Simlis spinék (2014–2016) 89

A Simlis spinék egy romantikus vígjáték két jóbarátról, akik szeretik egymást – csakhogy nem úgy. Miután újra meg újra sikertelenül próbálnak népszerűek lenni, a lányokat tévedésből leszbikusnak gondolják, ami elég hozzá, hogy azonnal híresek legyenek. Az újonnan lelt hírnévtől elcsábulva Karma… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 10

Szereposztás

Rita VolkAmy Raudenfeld
Katie StevensKarma Ashcroft
Gregg SulkinLiam Booker
Bailey De YoungLauren Cooper
Michael J. WillettShane Harvey
Courtney KatoLeila
Rebecca McFarlandFarrah
Breezy EslinLisbeth
Keith PowersTheo
Senta Moses MikanPenelope igazgató

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

alexakarola 

Érdekes alaptéma, jó színészek, alapvetően tök jó karakterek (bár kicsit klisék is), baráti társaság, és rengeteg fontos téma. Viszont nagyon sokszor már túl kisarkítottak a helyzetek, kicsit szappanopera-szerű, de ettól még szerintem valahogy az egész nagyon szerethető.
Magyar szinkronnal semmiképpen sem ajánlom!! Mindenképpen csak angolul. Még most is sokkban vagyok, hogy mennyire szörnyű a magyar szinkron, gyorsan belenézek eredeti nyelven egy másik részbe, hogy ne ez maradjon meg
A harmadik évad sajnos szerintem gyengébb lett (a csillagozás inkább az első két évadnak szól), főleg a vége, ami többek között valószínűleg a kaszának is köszönhető, de legalább kapott egy befejezést.

NaNa_88 

2 évadig még követi a tipikus tinisorozatokat. Kicsit emlékeztet a Kínosra. Csak ez rosszabb. :D A 3. évad már elég kétségbeesett. Egyszer bőven elég volt.
Az eredeti címe, Faking it, tökéletesen érzékelteti miről szól. Egész végig megjátszott valaki valamit.
Nem mondom, hogy nem szórakoztam jól rajta, de azért voltak olyan pillanatok, amikor már én is a szemem forgattam, és feltettem a kérdést, hogy Miért? Jó szövegek, és frappáns visszavágások tompítottak a sok drámán, ami szerintem túl sok volt, ahhoz képest, hogy 15-16 évesekről beszélünk. spoiler Részemről elköszönök a sorozattól. Egyszer végig ültem, elvoltam vele, köszöntem.

lipotdorka

A második évad közepe felé kaszához sodortam a sorozatot, de most az egyik barátom noszogatására bedaráltam a maradék pár részt. A véleményem továbbra sem változott, nem sikerült megkedvelnem. Nem rossz, de nem igazán az én műfajom. Kicsit sok volt a most ki kivel van és kivel nincs és a ki kit utál és miért.
Pozitívumként a sokszínűséget tudnám kiemelni. Tényleg mindenféle téma előtűnik kisebb-nagyobb fényben.
Hiányozni igazából nem hiszem, hogy fog, viszont a téma, amit megközelít remélem nagyobb hangsúlyt kap más (új) sorozatoknál.
Akit érdekel az ilyen téma, annak megér egy darát. :)

liliannahorvath

Jó indulattal az 5 csillag. Nem csodálom,hogy elkaszálták.
Egyedül Lauren és Shane miatt érdemes végig szenvedni azt a kőkemény 3 és negyed évadot.
Karma a valaha volt legidegesítőbb,butább,önző,utálatosabb szereplő,akit valaha láttam sorozatban.
A folytonos hisztizés már a 2.évadban baromi unalmas volt
A sorozatnak az igazi életet kellett volna bemutatni…nos ez nem sikerült. Ilyen nincsen,hogy ennyi szerencsétlen egy helyen legyen. Marhára amerikai, de mit is vártunk az MTV-től? :D :D

viky0222 

Szerintem díjat kéne kapnom, amiért megnéztem…
Az elején még a sok negatív véleméyn ellenére is bizakodó voltam. Tetszett, hogy egy olyan amerikai (!!) gimnáziumban járunk, ahol tényleg teljesen mindegy, hogy milyennek születtél. Nem ítélnek el senkit az etnikuma vagy az orientációja miatt. Aztán megismertem Karmát. Azt a Karmát, aki megkaphatná a sorozatok történetének legidegesítőbb szereplője címet. Én ilyen emberrel még nem találkoztam szerencsére, számomra felfoghatatlan, hogy lehet valaki ennyire önző, olyan ember, aki elvárja, hogy mindenki csak vele foglalkozzon, mindig ő legyen a középpontban, a legjobb barátnője valójában csak azért van, hogy őt bálványozza, de egyébként rohadtul nem érdekli, hogy vele mi van.
A végére egyébként majdnem mindenki meghülyült, mindenki végigment mindenkin, szellemileg és fizikailag is és ez már idegesítő volt.
Egyedül Lauren és Shane miatt néztem végig, őket megkedveltem, és érdekelt mi lesz velük, miattuk néztem volna még egy kicsit, de egyébként pedig mindenki jobban járt, hogy elkaszálták.

desertangelable 

Az első évad szinte egészen magával ragadott, elsősorban a humora miatt. A második évadra már egyértelműen veszített az értékéből, míg a harmadik évadra már biztos volt a kasza…pedig szerintem nem feltétlenül kellett volna így lennie. Az alaptörténet érzékeny és gyakorlatilag a benne rejlő lehetőséget ki is vesézték az első évadban ezt nem tagadom, viszont ha megfelelő irányt találtak volna, akkor még akár évadokig is megélhetett volna, ha nem jött volna a szokásos sz.rkavarás és tinipornó, ami mindent kivett a sorozatból és halálra is ítélte. Amennyire szórakoztató volt az elején, annyira vált irritálóvá a második évadra, míg a harmadik évadban már idegesített. Mindemellett mégis szerettem nézni, ékes bizonyítékaként annak, hogy volt benne potenciál.
A színészek egytől egyig profik voltak, teljesen hitelesen, és a műfajnak megfelelően hozták a szerepüket, simán elnéztem volna őket még egy darabig, élükön Laurennel, aki az abszolút kedvencem volt.
Nos, lehetne azt mondani, hogy ez egy tipikus tinivígjáték volt, viszont akkor a kijelentővel heves vitába szállnék a tinik valódi életét illetően, azt viszont nagyon szerettem, amit a sorozat alappillérként közvetíteni akart. Kár érte.

LittleLiar 

1 Évad:
Nekem nagyon tetszett, csak nagyon rövidek és kevés. De a másod évad már több és remélem még jobb is mint ez :D

2 Évad:
Imádom! Már egyszer végig néztem az egészet, de akkor is nagyon jó! De nagyon sajnálom, hogy csak három évad lett belőle… :/

3 Évad:
Ezt nem lehet így abbahagyni!!!!!

deakcsllla

Az elején nem annyira jött be a sorozat, de gondoltam, végignézem. A közepe felé már egész nézhető volt… De most komolyan? Ennél jobb lezárást nem tudtak összehozni???


Népszerű idézetek

NaNa_88 

Karma: – That isn't fair.
Liam: – Maybe not. But it's true.

2. évad 7. rész – Date Expectations
h_grett

You don't get someone to fall in love with you.
They fall in love with you because of who you are.

lipotdorka

– What about you, Amy?
– You obviously have never watched „Orange is the New Black.”. You don't ask someone why they're doing time.

Papp_Fanna8

Amy: Ha beszélek róla valóságos…túl valóságos.

liliannahorvath

Karma: *crying* Hey… Have you ever had your heart broken?
Felix: Uh… Yeah… When my mom died.

liliannahorvath

Amy: Mit keresünk?
Karma: Bármi,ami miatt szakítanának Diane-nel. Például egy Donald Trump-os kitűző. Bizonyíték fedett drog elhárítási ügyről vagy bármilyen füstölgő fegyver.

h_grett

Sometimes we push away things that we really want.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján