Szeplőtelen Jane (2014–2019) 103

1 díj · 4 jelölés

Az írónak készülő, 25 éves Jane Villanueva az átlagos mindennapjait éli édesanyjával és nagymamájával, boldog párkapcsolatban van Michaellel, amikor véletlenül mesterségesen megtermékenyítik, és fenekestül felfordul az élete.

angol

Képek 6

Szereposztás

Gina RodriguezJane Villanueva
Andrea NavedoXiomara Villanueva
Yael GrobglasPetra Solano / Anezka
Justin BaldoniRafael Solano
Ivonne CollAlba Villanueva
Brett DierMichael Cordero Jr.
Michael RadyLachlan Moore
Yara MartinezDr. Luisa Alver
Jaime CamilRogelio De La Vega
Tyler PoseyAdam

További szereplők

Kedvencelte 79

Várólistára tette 196


Kiemelt értékelések

Zahra 

Imádom!
Sose gondoltam volna, hogy egy telenovelláért ennyire fogok rajongani. Tele van váratlan fordulatokkal, még egy részen belül is többször meglepnek, ami nagy szó.
Eleinte idegesítettek a telenovellás vonások benne, de aztán azt is megszerettem. Most már például imádom a narrátort is, néha olyan vicceseket mond :D
Mateo pedig annyira cuki, hogy belehalok *-*

viky0222 

Ha valaki azt mondja, én ezt ennyire megszeretem, kinevetem. Nem gondoltam volna, hogy ez a stílus ennyire szórakoztat majd, de örülök, hogy újabb kedvencet avathattam. Egyetlen percig sem volt unalmas, tele van fordulatokkal és jó poénokkal. És mégjobb karakterekkel. Jane abszolút kedvenc, főleg a harmadik évad második részében kezdtem felnézni rá. Igazán erős nő, mégha néha nem is tűnik/érzi úgy. :)
Michael és Rafael között nehéz választani, eleinte Rafael, és még most is igazából, de Michael is nagyon-nagyon a szívemhez nőtt. spoiler
Mateo pedig csak hab a tortán. The cutest little thing on the planet. :D

8 hozzászólás
MLauri

Hihetetlen hatással volt rám ez a sorozat, már csak Jane karaktere miatt is. Szórakoztató, izgalmas és tanulságos is egyszerre. Olyan, mintha nem lenne túl sok értelme a sorozatnak, de ez egyáltalán nem így van. És ennyi kínos szituációt amiket ezek a karakterek átéltek, te jóságos ég. A mellékszereplők egytől egyig remekül át vannak dolgozva, egyetlenegy unalmas karakter sincsen. Minden egyes rész izgalmas, epizódonként háromszor minimum leesik az állam. Tele van nem várt fordulatokkal és ha elkezded, garantáltan nem bírod abbahagyni. Első 10/10-es sorozatom. Kedvenc!

Sister

Nem vagyok nagy sorozatnéző, általában a legtöbb egy idő után untat, és nem találok benne semmilyen izgalmat, de nem úgy a Jane the Virgin-nél. Egyszerűen imádom! Az ötletet, hogy az egész úgy zajlik, mint egy igazi, brazil szappanopera (telenovella, ahogy a sorozatban mondják), azt az eltéphetetlen köteléket, ami a Villanueva lányokat összeköti, Rogeliot, mert rajta mindig nevetek :)), az összes sóhajtozós, romantikus jelenetet, a narrátort, a cuki jeleneteket… soroljam még? Jane egyszerűen bájos és elbűvölő, tökéletes főszereplő, akit csak szeretni lehet. Az évadzáró után pedig csak ennyi: OMG!!! Hogy fogom kibírni októberig?!

Evelena 

1. évad: Egyedi, ötletes és elképesztően addiktív.
Rögtön meg kellett néznem az első 5 részt egymás után, mert nem tudtam abbahagyni. Számomra egy sorozat akkor igazán jó, ha nem tudok megállni az első résznél, hanem rögtön akarom a folytatást.. Nos, ez is egy ilyen sorozat. Nálunk a telenovellák világa is ismerős, mert családi és baráti társaságban is szeretjük őket. Így ez az „ameikaiasított” változat is nagyon érdekelt.
Szeretem a sorozat kreativitását és humorát. Jane-t nagyon kedvelem, igazán erős, kedves és céltudatos főhős. Michael és Rafael pedig mindketten nagyon jó srácok, örülnék, ha bármelyikükkel lehetnék Jane helyében, mert mindketten fantasztikusak.
Kedvelem még nagyon Jane családját. Rogelio abszolút kedvenc, annyira kedvelem a jópofa karakterét, mindig mosolyt csal az arcomra.
Azon kívül, hogy vicces, romantikus és szórakoztató, még nyomozás is van benne, amitől igazán izgalmas. Nagyon ígéretes első évad. :)

AnnaSz

Nagyon is jól tudom, hogy ez a sorozat messze áll a tökéletestől és nem való akárkinek, de hát ízlések és pofonok. Én imádom. Szerintem képes önmagán nevetni, egyszerre bemutatása és kifigurázása a telenovellák világának, izgalmas eseményekkel, érdekes szereplőkkel és egy nagyon jó sztorival.
Jane egy követendő példa számomra . Az epizódokban jól láthatóak mind a pozitív mind negatív tulajdonságai és nagyon is tetszik, hogy nem kell tökéletesnek lennie egy főszereplőnek ahhoz, hogy hatással legyen másokra. Vannak sokkal értékesebb tulajdonságai, az hogy egy harcos, hogy kiáll azokért akiket szeret, hogy nem fél nagyot álmodni és az is, hogy annyi, de annyi szeretet van benne. Összességében Jane egy olyan ember, akire szeretnék hasonlítani.
Itt vagyok jelenleg a harmadik évadnál, túl nagyon emlékezetes epizódokon és pár hullámvölgyön is, de még mindig imádom, és fenntartom azt a kijelentésem, hogy amíg adják, én nézni fogom. És talán még utána is előkerül párszor.

LoveRosie

Az egész nagyon szórakoztató, csavaros, vicces és minden ami kell.
Jane egy szórakoztató karakter, szeretem őket Michael-lel együtt, nagyon aranyos egy pár. Nagyon szurkolok, hogy semmi ne akadályozhassa a szerelmüket, de ebben a sorozatban ez szinte lehetetlen…
Tűkön ülve várom mindig az új részeket, remélem egyhamar nem fogják elkaszálni a sorozatot.

Shauna

Őszintén szólva évekkel ezelőtt, amikor elolvastam a sorozat tartalmát azon a véleményen voltam, hogy ez a sorozat butácska és sohasem fogom elkezdeni, mert úgy gondoltam, hogy nekem ez semmiképp sem tetszene.
Aztán egyszer csak szembejött velem egy promó, aminek hatására megnéztem az első részt és igazából azonnal beszippantott a sorozat és így visszagondolva nagyon örülök, hogy adtam neki még egy esélyt.
A karaktereket egytől egyig imádom, mindegyikőjük másért és másért szerethető, és mindegyikőjük őrült egy kicsit (valamelyikőjük nem is kicsit), ezért nagyon sokat lehet rajtuk nevetni, de nagyon sokat lehet tőlük tanulni is. Ez a sorozat rettentő sok mindent foglal magába, van benne sok dráma, izgalom, rejtély, családi és szerelmi problémák és még hosszasan sorolhatnám mi minden. Egyszerűen zseniális.
Együtt sírtam, nevettem a karakterekkel, rettentően sok érzelem dús a jelenettel van tele.
A sorozat rengeteg telenovella – vagyis ahogy nálunk mondják szappanopera – vonással rendelkezik, ami először nekem furcsa volt, de igazából a sorozat is tudja magáról, hogy egy telenovella, amiből sokszor viccet is csinál, így egy-egy „meglepő” fordulatnál nevetve fogtam a fejem, de egyben aggódtam is a karakterekért.
Tetszett az ötletesség, hogy miután Jane elveszti a szüzességét, a sorozatcímét a narrátor mindig az adott részhez aktualizálta, illetve imádtam az összefoglalókat egy-egy karakter kapcsán, amit a narrátor gyorsan elhadart a nézőknek (ezzel is bemutatva egy-egy kaotikus és vicces szituációt).
A műfaj egyedi és szerintem rettentően kreatív, a sorozat pedig kétségtelenül az egyik kedvencemmé vált.

tataijucc

Ez nekem az igazi guilty pleasure sorozat. Egyszerre sok ellentétes jelző jut róla eszembe és mégis nagyon jól harmonizálnak együtt, ügyesen kitalálták a készítők. Nem mellesleg ez a szappanoperába ültetett szappanopera-paródia, ami kicsit sem veszi magát komolyan egyszerűen fergeteges. Nagyon addiktív sztori az már biztos.

2020.10.13.
Az elmúlt hetekben vígan újranéztem ezt a sztorit és még mindig nem tudok betelni vele. Rengeteg érzelmet vonultat fel, drámai, őszinte, izgalmas, vicces és nem egyszer mélységesen megrendítő és tele sok-sok utalással a későbbi cselekményekre. Egy bánatom van csak, hogy az utolsó évadot átható zene nem fellelhető az internet bugyraiban.

mrsp

Egyszerűen imádom! Alapból nem szeretem a telenovellákat, sőt, de itt mégis nagyon jól működik ez a kevert műfaj, és tetszik, hogy nem csak a narrátor miatt jön szóba a telenovella, hanem Rogelio miatt is. Az alaptörténet nagyon bizarr és tipikusan olyan, ami soha eszembe sem jutna magamtól. Tetszik, hogy amellett, hogy nagyon sok vicces dolog van benne, eléggé komoly témákkal is foglalkozik spoiler és néha még a szememet is kibőgöm rajta.


Népszerű idézetek

liliannahorvath

Rogelio's alarm song:
It's another beautiful day to be Rogelio,
Wake up Rogelio, Wake up Rogelio!
It's another beautiful day to be Rogelio!

flamepetals

And they all lived happily ever after. Well, except for Jane. And Rafael and Michael. And things are really screwed up with Luisa. And Xo and Ro. And don't get me started on Petra. Anyway, let's just enjoy this moment. Because it won't last.

ancsr

Rogelio: A hug from Rogelio is like a rabbit's foot. Lucky, rare and soft to the touch.

lipotdorka

Our story begins 13 and a half years ago, when Jane Gloriana Villanueva was a mere ten years old. It should be noted that at a mere ten years old, Jane's passions include… in no particular order… her family, God, and grilled-cheese sandwiches.

ancsr

Rogelio: I'm not afraid of anything, except acne and leprechauns.

MLauri

Petra: I mean can you believe she said that?! I'm everyone's type!

Sunshine 

Esteban: Rogelio is like a father to me.
Rogelio: Which is remarkable since we are the same age.

mrsp

Xiomara: All he wants to do is talk about his childhood, and his feelings and his realizations. And his realizations about his childhood feelings. And his feelings about his childhood realizations.

#Rogelizations

mrsp

Petra: How do you sleep at night?
Magda: Sleeping pills. I have a prescription.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján