A pletykafészek (2007–2012) 186

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője… [tovább]

angol

Képek 60

Szereposztás

Blake LivelySerena Van der Woodsen
Leighton MeesterBlair Waldorf
Ed WestwickChuck Bass
Penn BadgleyDan Humphrey
Chace CrawfordNate Archibald
Kelly RutherfordLily Van der Woodsen
Matthew SettleRufus Humphrey
Kristen BellPletykacica (hang)
Taylor MomsenJenny Humphrey
Jessica SzohrVanessa Abrams

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 150

Várólistára tette 116


Kiemelt értékelések

pizza42 

Szerintem nagyon jó sorozat, sok fordulattal. Nincs benne unalmas évad, az összes ugyanolyan jó. spoiler

Hópihe

De utálom, amikor eljutok egy sorozat végéig. Pedig ezt sikerült jól elnyújtani – 3 éve már biztos néztem. Hiányozni fog.

1 hozzászólás
Charityy 

Hát, engem nem nyert meg magának, az biztos. Az elején még tetszett, sőt, imádtam, aztán egyre inkább csökkent a lelkesedésem.
Nekem túl sok benne a dráma és az egymás elleni állandó szövetkezés, mindenki azt lesi, hogy mikor tud kicseszni a másikkal.
És egymás között cserélgetik a pasikat..
A vége sem nyűgözött le, már sejtettem hogy kicsoda Gossip Girl és a végleges párok sem leptek meg. Konkrétan olyan mintha visszatértünk volna az első évadba.
Meg mi az már hogy a saját lányát börtönbe juttatja? Vagy hogy meg akarja öletni a fiát?
Az meg a pláne hogy Gossip Girl nap is létezik és New Yorkban turistalátványosságként is meg lehet nézni
Kicsit felhúztam magam :D
Két szimpatikus karakter volt összesen, Dan és Nate, ők aranyosak voltak, bár azért nekik is voltak rossz döntéseik.

Bianka

Életem legjobb sorozata. Ennyi. Sokat láttam már, de semmi sem fogja felül múlni soha. Chuck Bass♥

Nicole88 

Ebben a sorozatban mindig van valami, ami miatt végig lehet izgulni az adott részt.
Izgalmas, fordulatos és nem csak holmi tiniháborúról van szó.
Chuck Bass karakterét egyenesen imádom! :-D

Pennmenelien

Amikor nagy divat volt az ismerőseim között, akkor valamiért hat lóval se tudtak volna leültetni, hogy megnézzem, mert alapvetően hányingert kapok az ilyen emberektől (tudom előítélet, de ez van). Aztán most valamiért kellett egy sorozat, amin nem kell gondolkodni és erre tökéletes. Idegesít, hogy 17-18 évesek úgy élnek, mint a 20-30-asok, tele vannak problémákkal, csak az egymással való kicseszésen gondolkodnak, és mégis újabb részeket indítok el egyetlen dolog miatt, ő Chuck.

viky0222

Egy újabb kedvenc sorozat, de nem tudom miért, mert alapjáraton, ha valaki elmesélte volna miről szól, tuti nem kezek bele. De nagyon tetszett!
És természetesen Chuck Bass <3
Meg Nate <3

mazsolafa

Tökéletes kikapcsolódás a felső tízezerrel és azok mindennapjaival.

1 hozzászólás
sasviki95

Most jutottam el odáig, hogy 3 évvel azután, hogy elkezdtem nézni a sorozatot, befejezzem.
Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy igazából szerettem a sorozatot, mindattól függetlenül, hogy közel sem ilyen témájú filmeket vagy sorozatokat szoktam nézni. Anno egy tantárgyam vizsgájának az anyaga részben ebből is volt. (Igen tudom, furán hangzik, de filmkészítést tanulok, és Gossip Girl csodálatos példa arra, hogyan idegesítsük fel annyira a nézőt, hogy az úgyis megnézze a következő részt.) Viszont mint már mondtam, három év alatt sikerült megnéznem a sorozatot, és nem azért, mert minden héten egy részt néztem meg, hanem mert volt, ahol már úgy döntöttem, hogy na nekem itt volt elég. Azt még hozzátenném, hogy az utolsó évadot azért halogattam, mert nem volt meg magyarul, csak gagyi magyar felirattal mindenhol, így kénytelen voltam addig várni, amíg rávettem magamat, hogy az eddig magyarul nézett sorozatot most az eredeti hanggal fejezzem be. Amit egyáltalán nem bántam meg. Már régóta tudtam, hogy ki Gossip Girl, mert azért engem is ett a fene, hogy ki az, így mikor befejeztem az 5. évadot, és úgy dönöttem, hogy nem nézem a befejező, hatodikat, rákerestem hogy ki is ő. Meglepődtem? De még mennyire. Én aztán mindenkire gondoltam, csak rá nem. Az egyetlen apró baki az egész leleplezésben, hogy az utolsó évadban szerintem már nem játszották ki eléggé ezt a „ki lehet Gossip Girl?” kártyát, így nem is akartam annyira megtudni, hogy ki ő.
Mindettől függetlenül az első évadtól kezdve kíváncsi voltam, hogy mi is lesz a sorozat vége, mert itt aztán tényleg mindenki összegabalyodott mindenkivel. Ez az a pont, ami nem tetszett a sorozatban. Valahogy nem tudom elhinni, hogy mindenki mindenkivel összefekszik stb. Voltam már Amerikában, dolgoztam az USAban, és még mindig hihetetlennek tűnik, hogy ez a valóságban is így menjen. (Tudom, ez egy sorozat. Tudom, kitaláció. De, attól még) nekem már nagyon csípte a csőrömet, hogy Ilyen. A. Világon. Nincsen.
Mindettől függetlenül aranyos befejezése van a történetnek, kifejezetten megkedveltem olyan karaktereket, akiket az elején utáltam és visa versa. Nagyonalakban:
Blair? spoiler
Serena? spoiler
Chuck? spoiler
Nate? spoiler
Jenny? spoiler
Rufus? Lily? spoiler
Georgina? Ivy? spoiler
Egyéb mellékszereplők? spoiler
És végül….Dan spoiler spoiler
Mindent összevetve szerintem jó sorozat, leszámítva, hogy néha a falra tud mászni tőle az ember. Örülök, hogy megnéztem, még akkor is, ha nem gondoltam volna, hogy egy olyan sorozat, mint ez, ennyire le fog tudni kötni. :) Köszi Gossip Girl, hiányozni fogsz azért. :)

OFF TOPIC: A ruhák, a város, a házak… igazán odavoltam értük. Természetesen boldog vagyok a mostani életemmel, és semmi pénzért nem cserélnék velük huzamosabb időre, de azért egy hétig lehet kibírnám. :D


Népszerű idézetek

Marcsi 

Az életünket mi irányítjuk, és aztán sorsnak nevezzük.

Bianka

Bárki mondta, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni, nem tudta hol vásároljon.

s_l_m

A szerelem olyan, mint a fejsérülés. Beleszédülsz, azt hiszed, meghalsz, de túléled. Általában…

Bianka

Serena: Nem hiszem el, hogy Blair a bálkirálynő.
Dan: Igen. De ki szavazott rá?
Chuck: Én. Vagy 150x.

noncsi94

Blair: Te nem tudtad? Itt én vagyok az őrült ribanc. Jó bulizást a javítóban!

george08

Az a baj a tündérmesékkel, hogy a lányoknak csalódást okoznak. A valóságban a herceg a rossz királylánnyal megy el.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján