Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018) 254

0 díj · 11 jelölés

Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor… [tovább]

angol

Képek 70

Szereposztás

Jennifer MorrisonEmma Swan
Ginnifer GoodwinHófehérke
Lana ParrillaKirálynő / Regina Mills
Josh DallasHerceg / David Nolan
Jared GilmoreHenry Mills
Robert CarlyleZörgőfürge / Mr. Gold
Emilie de RavinBelle
Meghan OryPiroska / Ruby
Eion BaileyEion Bailey / August W. Booth
Keegan Connor TracyKéktündér

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Once Upon A Time

144 tag · 239 karc · Utolsó karc: 2019. április 11., 17:05 · Bővebben


Kedvencelte 186

Várólistára tette 251


Kiemelt értékelések

Rémálom 

1. évad: Egyben daráltam le és teljesen ráfüggtem. A meseátiratok a gyengéim, no meg a jó-gonosz közötti átmenet, szóval imádtam a szerethető gonoszokat Regina és Gold képében. Egyedüli problémám az volt, hogy mindig vártam, mikor törik már meg az átkot (:D), mert enyhén untam a jelenben a szappanopera elemeket. 10/9

2. évad: Végre mágia! Azt hiszem, ez volt a kedvenc évadom. 10/9

3. évad: Az eleje olyan jól indult, annyira bírtam a Pán Péteres újramesélést, de mégis… az itteni csavar olyan logikátlan és béna volt. No meg itt hozták be az egy évad/két történet felépítést, ami szörnyen sutává és kapkodóvá tesz minden szálat. Sosem dolgozzák ki már az új karaktereket, és a lassú felépítés után annyira összecsapott mindig a végkifejlet.

Plusz, itt untam meg a Rumple/Belle párost, amit amúgy eddig imádtam. Gold már olyan lett, mint egy yo-yo, nem tudnak vele mit kezdeni, de ki se írhatják, mert javarészt a Rumple/Belle fanok adják a nézettséget. Belle, ha épp egyedül van és nyomoz, akkor jó, de ha Rumple közelében van, akkor csak a visítás megy a toxikus, enyhén abuzív kapcsolatukról. U-n-a-l-m-a-s.
10/7

4. évad: 10/9

5. évad: Az első fele bár szintén szenved a kettészedés gyengeségeitől, egészen élveztem a történetet Camelotban, de ez a Hádészos baromság… Ez valami iszonyatos. 10/8

6. évad: 10/5

7. évad: Reboot. Annyira bődületesen rossz, nem tudom, minek kellett az utolsó évad. Valószínűleg nem tudtak kimászni a színészi szerződések alól. (?) De őszintén, ennek semmi értelme sem volt. Kaptunk Hercegnő és a békát egy kis Rapunzellel és Alice-szal, és bár egy-két csavar a meséken értékelhető volt, az hogy megint 20 részen át nem emlékeznek a karakterek a mágia világára, rémesen unalmassá tette. spoiler Hogy gondolták ezt? Semmi történetív nem volt így. 10/5

9 hozzászólás
Chriss 

Egyszerűen imádom ezt a sorozatot! Nagy nagy kedvenc, mintha nekem találták volna ki. :)

szymba23 

Hát ennek a sorozatnak is vége, ebben az évben a harmadik sorozatom, amitől könnyes búcsút veszek.
Az első 3 évad magával ragadott és egyszerűen imádtam. Utána kezdett kicsit lapos lenni, a hatodik évad után azt hittem na igen, most kellene abbahagyni a sorozatot, felesleges a hetedik évad. Hát nem… így volt tökéletes a befejezés, nagyon örülök, hogy nem csapták össze a végét, és hiányozni fog.

Osli75 

Nagyon régóta tervezem, hogy megnézem ezt a sorozatot, nem is tudom miért halogattam eddig. Nagyon tetszik, hogy bár ismerjük a szereplőket, mindig meg tud lepni, fordulatos, tetszik ahogy a szálak összefutnak. Biztos, hogy fogom folytatni!

Lili98

Ebben a sorozatban minden van,MINDEN. Eleve tündérmesék szereplői szerepelnek benne,ami már magában fantasztikus. De humoros, romantikus, megható, szomorú, szívfacsaró, imádnivaló, rejtélyes és izgalmas sorozat. Mindig tartogat valami újat, a szálak nagyon profin ki vannak dolgozva,ahogyan a szereplők és azoknak múltjai is. A karakterek múltjainak szálai keresztezik egymást,ami mindig Rumpelhez vezet,amit egyenesen imádok.

A sorozat megtanította velünk,hogy a gonosz sohasem születik, hanem megteremtik.
Akik igazán szeretik egymást,mindig megtalálják egymást, a szeretetnél nincsen nagyobb erő és minden varázslatnak ára van.
A kedvenc sorozatom,imádom.

Little_Sunshine 

Emlékszem mikor régen először láttam az első részt az jutott eszembe, ez pont nekem való, minden benne van amit szeretek! :) #CapitanSwan♥
u.i.: Feliratosan nézzétek, mert úgy a legjobb ;) egy két szinkronhang nem sikerült túl jól…

2 hozzászólás
Papillon_εïз 

Annak idején három évadot megnéztem belőle egyhuzamban (mondjuk 2012–2013 környékén). Akkor nagyon tetszett a mesék modern környezetbe való ültetése. Viszont most valahogy nem érzem azt a „hűha faktort”. Egy kihívás miatt kezdtem el, de nem tudom, hogy folytatom-e, vagy végignézem. Zörgő és Belle a kedvencem. Hófehérke és Bájos (ilyen nevet, lett volna inkább Peter vagy Géza -.-),valamint Emma is irritál. De már Reginát se tudom hova tenni. Mondom ezt a komplett első évad után. Meglátjuk mi lesz ezután.

Samantha

Nagyon közel áll számomra ez a sorozat, ugyanis ez nekem elsők között volt, valamint azzal, hogy a Disney történeteket egy új szemszögből mutatják be, nosztalgiázok egy kicsit és újraélem vele a gyerekkoromat.
Őszintén szólva, az összes évadot végignézve többször éreztem úgy, hogy megvan az az adott pont, ahol ideje lenne lezárni az egész sorozatot, és felesleges továbbhúzni a cselekményszálat. Viszont annyira vicces és izgalmakkal teli az összes rész például a hetedik évadban is, hogy még mindig képtelenek voltak elvenni a kedvemet a nézésétől.
A színészek remekek, a cselekményszál zseniális, a speciális effektek egy jobbak és jobbak. Nekem nem vált kedvencemmé, viszont maradandó élményt hagyott bennem.

http://sam-s-blog.blogspot.hu/2015/07/sorozatajanlo.html

ScarlettBlair

Számomra a hatodik évad utolsó részével teljes a sorozat, és nem fogom folytatni a hetedik évaddal. A végére kicsiti ugyan már ellaposodott a sorozat, de az utolsó pár rész ebben is nagyon tetszett. Felidézték a sok régi szép emléket, hogy az elején miért is szerettem annyira, amennyire. Sajnálom, hogy még így is folytatják, hogy a legtöbb eredeti szereplő már nem lesz benne, kíváncsi vagyok, mennyire fog nekik bejönni. Az biztos, hogy egy nagyon különleges sorozat volt, az első két évad nagyon-nagyon erős volt, aztán kicsit kezdett kuszává, ötlettelenné vállni, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy végig néztem, mert összességében nagyon szerettem!


Népszerű idézetek

viky0222

Emma: Attól, hogy hiszel benne, még nem lesz igaz.
Henry: De, pont attól lesz igaz.

lakatosboo

Talán azért olvasunk tündérmeséket, talán azért fantáziálunk folyton, mert meg akarjuk találni a boldog befejezést, még ha az nem is a miénk.

Krenai 

Mr Gold: Miss Swan? There's someone I'd like you to meet. This is Milah, my ex-wife. And Hook's ex, also. She's also Baelfire's mother, of course. Emma knew him as Neal. They had a torrid affair, which resulted in a scandalous teenage pregnancy. In prison.
Emma: Yeah, well…
Milah: So, you've been with my former lover… and my son? Is that right?
Emma: Huh.
Mr Gold: I'm sure we're gonna laugh ourselves sick about all this one day. I suggest you follow me before this gets even more awkward.

8 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Elsa: Az meg mi?
Hook: *mobiltelefont nyomkod* Egy eszköz beszélgetésre. Fogalmam sincs. Átkozottul nem tudom. Megnyomom az Emma gombot, és általában válaszol.

csak_egy_könyvmoly

Mr. Gold: I'm going to give you a potion that possesses the power to transform something old into something new.
Henry Mills: What kind of potion's that?
Mr. Gold: Furniture polish.

2 hozzászólás
Kennatie

Henry: A jó azért veszíthet, mert neki becsületesen kell játszania.

Kennatie

Hook: A reményt sajnos egy világ választja el a valóságtól.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján