Once Upon A Time zóna

Andro 
Once Upon A Time

Megérkezett a friss, heti fejezet! Igen, ez csak ilyen picurka, de szerintem nagyon aranyos. :)

https://www.wattpad.com/482722157-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…

Andro 
Once Upon A Time

Igen, megérkezett a heti „A kastély őre” fejezet. Bár már elmúlt Valentin Nap, de azért remélem, tetszeni fog nektek. :)

https://www.wattpad.com/479969265-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…

Angara
Once Upon A Time

S7E1 SPOILER

Eredetileg mást akartam most nézni, de láttam, hogy fenn van gondoltam üsse kő hát megnézem. Hát ez valami iszonyatosan fura volt. :D Azon már valahogy túltettem magam, hogy felnőtt Henry vígan motorozgat a jól kiépített utakon az erdő közepén látszólag kifogyhatatlan üzemanyaggal, na de hogy még mobilja is van? És csak úgy a random megjelenő portálról is tud? Hát jó. :D

De az, hogy Cinderella ruhája hogy nem akad be a motorba még kevésbé zavar, azzal ellentétben, hogy az első évadban már volt egy Cinderella (Ashley). Akkor most 2 Cinderella van? Vagy mi van? És miért akarja megölni a herceget? Mert megölte az apját? Ez teljesen abszurd. Meg mivel tervezte megölni eredetileg míg le nem nyúlta Henry kését? Oké, végül nem ölte meg. De megölte helyette a mostoha. Mert megsértődött, hogy nem kellett neki a lánya? Mi van? Ezzel nem jutott előrébb. Aztán szól az őröknek, hogy az abszolút nem véres kést tartó Cinderellát kapják el? Mióta parancsol ez az őröknek? Ami meg végképp kivágta nálam a biztosítékot az, hogy Alice egyik pillanatban bedrogozza Henryt valami pezsgővel, a következőben meg valami barlangban oktatja ki, hogy ez nem az ő sztorija menjen innen. Utána meg Henry megint felbukkan a bálteremben, hogy segítsen Cindynek. MI VAN? :D (azt a szegény tündértkeresztanyát meg hogy kapták el?)

Az is nagyon tetszett, hogy Lucy meg az anyja még el se tűntek, a mostoha már megy a rendőrségre bejelenteni. Meg ahogy az a Drizella belenyomja a Hook kezébe a könyvet, hogy ez már mennyi kalamajkát okozott meg semmisítse meg stb… MI? Miért ő? Hogy jön ide a könyv? Miért a könyvet hibáztatják? Mert a Henry írta? Mi?

Nagyon össze vagyok zavarodva, bármiféle felvilágosítást örömmel fogadok. :D

11 hozzászólás
Andro 
Once Upon A Time

Magyar idő szerint ma hajnalban megvolt a hetedik évad premiere. Felirat még nincs hozzá, de mind Sorozatbaráton, mind Ewatch Online-on már elérhető az epizód. Utóbbi oldalon Openload-ról van letöltési lehetőség.

https://www.sorozat-barat.club/episode/189463/Egyszer_v…

http://ewatchseries.to/episode/once_upon_a_time_s7_e1.html

Andro 
Once Upon A Time

Igen, megint nem hétfőn hozok új fejezetet, de sajnos zsúfolt napom volt ma és tegnap is. De most kárpótollak érte titeket, kedves olvasóim. :)

https://www.wattpad.com/477531247-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…

Andro 
Once Upon A Time

Bocsánatot kérek mindenkitől, de a hetem kissé zsúfolt, és így elfelejtettem hétfőn feltenni a friss fejezetet. De ezennel pótolom. Remélem, tetszeni fog mindenkinek. :)

https://www.wattpad.com/474991867-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…

Hirdetés
Andro 
Once Upon A Time

Majdnem kiment a fejemből, de azért megérkezett a friss fejezet. Ez most egy kifejezetten Rumple-centrikus kis szösszenet lesz. :)

https://www.wattpad.com/468564330-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…