Gossip Girl – Az új pletykafészek (2021–2023) 47

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a közösségi média és maga New York az elmúlt években.

Képek 31

Szereposztás

Kristen BellGossip Girl (hang)
Jordan AlexanderJulien Calloway
Eli BrownObie Bergmann IV
Adam Chanler-BeratJordan Glassberg
Thomas DohertyMax Wolfe
Johnathan FernandezNick Lott
Tavi GevinsonKate Keller
Jason GotayRafa Caparros
Emily Alyn LindAudrey
Evan MockAki Menzies

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

timea_z

Így első évad után nem rossz, de nem lett akkora kedvenc, mint az eredeti.

VMalfoy 

Vannak benne jó részek nem tagadom, de az ilyen szintű áskálódás meg a sznobság nem az én asztalom rá kell hogy jöjjek.

Ainsel 

Ez nem az én sorozatom, az eredeti Gossip Girl-t sem láttam (nem is akarom). Rosszul vagyok a pletykáktól, a rosszindulatú emberektől, az influencerektől, az ostoba, felszínes libáktól, és még sorolhatnám. Márpedig ebben a sorozatban ez mind töményen megvolt, ki is hullott pár tincs a hajamból, mivel az első 2-3 részt becsülettel végignéztem. Aztán rájöttem, hogy az idegeim amúgy is megviseltek így év vége felé, Julien és Zoya agyzsibbasztó cicaharcai, Julien bicskanyitogatóan irritáló két barátnője, és az állandóan búbánatos képpel mászkáló, döntésképtelen Obie egyáltalán nem kellenek plusz idegbajnak. Tehát az ő részeiket át is pörgettem önvédelemből, ahogy a tanárok jeleneteit is nagyrészt, mert ők is rettenetesen idegesítettek az erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető húzásaikkal, és a nevetséges bohóckodásukkal (Tavi Gevinsont még semmiben sem láttam ezen kívül, de jobb is. Valahogy az egész nő olyan, a furán fel-le ugráló hangjával, meg a túlzott mimikájával, mintha egy eltévedt rajzfilmfigura lenne. Borzalom.) Szóval nem is merek csillagozni, mert a 90%-át könyörtelenül átugráltam. Hogy miért maradtam mégis a végéig, mi volt az a 10%, ami megfogott?
Audrey, Aki, és Max! Ahol felbukkantak, máris néztem, még ha csak a háttérben tébláboltak, akkor is. Kezdem azzal, hogy baromi ritka, hogy egy tinisorozatban olyan komoly kapcsolat legyen két karakter között, mint ami Audrey és Aki között van. Bármi történik, megbeszélik a problémáikat. Oké, csinálnak hülyeséget, de azt is megoldják. Soha nem merül fel még a gondolata sem, hogy különváljanak. Ők évek óta egy pár, akik mindenben egymásra támaszkodnak, mindent megosztanak, és a végsőkig bíznak egymásban. Még akkor is, mikor Aki kezdi beismerni, hogy a férfiakhoz is vonzódik. És képbe kerül Max, aki a legjobb barátjuk, és személy szerint magasan a kedvencem volt végig. Szép jellemfejlődésen ment át, hiszen kezdetben igazi seggfej, a „legyet is röptében”, csak a bulik és drogok számítanak… aztán ez szép lassan átmegy egy sérült kamaszba, aki önvédelemből viselkedik így, de kezd rájönni, hogy ennél többre van szüksége. A szüleit is nagyon szerettem, ahogy Aki anyukáját, Zoya apját, és Audrey anyukáját is. Az sem mellékes, hogy az Audrey – Aki – Max hármasfogat a pletykálós, áskálódós baromságokból szinte mindig kimaradnak, nem azzal telik a fél életük, hogy hogyan csesszenek ki másokkal, vagy ki mit posztol, vagy gondol róluk. Tehát miattuk vevő vagyok a 2. évadra is. Remélem az ő hármasukat nem szúrják el hazugságokkal, műbalhékkal, és szappanoperás vergődéssel.

Ancsúr 

Rosszul vagyok ettől a sorozattól. Kérem vissza az eredeti verziót. Az még nézhető volt.

Baranyi_Nagy_Betti 

Öreg vagyok én már az ilyen sorozatokhoz… :D
Biztosan nem én vagyok a célközönség, de kíváncsi voltam rá, mert az eredetit nagyon szerettem és legalább másfélszer láttam is. Nyilván a saját időmben, amikor még le tudott nyűgözni.
Ez az új egy kicsit izzadságszagú már az elején, ahogy újraélesztik a pletykacicát, de aztán úgy tűnt, hogy elkapják a fonalat és akár jó is lehet, de nem lett. Tudom, hogy a mai világ nagyon színes és én nagyon szeretem is ezt, de itt túl színes volt. Nagyon sokszor éreztem túl soknak. A másik ami tudom, hogy nagyon öreg felfogás biztos, de hol a fenében vannak a szülők ezekben a sorozatokban?? Néha feltűnnek, néha törődnek a gyerekkel, néha nem, néha szigorúbbak, néha nem, de összességében olyan fajta szabadsága van középiskolás gyerekeknek, ami számomra elképzelhetetlen. Az iskola nyilván csak egy kellék a sorozatban, ahogy az eredetiben sem a legnagyobb szerepet kapta, de nem is ilyen zs kategória szerepet, hogy csak látványilag vagyunk az iskolában…
Erőltetett volt és túlzás a sorozat, néha nagyon idegesített, de megnéztem az évadot. Nem hinném, hogy sok évadot élne majd meg, de láttam, hogy már a második az készül vagy elkészült nem tudom, HBO-n nem volt még fent.

Fufukaaaa

Egyelőre az első évad megnézése után 4 csillag.
Hogy folytatom-e még hatalmas kérdőjel, nem hiszem, hogy javuló tendenciát fog mutatni a következő évad.


Népszerű idézetek

blackbeakwitch 

I can’t be Blair without a Serena.

2. évad 2. rész – Találd ki, ki jön ma vacsorára
whenitrains

Gossip Girl: We started off painting on cave walls. Representations of what we saw and knew to be true. […] But if there's one thing you can hold as true, then as now, it's this. It may take some time, it may hurt a little bit, but I know you'll love me. XOXO, Gossip Girl.

1. évad 1. rész – Egy új lány naplója
whenitrains

Julien: You can learn me, or you can leave.

1. évad 1. rész – Egy új lány naplója

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján