viky0222


Összes kitüntetés 101

Kedvenc filmek 52

Harry Potter és a bölcsek köve (2001) Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002) Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Harry Potter és a Tűz Serlege (2005) Az éhezők viadala (2012) Az éhezők viadala – Futótűz (2013) Kingsman – A titkos szolgálat (2014) Harry Potter és a Főnix Rendje (2007) Az éhezők viadala – A kiválasztott – 1. rész (2014) Harry Potter és a Halál ereklyéi – 1. rész (2010)

Kedvenc sorozatok 14

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (2014–) Így jártam anyátokkal (2005–2014) A pletykafészek (2007–2012) A visszatérők (2014–) Jóbarátok (1994–2004) Szívek szállodája (2000–2007) Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018) Glee – Sztárok leszünk (2009–2015) Teen Wolf – Farkasbőrben (2011–2017) Young & Hungry (2014–2018)

Utolsó karc

viky0222
Filmes TAG

Szóval drága @Lili98, még februárban (!! XD) hívtál ki erre a TAG-re, amit nagyon köszönök, és most végre meg is válaszolom. :D ♥
1. Moziban vagy otthon szeretsz filmet nézni?
Szeretek mozizni, bár mostanában már nagyon-nagyon ritkán járok. A mozinak és az otthoni filmezésnek is megvan a maga varázsa.

2. Egyedül vagy társaságban?
Bármelyik, de többnyire inkább egyedül. Moziban többnyire inkább társasággal szeretek menni, de voltam már egyedül is, és nagyon jó élmény volt. Itthon viszont inkább egyedül szeretek nézni, amiben az is szerepet játszik, hogy egyre inkább mindent angolul nézek.

3. Mi idegesít a legjobban a moziban?
A hülye emberek. Azok, akik végigdumálják a filmet (pedig néha én is kommentálok ezt-azt, de csak halkan, és nem állandóan). Azok a szülők, akik a beteg gyereket viszik el moziba, hátha a drága néző elkapja azt, ami a gyereknek van. Ha rugdossák a székemet. :D Meg a sok reklám, de az előzeteseket kifejezetten szeretem nézni.

4. Szoktál enni/inni/sms-ezni, stb. filmnézés közben (zavar, ha mások csinálják)?
Enni nagyon sokszor, moziban is szinte mindig, bár aztán egyre kevésbé, mert nagyon drága ahhoz, ami. Telefonozni moziban sosem szoktam, de otthon rendszeresen, mert nagyon kevés az a film, ami az elejétől a végéig teljesen le tud kötni, még akkor is, ha imádom a filmet, és élvezem, meg minden.

5. Szerinted mi lesz a mozizás jövője?
Szerintem biztos megmarad. Maximum tovább változik. Elég régen megindult már a mozizás, és még elég rendszeres mindig társasági esemény, kulturális program. Teljesen más otthon és moziban filmet nézni, így tuti megmarad.

6. Melyik filmet várod a legjobban az idén?
Az új Legendás állatok filmet nagyon-nagyon várom, de más most hirtelen nem jut az eszembe. Sok idei film van, amit szeretnék megnézni, de olyan kevés, ami még nem jött ki.

7. Ha választhatnál, hogy melyik filmet játsszák újra a mozikban, melyik lenne az?
Régebbi romantikus vígjátékokat például. Vagy a Harry Pottereket, mert három részt nem láttam moziban. :D

8. Nézni fogod idén az Oscar-díjátadót?
Nem néztem, de nem is igazán terveztem. Tudom, hogy úgysem tudnék végig fentmaradni, plusz a jelölt filmek nagy részét tuti nem láttam, és nem tetszik az sem, hogy mindig ugyan az a néhány film van jelölve minden kategóriában. Régen nem arról szól, amiről kéne.

9. Hogyan nézel filmet? TV-ben játszottat, DVD-n, Blu-rayn, VHS-en, iTunes-ról/Amazonról/Netflixről stb. letöltve/streamelve?
TV-t ezer éve nem néztem, mert utálom a rengeteg reklámot, csak tönkreteszik a filmet/sorozatot. Többnyire online nézek, itt-ott ahol éppen megtalálom azt, amit néznék. Volt Netflixem pár hónapig, amíg Angliában éltem, de az osztrák Netflix kínálata közel sem olyan jó, így lemondtam. Van Amazon Prime-om is, de mindig elfelejtem. Az egy éves ingyenes időszakban vagyok még diákként. :D De vannak filmek, amiket mindig DVD-n nézek, mert annyiszor láttam már, hogy leginkább már csak háttérzajnak szólnak.

10. Szerinted milyen műfajú filmből kellene többnek készülnie?
Az igényes vígjátékokból. Azokból, amik tényleg viccesek, és nem az alpári, testi poénokkal teletűzdelt valamikből. De örülnék még a Love, Simon féle ifjúsági filmeknek is.

1 hozzászólás