Fiúk a klubból (2000–2005) 88

A pennsylvaniai Pittsburghben él Brian, az életvidám reklámigazgató, aki mindig a következő hódításán fáradozik. Michael azonban, aki titokban szerelmes Brianbe, gyakran idegesítőnek találja a csak a saját érdekeit néző hedonista fiút. Michaelt szingli barátai arra próbálják rávenni, hogy más… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Gale HaroldBrian Kinney
Randy HarrisonJustin Taylor
Hal SparksMichael Novotny
Scott LowellTed Schmidt
Peter PaigeEmmett Honeycutt
Sharon GlessDebbie Novotny
Thea GillLindsay 'Linz' Peterson
Michelle ClunieMelanie 'Mel' Marcus
Chris PotterDr. David Cameron
Stephen AmellSpinning Instructor (S04E12-13)

További szereplők

Kedvencelte 55

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

BrigiHudacsko

A legkevésbé sem hibátlan, ugyanakkor tökéletes, epic sorozat, ami nagyon sokaknak nagyon sokat jelentett – és ugyan most már sokkal szélesebb a választék az LGBT+ tematikában, szerintem még mindig szemléletformáló hatása van, kötelező irodalom. (És tegye fel a kezét, aki meg bírta állni, hogy ne legyen szerelmes Brian Kinneybe.)

4 hozzászólás
Ruby_εïз 

Eleinte volt egy olyan érzésem, hogy ezt meg fogom bánni, de miután elvonatkoztattam a zakatoló testektől, egy nagyon is tanulságos sorozat tárult a szemem elé szerethető szereplőkkel. Egyértelműen Brian a kedvencem, és a hatalmas fejlődése, ami ugyan klisés, de, ahh, olyan romantikus. Emett is a szívem csücske lett a stílusával. De Bent is nagyon szerettem. Rengeteg 'szlenget vettünk belőle barátnőmmel annak idején, amit ma is használunk.

3 hozzászólás
Jadranka

Nagyon, nagyon szeretem. Rendszeresen újranézem, bár most már erre egyre kevésbé van időm. Kiváló szereposztás, persze Brian Kinney mindent visz. Csak ajánlani tudom, bár mint ahogy itthon is tapasztaltam, nem mindenki rajong a témáért. :)
(És csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy amióta ezt a sorozatot láttam, rettentően vágyom egy olyan könyvre, ami ugyanazt az élményt nyújtja, mint amit ez a film tudott adni… Még nem találtam ilyet.)

Dombi_Petra 

2015.12.22:
Az első évad első része után felakartam hagyni a sorozattal, mert az nem tetszett. A második része sem lopta magát a szívembe, de olyan ajánlotta a filmet, akinek az ízlése hasonlatos az enyémmel, ezért folytattam. És milyen jól tettem! Ez volt az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam, amit újra fogok nézni a közeljövőben! Sok mindent megtudtam az LMBT közösségről, aminek nagyon örülök. Csak ajánlani tudom!!!

2017.11.20.
Két év elteltével is ugyanannyira – ha nem jobban – imádtam a sorozatot, mint első nézéskor. Brian és Justin jelenetei mindig mosolyt csaltak az arcomra, s óriási örömet a szívembe. Ez a sorozat a világnak, emberek millióinak nyújtott segítséget, bátorítást, boldogságot stb.
spoiler

2019.02.19.
Valahogy két évente előbújik belőlem a kisördög, ami azt sugallja nézzem úra a sorozatot. Érdekes, hogy nem megunom, hanem minden újranézéskor mégjobban beleszeretek, mint előzőleg. Imádom a szereplőket, főleg a Justin+Brian duót – s ami valljuk be, nem is meglepő. Az egész, ahogy egy LGBTQ+ világot lassan haladva bemutat, bántásokkal, elfogadásokkal, töménytelen s**xel, családokkal, barátokkal, számomra maga a csoda.
Valószínű, ha előbb nem is, de 2 év múlva megint előszedem a fiókból a sorozatot, hogy mennyei perceket okozzon :)

2020.05.03.
Nem nagyon tudok mit írni, az előzőekben kifejtettem szerintem mindent. Azonban egy dolgot tudok, ezzel a nézéssel is mégjobban beleszerettem a QAF világába, történetébe, szereplőibe. Justin+Brian=<3

Corvus_CoRex 

Update: amúgy is újra akartam nézni ezt a sorozatot, csak mindig halogattam és ha nincs kihívás hozzá, még mindig nem néztem volna meg. Pedig ahh~♥
Olyan aranyosak, jópofák (imádom a humorát, főleg Ted + Brian! X,D), nem utolsó sorban szexik… :P
Basszus, annak idején láttam elvileg végig, szóval tudom mi lesz, de még így is sokszor elpityeredtem. Most az első évad utolsó részén meg úgy fojtogatott a sírás, mint Briant a sála… D: Justin miatt is, meg kicsit a nosztalgia, az ifjúságom miatt. DX Annak idején még Justinnal tudtam együtt érezni, most meg… csak fogom a fejem, hányszor éreztem át tökéletesen főleg Brian vagy Ted érzéseit. Jesszus, legközelebb ha újranézem meg már Vic bácsival tudok majd azonosulni! X,)))

Annyi problémám van vele, hogy nem tudom, létezik-e cenzúrázott változata. Mert azt érdemes lenne akár többször is leadni TV csatornákon. A sok agyatlan xar ismétlése helyett… Mert pici híján tökéletes sorozat, csak kicsit sok benne aaaazz… „ágyjelenet”. Szóval hiába ajánlom olyannak, aki fujjfujj melegezik, mert csak azt látná benne, hogy: Sátántól való b*zi pornó… =<

Amúgy lol, ősszel végre beadta anya a derekát és megnézte és………….. spoiler

*************************************

Milyen nagy szám volt már ez anno a Cool-on. :DDD Nekem még van is olyan képeslapom vagy mim, az a Cool-os, piros hátteres a fehér nyúllal, aki egy kólásüveget… hát… hörpöl… a háttérben meg ott a TV-ben ez a sorozat… :)))

Kozmikus_Tahó

Amikor először láttam, annyit adott, mint nagyon kevés alkotás, amit filmvászonra vittek. Kib*szottul őszinte, nagyon emberi. Istenem, olyan emberi…Talán emiatt üt akkorát.
Határtalanul szeretem minden pillanatát ennek a sorozatnak. Nézzétek.

Kontra_Judit 

A legjobb meleg-sorozat, imádtam! Gale Harold itt lett kedvenc!
A film nagyon gusztusosan mutatja be a melegek életét, az érzéseiket, érzelmeiket.
Persze vannak támogatóik és ellenzőik, nagyon életszerű. A szereplőgárdát remekül kiválasztották!

Detty89

Kedvenc sorozatom már a kezdetek óta, valószínűleg az is marad. Évente újranézem, az összes rész tele van érzelemmel.

Imoran 

UPDATE: És vége az ötödik évadnak is. Nagyon kár, néztem volna még, kedvencem lett.
UPDATE: Most végeztem a második évaddal, minden szereplő a szívemhez nőtt, imádom :)
Túl vagyok az első évadon. Ez az első meleg témájú sorozatom, az elején kicsit fura volt a merészsége, de nagyon megszerettem a szereplőket és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mert az első évad vége kemény volt…értitek, kemény :P
A film zenéi pedig egyszerűen zseniálisak, igazi bulizenék, muszáj megszereznem őket egyben :)

zwecki

Nekem is kell egy Brian Kinney!
Hatalmas figura, főleg mikor „lelkesítő” beszédeket tart. :D

Azért az 5. évad végén éreztem egy kis szomorúságot egyrészt, hogy vége, másrészt, ahogyan vége lett. :(
A romantikus lelkemnek nem tett jót a realitás.


Népszerű idézetek

NaNa_88 

Ott ültem az ágya mellett egész éjjel. Olyan hajnali 5 óra felé ráébredtem, hogy szeretni valakit nem ugyanaz, mint ismerni.

1. évad 4. rész – Jönni és menni
Ashtray_Heart

Justin: I'm not antisocial. I just can't stand people.

kirA_S 

A reklámszakma és az örök kárhozat aranyszabálya: Ha eladtad a lelked az ördögnek, övé a copyright.

NaNa_88 

– A tökéletessel az a baj, hogy képtelen észre venni bármit, ami nála kevésbé tökéletes.
– Más szóval, rámozdultál, ő pedig lekoptatott.
– Ja.

1. évad 1. rész – Minden 9 másodpercben
s_l_m

Mivel Isten a szeretet és Isten nem tévedhet, akkor te pontosan olyan vagy, amilyennek téged szánt, amilyennek elképzelt. És ez igaz minden emberre, milyen bolygóra, minden hegyre, minden homokszemre, minden dalra, minden könnyre.

kirA_S 

Édesanyám azt mondta hogy az emberek akár a hópihék, mindegyik különleges és egyedi, és reggel el kell lapátolni őket a ház elől.

kilianzz

Melanie: [to Brian] What are you? Mr. Teflon? Shit just never sticks to you.

kilianzz

Justin: I'll be back. And you'll come there, we're gonna see each other all the time.
Brian: You don't know that. Neither do I. Whether we see each other next week, next month, never again, it doesn't matter. It's only time.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján