Szexoktatás (2019–) 177

Otis Milburn egy tapasztalatlan, magának való fiú, aki a szexterapeutaként dolgozó anyjával él. Mivel a szexről szóló könyvek és videók között éli az életét, ráadásul anyja elég nyíltan szeret vele beszélni a témáról, a fiú – akaratán kívül – a téma szakértőjévé válik. Amikor aztán középiskolába… [tovább]

Képek 21

Szereposztás

Asa ButterfieldOtis
Emma MackeyMaeve
Kedar Williams-StirlingJackson
Gillian AndersonJean
Chaneil KularAnwar
Alistair PetrieMr. Groff
Connor SwindellsAdam
Cerys WatkinsNatalie
Ncuti GatwaEric
Aimee Lou WoodAimee Gibbs

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 89

Várólistára tette 177


Kiemelt értékelések

Haspók 

Azt tudtam,hogy tetszeni fog, de hogy ennyire, arra nem számítottam.
Ezért a sorozatért képes voltam fent maradni hajnali 2-ig,ami nálam annyira ritka, hogy évente egyszer, ha megtörténik.
(Egyszerűen nem bírtam abbahagyni,most meg izgulok,hogy nem rendelik be a 2. évadot, s ha berendelik,akkor azért mert ki tudja melyik évben lesz majd műsoron.
Nem tud túl gyorsan megjelenni , mert már most akarnám nézni a folytatást !)
Nagyon el van találva benne minden: szereplők, zene, téma,hangulat,dialógusok,színészi játék. Van benne bőven humor, de nemcsak az van, elgondolkodtató,a jóra tanít,s mindvégig természetesnek hatnak a helyzetek, még akkor is,ha van benne 1-2 klisé, valahogy a szereplők el tudják adni mindezt probléma nélkül. Amúgy tudni kell, hogy az egyik percben még mosolyog az ember,másikban már potyognak a könnyei, nagyon jól közelít meg bármilyen témát a felnőtté válástól kezdve a szexualitás mindenféle formáján keresztül az elfogadásig minden,minden van benne,ami kell (nekem), ráadásul még a szülő- gyermek kapcsolatokat is boncolgatja.
Tini sorozat,nemcsak tiniknek.
A fiatal szereplők karizmatikusak egytől egyig, s nagyon különbözőek,s mindegyiküket lehet kedvelni.
Nagyon jó színészeket válogattak össze, Asa és Gillian eddig sem volt ismeretlen, de a többiek is meglepően mind nagyon jók voltak.
A zene is zseniális volt mindvégig. Kell a soundtrack !
Ez egy olyan sorozat,amit szívesen újranézek egy nap.

9 hozzászólás
Törpillaa 

Hmm… Az első évad, nekem nagyon bejött. :-D Szórakoztató, vicces, és a szereplők is eléggé jók. :-D A sztori pedig khm… nagyon is élvezhető, és látványos, tanulságos. :-D Jókat nevettem rajtuk, és a zenék is nagyon bejöttek. :-D Bírom Maevet, Jeant, Otist, Ericet, Ola-t, Jacksont, és néha még a Aimee-t is. Nagyon szórakoztatóak voltak, és a beszólásaik irtó viccesek voltak néha. :-) Rajtuk kívül is voltak még elég jó szereplők, de első sorban ők lettek a kedvencek. :-D Már nagyon várom a második évadot, hogy milyen lesz. Eddig, amit láttam nagyon tetszik. :-)

A második évadot is nagyon bírom, pörgős, és nagyon szórakoztató is, vicces, élvezhető, azért néha egész dráma is, de a szereplők még mindig nagyon szerethetőek. :-) Ebben az évadban új szereplők is felbukkannak, és felpezsdítik a többi szereplő életét, mint pl Maeve anyja, Otis apja, vagy Eric az új sráccal kapcsolatban. :-)
Sokszor egész jókat nevettem a történteken, és már nagyon várom a következő évadot, ha lesz még. :-) Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak még ki ebből a szituból, ami a végén volt. Isaac kicsit szemét volt, de amúgy tök jó fej srác, én bírom őt is. :-)
Jean pedig még mindig nagyon, nagy kedvenc, bírom a nőt már az elejétől kezdve. :-) Rajta kívül még mindig bírom Otist, Maevet, Jacksont, Ericet, Aimeet, Jacobot, Olát, és kicsit még Adamet is. :-)
Csak ajánlani tudom mindenkinek. :-)

Szeszj

Régóta elakartam kezdeni, mert tudom hogy ez a sorozat tetszeni fog nekem. Igazam is lett. Már az első 10 perc után tudtam hogy kedvenc lesz! :D Mert szórakoztató, remek szereplőkkel, valós problémákkal és jó megoldásokkal. Nagyon jó zenék voltak benne, ohh rengetegek jó szám! :D https://www.youtube.com/watch…
A szereplők valami fantasztikusak. Kedvenceim: Otis, Maeve, Eric, Adam, Lily, Jean, Ola, Jakab. Szerintem nagyon jól eltalálták a színészeket! ^-^
Szóval nálam ez 10/10 sorozat. Alig várom hogy nézhessem a következő évadot! ^-^
https://thumbs.gfycat.com/DentalWigglyGreatwhiteshark-s…
https://66.media.tumblr.com/01e98d7bca10b849c2d2ca639d9…
https://66.media.tumblr.com/b86c2aea850a01f8e5cc98dcfff…

Kikiriki

Már megint egy sorozat, ami annyira tetszett, hogy képtelen vagyok elszakadni tőle, mert úgy érzem, hogy az életem üresebbé vált azzal, hogy megnéztem az utolsó részt, nincs tovább, és tovább kell lépnem. Igen, borzasztóan vágyok a 2. évadra.
Nagyon megszerettem a történetet, a szereplőket, a helyet ahol játszódik, a színészeket, a zenéket…mindent!
Meg hát kellenek is az ilyen tabukról szóló műsorok.

bettibujdoso

Az első évad 9 csillagot kapott, de így a 2. évad után igazán megérdemli a 10-et, mert fantasztikusan felépítették, talán a második még jobb is lett, mint az első. Tetszik, hogy nemcsak úgy foglalkozik a témával, mint egy ötödikes felvilágosító órán, hanem tényleg részletesen kifejti, és az meg plusz pont, hogy nemcsak hogy melegek, de a különböző irányzatai(???így hívják?) is elég nagy hangsúlyt kapnak.
Rettentően tetszett a szereplők jellemfejlődése az első évad óta, ha lehet, még jobban megkedveltem őket, bár nem mindenki kapott olyan évadzárást, mint szerettem volna (pl.: spoiler), viszont érdekes, meglepő, de abszolút szerethető lezárásokat is láthattunk (pl.: spoiler).
Habár nem tudom eldönteni, mit gondoljak Isaacről, mert néha elképesztően cuki, de aljas húzás volt a végén az spoiler, mert hiába nem shippelem spoiler, nagyon klisés volt. :(
Ami még nagyon tetszett, hogy ebben az évadban különös figyelmet kaptak a felnőttek/szülők is, így Maureen spoiler, miközben spoiler Mr. Groffal, aki – teljesen érthetően – spoiler.
Nagyon várom a 3. évadot, bár gondolom arra is még egy évet kell várni, de kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, gondolva itt akár spoiler.

Sloan0 

1.évad – 9 csillag
VÉGRE EGY NEM ELCSÉPELT TINI/GIMIS SOROZAT! Köszönöm! :) Hihetetlenül jó karakterek és történet.

2. évad – 9 csillag
Az első kicsit jobban tetszett, de meg volt a „varázsa” ennek az évadnak is.

molly_

Ó, én meg már azt hittem, kinőttem a gimiben játszódó sorozatokról, de ezek szerint mégsem. :D
Bár úgy érzem, ki is emelkedik a többi hasonló sorozat közül, mert teljesen életszerű, valós problémák kerülnek terítékre, olyasmik, amik tényleg foglalkoztatják a tiniket, akik most kezdenek szexuális életet élni, párkapcsolatokba bonyolódni, szóval tök tanulságosnak tartom az egészet, hiszen itt tényleg választ kapnak ezekre a kérdésekre.
A karakterek is jóval kidolgozottabbak. Megvannak a tipikus sablon szereplők, mint a népszerű flegma csaj, meg a suli sportoló sztárja, na meg persze a nyomik, és mégis sikerült belőlük igazi személyiségeket faragni a saját kis sztorijuk bemutatásával, tehát mindenkinek van egy sokkal mélyebb oldala is.
A kedvencem Eric, valahogy előre éreztem, hogy spoiler, de nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogyan alakul majd Otis és Maeve kapcsolata a továbbiakban.
Csak azt sajnálom, hogy összesen 8 rész az egész. Alig várom a következő évadot. :)

Novecento

Nagyon aranyos sorozat, nehéz megállni, hogy az ember ne darálja le egyben. Azt a hátrányára lehet írni, hogy annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban játszódik, inkább egy amerikai iskolát mutat be, és az egész hangulata nem igazán brites. Meg szerintem a PC-t is kicsit túltolták. Viszont a fiatal színészek nagyon tehetségesek, és Gillian Anderson játéka is brilliáns volt. A zenéket nagyon eltalálták. Ha tetszett a The End of the F***cking World, ezt se hagyd ki.

Második évad után: talán még jobban tetszett. Sokat érett a sorozat, kifejezetten súlyosabb témák is előkerültek, és jól egyensúlyozott a szórakoztatás és a közvetíteni kívánt üzenetek átadása között. A karakterek is rengeteget fejlődtek. Örültem volna, ha lekerekítik a végét és itt be is fejezik, mert azért félek, hogy ezt a színvonalat nem tudják tartani még egy évadon keresztül.

1 hozzászólás
Nikkincs

Nem gondoltam volna, de ez a sorozat kilóra megvett, pedig az első rész után nem is igazán akartam folytatni. Aztán elkapott a hangulata, illetve a sorozat egyedisége és a fontos mondanivalója, mindezt úgy, hogy nem tolja az arcodba. Ja, és szuperjók a zenék benne :)

julcseee

1. évad: Az értékelések alapján valami sokkal jobbra számítottam. De tele volt klisékkel amiket most kevésbé tudtam elézni neki. Persze, voltak benne egyedi dolgok is, és Gilian Andersont továbbra is imádom :) A főszereplő srác is jót alakított benne, viszont a mellékszereplő csaj nekem teljesen Margot Robbie hasonmás volt. Nem volt rossz sorozat egyébként, lehet csak engem kapott el rossz időszakomban, de most valahogy ez nem jött át annyira.

2. évad: Javítanom kellett a csillagozáson. Mert a második évad az már kérem szépen igazán jóra sikeredett. Volt itt minden, de azért utolsó részért haragszom. Persze, értem én hogy kellett valami hogy várjuk a 3. évadot de azért ez mégicsak szemétség :)


Népszerű idézetek

mrsp

– What do you get someone who’s having an abortion?
– Sunscreen. They’ll need it in hell.

Bogesxd 

Maeve: You know Glen Jacobs, right? Where does he live?
Aimee: In his parents' garage. There's loads of beanbags in it.
Maeve: Okay, where is it?
Aimee: Oh, I don't know. I just sort of arrive places.

RóbertKatalin

– Nem értem, miért nevetik ki ezt a kedves hölgyet.
– Mert ez egy középiskola

bkata12 

LILY: Why are the Groffs ruining my show? Colin! Colin!
[2x8]

ancsr

Mr. Hendricks: Spatula. Pepper grinder. Milk frother. Ice cream scoop. Baba ghanoush! Baba ghanoush!

Vandál

– I also have a vagina!
– Well, congratulations.

Anda_ZP

– Mit visz az ember egy abortuszosnak?
– Fényvédőt, kell a pokolban.

Bastia 

Maeve: -You don't end up in bad situations, You make bad choices!
(2/5)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján