy hétvégére, és mire visszajöttünk, a hugicáim ledarálták mind a 26 részt. A karakterek nagyszerűek és szimpatikusak, azt kell mondanom, hogy azt hittem, hogy Grizzly csak egy ellenszenves és idegesítő karakter lesz, vagy valami ilyesmi, de valójában egy nagyon vicces srác, aki csak próbál beilleszkedni. A többi karakter a sorozatban is eléggé szimpi és klassz, főleg Panda, (annyira hasonlítok Pandára.) Bárcsak lenne egy szó, amivel le tudnám írni Jegesmedvét, de azért kedvelem, mert nem lehet.

Ez a sorozat iszonyú vicces és csodálatos a szememben. Szerintem a kedvenc epizódom eddig vagy a „Chloe and Ice Bear” vagy a „Chloe”, mert a Chloe-s részek azok amiket, újra és újra megnéznék. Annyira nagyon aranyos. Imádom őt és a macikat. Nom Nom és Charlie viszonyt nagyon unszimpatikus.

zzzizzzi 

Kedves, humoros, izgalmas mese. Vegyesen ajánlható minden korosztálynak, a speciális halloweeni részeken kívül, amik a nagyon piciknek félelmetesek lehetnek.
Nagyon megszerettem a macikat, de nem csak én, a lányom is. Félek végtelenítve kell majd néznem a sorit a továbbiakban, akaratomon kívül. :D

Monday

Aranyos kis mese, ajánlom azoknak akik amúgy is szoktak mesét nézni, nem Archer és Ugly Americans, de felnőttek is nézhetik vagy mi, anyunak tetszett. Meg van egy csomó jó gif is belőle. Ja igen, szóval ha Gumballt, Kalandra fel!-t, Bob burgerfalodáját nézed, akkor lehet ez is tetszeni fog. De nem biztos.


Népszerű idézetek

Basset

Jeges saját démonokkal küzdött. A terápia segített.

Papp_Fanna8 

Jeges: Jeges majd vezet!

1. évad 0. rész – Ünneprontók
Papp_Fanna8 

Jeges: Jeges nincs lenyűgözve.

1. évad 23. rész – Chloe és Jeges
pizza42 

Jeges: Jeges sírt. De csak legbelül.

1. évad 9. rész – A farmerdzseki
Ms_Mississippi

Anonymous: FREE CAR! Click here!: http://x475a7aaba

S_Bíborka 

Jeges: Jegesnek sok titka van.
*Kicsit később.*
Jeges: Jeges elmondja a titkait. Főleg más medvékről.

1. évad 4. rész – Chloe
2 hozzászólás
S_Bíborka 

Jeges: Jegesnek kell gyerekülés.

1. évad 5. rész – Panda randija
1 hozzászólás
S_Bíborka 

Jeges: Jeges ma nem fog jógázni.

1. évad 8. rész – A vadon hívó szava
S_Bíborka 

Jeges: *meglátva a 25%-os kedvezményes salsa kupont* Jegessel nem történt még ennél jobb.

1. évad 9. rész – A farmerdzseki
1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján