Kedvencelte 5

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

csancs 

Adott 4 érettségi előtt álló diák, akik folyton valamilyen zűrbe keverednek. Már többször ki akarták csapni őket, de ezt csak akkor tehetik meg, ha a tantestület erről egyhangúlag dönt. Az igazgatóhelyettes kisasszony az egyetlen, aki hisz a javulásukban, így mindig megvétózza a kicsapást. Ám a kisasszony el fog menni az iskolából, és ha ez megtörténik, a négy diáknak lőttek. A tanulók tehát összefognak: a tanárnőt össze kell hozni az iskola jóképű, ámde mogorva edzőjével, és akkor maradni fog. Az akcióhoz segítségükre lesz egy romantikus történetekben jártas stréber lány is.
Az első rész eléggé lassú, de érdemes tovább nézni! Nem a szokásos tinidráma! Engem nagyon lekötött, le s daráltam egy nap alatt az első évadot. Ahogy megismerjük a diákok történetét, már érthetővé válik a viselkedésük, és tanárként engem eléggé el is gondolkoztatott. Bár fiatalokról szól, üdítő volt látni, hogy nincs minden_egyes_részben tök indokolatlan szexjelenet és a másságot sem propagálják folyton. Kíváncsian várom a 2. évadot!


Népszerű idézetek

AdriennKanter 

We were all so different from each other… But that was the first time we felt like a team. We never talked about it, but we were all thinking the same thing. We changed each other. This friendship was good for all of us.

1. évad 7. rész – Fordulópont

Hasonló filmek címkék alapján