Once Upon A Time zóna

viky0222 
Once Upon A Time

A sorozat jövője toábbra is kérdéses, annyit tudni lehet, hogy ha lesz is következő évad, új irányba akarják vinni a dolgokat, a fináléban új szereplőket hoznak be, és az ABC jelenleg négy színésszel tárgyal a folytatásról.
Bővebben erről itt olvashattok: http://onceuponseries.net/2017/03/az-abc-targyal-4-szinesszel/

Ami engem illet, inkább akkor ne folytassák. Zárják le, engedjék el, és inkább kezdjenek másik sorozatba a készítők, ha annyira akarnak. :D

12 hozzászólás
Andro 
Once Upon A Time

A Once Upon a Time 6. évados fináléja 2 részes lesz, és a musical epizód után kerül adásba. A címe: The Final Battle Part 1 és The Final Battle Part 2.

Személyes megjegyzésem: OMG! Lehet ennél ostobább finálécímet adni?! -.-"

6 hozzászólás
Andro 
Once Upon A Time

Megerősítésre került, hogy lesz Once Upon a Time musical-epizód. Részleteket még nem tudni, de Jennifer Morrison, Josh Dallas és Ginnifer Goodwin is rendelkezik zenei színházas háttérrel. És Lana Parrilla biztos, hogy énekelni fog benne.

viky0222 
Once Upon A Time

A 6x20 rész lesz a musicales rész. (Igen, tényleg megcsinálják…)
Őszintén szólva szerintem ez nem az a sorozat, ahol el kéne most kezdeni énekelgetni, de hát ez van:D

9 hozzászólás
Andro 
Once Upon A Time

Jennifer Morrison után Robert Carlyle is nyilatkozott karaktere jövőjéről egy esetleges hetedik évad kapcsán.

http://onceuponseries.net/2017/01/robert-carlyle-a-kara…

Kapcsolódó művészek: Robert Carlyle

Andro 
Once Upon A Time

Sara Tomko fogja alakítani a hatodik évadban Tigrislilit (Pán Péter ugyebár), és a karakter elvileg minimum két epizódban fog szerepelni. Hát… a színésznő kb. 30-nak néz ki, a Disney-mesében meg a karaktere volt vagy… 10 éves. No comment. Öreg, na!

Kapcsolódó művészek: Sara Tomko

8 hozzászólás
Hirdetés
Andro 
Once Upon A Time

Jaj, ne! Miért kell mostanában minden sorozatba egy musicales, éneklős epizód? Úgy tűnik, a Once Upon a Time sem marad ki, mert ahogy lehet olvasni, tavasszal a karakterek dalra fakadnak. Őszinte leszek, én nem ugrálok az egekig a gondolattól.
Amúgy azt hittem, hogy ez a dalolgatós dolog már nem létezik, mivel a ’90-es években volt divat.

http://onceuponseries.net/2017/01/uton-a-musical-epizod/

10 hozzászólás
Andro 
Once Upon A Time

Hosszú idő után ismét egy „A kastély őre” fejezetet hozok nektek. Ezúttal Storybrooke-ban járunk, ahol a lányok csajos estét szerveznek egy kis filmnézéssel. Ám… De a többi már spoiler lenne. XD

https://fanfictionblogweb.wordpress.com/2017/01/15/a-ka…

Andro 
Once Upon A Time

Hivatalos bejelentés, miszerint a hatodik évad valóban március 5-én (magyar idő szerint március 6-án hajnalban) tér vissza az amerikai képernyőkre. Több régi karakter (Robin Hood, Csingiling, Ariel) is visszatér, viszont Neal/Baelfire biztos hogy nem lesz jelen az évadban.

Andro 
Once Upon A Time

JoAnna Garcia Swisher visszatér a hatodik évadban, mint Ariel. Minimum egy epizódban biztos látni fogjuk, és kedvenc sellőnk megismerkedik Jázminnal is.

6 hozzászólás