Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018) 272

0 díj · 11 jelölés

Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor… [tovább]

angol

Képek 70

Szereposztás

Jennifer MorrisonEmma Swan
Ginnifer GoodwinHófehérke
Lana ParrillaKirálynő / Regina Mills
Josh DallasHerceg / David Nolan
Jared GilmoreHenry Mills
Robert CarlyleZörgőfürge / Mr. Gold
Emilie de RavinBelle
Meghan OryPiroska / Ruby
Eion BaileyPinokkió / August W. Booth
Keegan Connor TracyKéktündér

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Once Upon A Time

144 tag · 238 karc · Utolsó karc: 2019. április 11., 17:05 · Bővebben


Kedvencelte 199

Várólistára tette 273


Kiemelt értékelések

Sydney 

Tele vagyok vegyes érzésekkel, mert alapból ez egy remek sorozat (lett volna). Az első három évad szuper volt, a későbbi évadokban is voltak jó pillanatok, de a rengeteg szereplő, történet és idősík kezelése túl sokszor nem működött.A 6. évad igazán jó befejezést kapott, nem értem miért nem ez lett a sorozat vége. Ugyan tetszett az utolsó évad, de teljesen felesleges volt, hiszen szinte egy az egyben az első évadot láttuk újra. Hook nagy kedvencem lett, Emma viszont valahogy sosem érdekelt igazán, pedig ő volt a főszereplő. Hófehérke és a Herceg volt a kedvenc párosom, de az utolsó évadokra már néha borzasztóan idegesített, hogy csak ide-oda rohangálnak, de amúgy lényegében semmire nem jutnak.

Rémálom 

1. évad: Egyben daráltam le és teljesen ráfüggtem. A meseátiratok a gyengéim, no meg a jó-gonosz közötti átmenet, szóval imádtam a szerethető gonoszokat Regina és Gold képében. Egyedüli problémám az volt, hogy mindig vártam, mikor törik már meg az átkot (:D), mert enyhén untam a jelenben a szappanopera elemeket. 10/9

2. évad: Végre mágia! Azt hiszem, ez volt a kedvenc évadom. 10/9

3. évad: Az eleje olyan jól indult, annyira bírtam a Pán Péteres újramesélést, de mégis… az itteni csavar olyan logikátlan és béna volt. No meg itt hozták be az egy évad/két történet felépítést, ami szörnyen sutává és kapkodóvá tesz minden szálat. Sosem dolgozzák ki már az új karaktereket, és a lassú felépítés után annyira összecsapott mindig a végkifejlet.

Plusz, itt untam meg a Rumple/Belle párost, amit amúgy eddig imádtam. Gold már olyan lett, mint egy yo-yo, nem tudnak vele mit kezdeni, de ki se írhatják, mert javarészt a Rumple/Belle fanok adják a nézettséget. Belle, ha épp egyedül van és nyomoz, akkor jó, de ha Rumple közelében van, akkor csak a visítás megy a toxikus, enyhén abuzív kapcsolatukról. U-n-a-l-m-a-s.
10/7

4. évad: 10/9

5. évad: Az első fele bár szintén szenved a kettészedés gyengeségeitől, egészen élveztem a történetet Camelotban, de ez a Hádészos baromság… Ez valami iszonyatos. 10/8

6. évad: 10/5

7. évad: Reboot. Annyira bődületesen rossz, nem tudom, minek kellett az utolsó évad. Valószínűleg nem tudtak kimászni a színészi szerződések alól. (?) De őszintén, ennek semmi értelme sem volt. Kaptunk Hercegnő és a békát egy kis Rapunzellel és Alice-szal, és bár egy-két csavar a meséken értékelhető volt, az hogy megint 20 részen át nem emlékeznek a karakterek a mágia világára, rémesen unalmassá tette. spoiler Hogy gondolták ezt? Semmi történetív nem volt így. 10/5

10 hozzászólás
Little_Sunshine 

Emlékszem mikor régen először láttam az első részt az jutott eszembe, ez pont nekem való, minden benne van amit szeretek! :) #CapitanSwan♥
u.i.: Feliratosan nézzétek, mert úgy a legjobb ;) egy két szinkronhang nem sikerült túl jól…

4 hozzászólás
Chriss 

Egyszerűen imádom ezt a sorozatot! Nagy nagy kedvenc, mintha nekem találták volna ki. :)

szymba23 

Hát ennek a sorozatnak is vége, ebben az évben a harmadik sorozatom, amitől könnyes búcsút veszek.
Az első 3 évad magával ragadott és egyszerűen imádtam. Utána kezdett kicsit lapos lenni, a hatodik évad után azt hittem na igen, most kellene abbahagyni a sorozatot, felesleges a hetedik évad. Hát nem… így volt tökéletes a befejezés, nagyon örülök, hogy nem csapták össze a végét, és hiányozni fog.

Papillon_εïз

Annak idején három évadot megnéztem belőle egyhuzamban (mondjuk 2012–2013 környékén). Akkor nagyon tetszett a mesék modern környezetbe való ültetése. Viszont most valahogy nem érzem azt a „hűha faktort”. Egy kihívás miatt kezdtem el, de nem tudom, hogy folytatom-e, vagy végignézem. Zörgő és Belle a kedvencem. Hófehérke és Bájos (ilyen nevet, lett volna inkább Peter vagy Géza -.-),valamint Emma is irritál. De már Reginát se tudom hova tenni. Mondom ezt a komplett első évad után. Meglátjuk mi lesz ezután.

6 hozzászólás
Lili98

Ebben a sorozatban minden van,MINDEN. Eleve tündérmesék szereplői szerepelnek benne,ami már magában fantasztikus. De humoros, romantikus, megható, szomorú, szívfacsaró, imádnivaló, rejtélyes és izgalmas sorozat. Mindig tartogat valami újat, a szálak nagyon profin ki vannak dolgozva,ahogyan a szereplők és azoknak múltjai is. A karakterek múltjainak szálai keresztezik egymást,ami mindig Rumpelhez vezet,amit egyenesen imádok.

A sorozat megtanította velünk,hogy a gonosz sohasem születik, hanem megteremtik.
Akik igazán szeretik egymást,mindig megtalálják egymást, a szeretetnél nincsen nagyobb erő és minden varázslatnak ára van.
A kedvenc sorozatom,imádom.

1 hozzászólás
Osli75 

Nagyon régóta tervezem, hogy megnézem ezt a sorozatot, nem is tudom miért halogattam eddig. Nagyon tetszik, hogy bár ismerjük a szereplőket, mindig meg tud lepni, fordulatos, tetszik ahogy a szálak összefutnak. Biztos, hogy fogom folytatni!

Samantha

Nagyon közel áll számomra ez a sorozat, ugyanis ez nekem elsők között volt, valamint azzal, hogy a Disney történeteket egy új szemszögből mutatják be, nosztalgiázok egy kicsit és újraélem vele a gyerekkoromat.
Őszintén szólva, az összes évadot végignézve többször éreztem úgy, hogy megvan az az adott pont, ahol ideje lenne lezárni az egész sorozatot, és felesleges továbbhúzni a cselekményszálat. Viszont annyira vicces és izgalmakkal teli az összes rész például a hetedik évadban is, hogy még mindig képtelenek voltak elvenni a kedvemet a nézésétől.
A színészek remekek, a cselekményszál zseniális, a speciális effektek egy jobbak és jobbak. Nekem nem vált kedvencemmé, viszont maradandó élményt hagyott bennem.

http://sam-s-blog.blogspot.hu/2015/07/sorozatajanlo.html

ScarlettBlair

Számomra a hatodik évad utolsó részével teljes a sorozat, és nem fogom folytatni a hetedik évaddal. A végére kicsiti ugyan már ellaposodott a sorozat, de az utolsó pár rész ebben is nagyon tetszett. Felidézték a sok régi szép emléket, hogy az elején miért is szerettem annyira, amennyire. Sajnálom, hogy még így is folytatják, hogy a legtöbb eredeti szereplő már nem lesz benne, kíváncsi vagyok, mennyire fog nekik bejönni. Az biztos, hogy egy nagyon különleges sorozat volt, az első két évad nagyon-nagyon erős volt, aztán kicsit kezdett kuszává, ötlettelenné vállni, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy végig néztem, mert összességében nagyon szerettem!


Népszerű idézetek

viky0222 

Emma: Attól, hogy hiszel benne, még nem lesz igaz.
Henry: De, pont attól lesz igaz.

Valentine_Wiggin 

Elsa: Az meg mi?
Hook: *mobiltelefont nyomkod* Egy eszköz beszélgetésre. Fogalmam sincs. Átkozottul nem tudom. Megnyomom az Emma gombot, és általában válaszol.

8 hozzászólás
lakatosboo

Talán azért olvasunk tündérmeséket, talán azért fantáziálunk folyton, mert meg akarjuk találni a boldog befejezést, még ha az nem is a miénk.

Krenai 

Mr Gold: Miss Swan? There's someone I'd like you to meet. This is Milah, my ex-wife. And Hook's ex, also. She's also Baelfire's mother, of course. Emma knew him as Neal. They had a torrid affair, which resulted in a scandalous teenage pregnancy. In prison.
Emma: Yeah, well…
Milah: So, you've been with my former lover… and my son? Is that right?
Emma: Huh.
Mr Gold: I'm sure we're gonna laugh ourselves sick about all this one day. I suggest you follow me before this gets even more awkward.

5. évad 14. rész
10 hozzászólás
csak_egy_könyvmoly

Mr. Gold: I'm going to give you a potion that possesses the power to transform something old into something new.
Henry Mills: What kind of potion's that?
Mr. Gold: Furniture polish.

2 hozzászólás
Kennatie

Hook: A reményt sajnos egy világ választja el a valóságtól.

Kennatie

Henry: A jó azért veszíthet, mert neki becsületesen kell játszania.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján