Fiúk a klubból (2000–2005) 73

A pennsylvaniai Pittsburghben él Brian (Gale Harold), az életvidám reklámigazgató, aki mindig a következő hódításán fáradozik. Michael (Hal Sparks) azonban, aki titokban szerelmes Brianbe, gyakran idegesítőnek találja a csak a saját érdekeit néző hedonista fiút. Michaelt szingli barátai arra… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Gale HaroldBrian Kinney
Randy HarrisonJustin Taylor
Hal SparksMichael Novotny
Scott LowellTed Schmidt
Peter PaigeEmmett Honeycutt
Sharon GlessDebbie Novotny
Thea GillLindsay 'Linz' Peterson
Michelle ClunieMelanie 'Mel' Marcus
Chris PotterDr. David Cameron
Stephen AmellSpinning Instructor (S04E12-13)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 50

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Bridge

A legkevésbé sem hibátlan, ugyanakkor tökéletes, epic sorozat, ami nagyon sokaknak nagyon sokat jelentett – és ugyan most már sokkal szélesebb a választék az LGBT+ tematikában, szerintem még mindig szemléletformáló hatása van, kötelező irodalom. (És tegye fel a kezét, aki meg bírta állni, hogy ne legyen szerelmes Brian Kinneybe.)

4 hozzászólás
Jadranka

Nagyon, nagyon szeretem. Rendszeresen újranézem, bár most már erre egyre kevésbé van időm. Kiváló szereposztás, persze Brian Kinney mindent visz. Csak ajánlani tudom, bár mint ahogy itthon is tapasztaltam, nem mindenki rajong a témáért. :)
(És csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy amióta ezt a sorozatot láttam, rettentően vágyom egy olyan könyvre, ami ugyanazt az élményt nyújtja, mint amit ez a film tudott adni… Még nem találtam ilyet.)

Dombi_Petra 

2015.12.22:
Az első évad első része után felakartam hagyni a sorozattal, mert az nem tetszett. A második része sem lopta magát a szívembe, de olyan ajánlotta a filmet, akinek az ízlése hasonlatos az enyémmel, ezért folytattam. És milyen jól tettem! Ez volt az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam, amit újra fogok nézni a közeljövőben! Sok mindent megtudtam az LMBT közösségről, aminek nagyon örülök. Csak ajánlani tudom!!!

2017.11.20.
Két év elteltével is ugyanannyira – ha nem jobban – imádtam a sorozatot, mint első nézéskor. Brian és Justin jelenetei mindig mosolyt csaltak az arcomra, s óriási örömet a szívembe. Ez a sorozat a világnak, emberek millióinak nyújtott segítséget, bátorítást, boldogságot stb.
spoiler

2019.
Valahogy két évente előbújik belőlem a kisördög, ami azt sugallja nézzem úra a sorozatot. Érdekes, hogy nem megunom, hanem minden újranézéskor mégjobban beleszeretek, mint előzőleg. Imádom a szereplőket, főleg a Justin+Brian duót – s ami valljuk be, nem is meglepő. Az egész, ahogy egy LGBTQ+ világot lassan haladva bemutat, bántásokkal, elfogadásokkal, töménytelen s**xel, családokkal, barátokkal, számomra maga a csoda.
Valószínű, ha előbb nem is, de 2 év múlva megint előszedem a fiókból a sorozatot, hogy mennyei perceket okozzon :)

Kozmikus_Tahó

Amikor először láttam, annyit adott, mint nagyon kevés alkotás, amit filmvászonra vittek. Kib*szottul őszinte, nagyon emberi. Istenem, olyan emberi…Talán emiatt üt akkorát.
Határtalanul szeretem minden pillanatát ennek a sorozatnak. Nézzétek.

Kontra_Judit 

A legjobb meleg-sorozat, imádtam! Gale Harold itt lett kedvenc!
A film nagyon gusztusosan mutatja be a melegek életét, az érzéseiket, érzelmeiket.
Persze vannak támogatóik és ellenzőik, nagyon életszerű. A szereplőgárdát remekül kiválasztották!

Detty89

Kedvenc sorozatom már a kezdetek óta, valószínűleg az is marad. Évente újranézem, az összes rész tele van érzelemmel.

Imoran_Erui

UPDATE: És vége az ötödik évadnak is. Nagyon kár, néztem volna még, kedvencem lett.
UPDATE: Most végeztem a második évaddal, minden szereplő a szívemhez nőtt, imádom :)
Túl vagyok az első évadon. Ez az első meleg témájú sorozatom, az elején kicsit fura volt a merészsége, de nagyon megszerettem a szereplőket és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mert az első évad vége kemény volt…értitek, kemény :P
A film zenéi pedig egyszerűen zseniálisak, igazi bulizenék, muszáj megszereznem őket egyben :)

Corvus_CoRex 

Milyen nagy szám volt már ez anno a Cool-on. :DDD Nekem még van is olyan képeslapom vagy mim, az a Cool-os, piros hátteres a fehér nyúllal, aki egy kólásüveget… hát… hörpöl… a háttérben meg ott a TV-ben ez a sorozat… :)))

Fiatal (mintha most olyan öreg lennék :D) és kíváncsi voltam, úgyhogy örültem neki. :)
Jó, hogy vannak ilyen témájú sorozatok is. Adhatnának igazából többet is ilyeneket a TV-ben, de na, már ez is nagy valami volt. Azoknak, akik nyitott gondolkodásúak (ami a mai világban talán egyre gyakoribb), csak ajánlani tudom, szerintem tökéletes ez a sorozat. Jól bemutatja, hogy ki hinné, a melegek is csak emberek, nem többek, nem kevesebbek. Akármennyire is nem tetszik ez egyeseknek… ;)

Papillon_εïз 

Eleinte volt egy olyan érzésem, hogy ezt meg fogom bánni, de miután elvonatkoztattam a zakatoló testektől, egy nagyon is tanulságos sorozat tárult a szemem elé szerethető szereplőkkel. Egyértelműen Brian a kedvencem, és a hatalmas fejlődése, ami ugyan klisés, de, ahh, olyan romantikus. Emett is a szívem csücske lett a stílusával. Rengeteg 'szlenget vettünk belőle barátnőmmel annak idején, amit ma is használunk. Ideje lenne újra néznem.

zwecki

Nekem is kell egy Brian Kinney!
Hatalmas figura, főleg mikor „lelkesítő” beszédeket tart. :D

Azért az 5. évad végén éreztem egy kis szomorúságot egyrészt, hogy vége, másrészt, ahogyan vége lett. :(
A romantikus lelkemnek nem tett jót a realitás.


Népszerű idézetek

Ashtray_Heart

Justin: I'm not antisocial. I just can't stand people.

NaNa_88 

Ott ültem az ágya mellett egész éjjel. Olyan hajnali 5 óra felé ráébredtem, hogy szeretni valakit nem ugyanaz, mint ismerni.

(1.évad 4.rész)

NaNa_88 

– A tökéletessel az a baj, hogy képtelen észre venni bármit, ami nála kevésbé tökéletes.
– Más szóval, rámozdultál, ő pedig lekoptatott.
– Ja.

(1.évad 1.rész)

kirA_S

A reklámszakma és az örök kárhozat aranyszabálya: Ha eladtad a lelked az ördögnek, övé a copyright.

s_l_m

Mivel Isten a szeretet és Isten nem tévedhet, akkor te pontosan olyan vagy, amilyennek téged szánt, amilyennek elképzelt. És ez igaz minden emberre, milyen bolygóra, minden hegyre, minden homokszemre, minden dalra, minden könnyre.

kirA_S

Édesanyám azt mondta hogy az emberek akár a hópihék, mindegyik különleges és egyedi, és reggel el kell lapátolni őket a ház elől.

ZsanettMeow

Melanie: [to Brian] What are you? Mr. Teflon? Shit just never sticks to you.

ZsanettMeow

Justin: I'll be back. And you'll come there, we're gonna see each other all the time.
Brian: You don't know that. Neither do I. Whether we see each other next week, next month, never again, it doesn't matter. It's only time.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján