Kedvencelte 36

Várólistára tette 171


Kiemelt értékelések

Közveszélyes_Krumpliszedő 

3 rész után: A felnőtt mese, amiben alig várod, hogy Piroskát elkaparják az erdőben. Jancsi drogos táncosfiú, Juliska pedig veterán katona, egy rakás feloldatlan traumával. A Három Kismalac mindegyike nyomorult vagy rohadék és reméled, hogy Farkas 1 minél előbb kolbászt csinál belőlük. A Nagymama és a Vadász inkább csak biodíszlet, ahogy a Piroskát „üldöző” Farkas 2 is.
Az értékelések alapján ezerszer jobbra számítottam, de az ötlet nem rossz – ezért adok neki még egy esélyt. Portörlés közben mindegy, mi megy. :D

6 rész után:
spoiler Most már viszont érdekel a vége. :D

Pnikolett

1. évad : Izgalmas,fordulatos, beteg sorozat. Minden ellenére nagyon tetszett, jó kis darálós.
De hogy lehet ennek még folytatása ?! :D
2.évad : Tetszett ez a történet is, bár itt már kicsit túlzásnak éreztem a karakterek hirtelen kiforgatását. Azt éreztem, hogy nagyon váratlant akarnak húzni, épp ezért nem leptek meg annyira a fordulatok.

alettakata

Fantasztikus volt! Nem érdekel, hogy mi volt kiszámítható benne, és hogy vannak-e hibái, rég láttam ennyire jó sorozatot. Nagyrészt ez a színészi játéknak köszönhető szerintem. Sok szereplőt láttam már másban játszani, de azokhoz képest ez az alakítás zseniális. Mindenkin látszik a változás a történet előrehaladásával. Lehet, kicsit beteg, ha azt mondom, hogy jól szórakoztam, de így volt. :D A végén a meseszerű részek szép keretet adtak a történetnek.
Legszívesebben most újranézném az egészet és nagyon-nagyon várom a 2. évadot (ha jól tudom, hogy lesz…).

christine 

Wao, az első évad brutál jó volt. A piroska és a farkas vonalra lettem figyelmes, Youtube-on láttam róla egy kis kedvhozót, és elsősorban amiatt kezdtem el nézni ezt a sorozatot, de minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy a három mese közül ez volt a legerősebb, a legkidolgozottabb. A Jancsi és Juliska áll a második helyen, ott érdekesek, 3D-sek voltak a karakterek, viszont annyira nem volt izgalmas eleinte az életük. A harmadik helyen számomra a három kismalac áll, ott teljesen elvesztem a férfikarakterek között, nem volt mindegyiknek olyan kifejlett jelleme, mint pl az első mesében, és valahogy az ok-okozati összefüggéseket is határozottan gyengének éreztem.
Nagyon tetszett, ahogy a végére összefutott a három szál, szerintem kellett valami, ami összekapcsolja ezeket a meséket. Kíváncsian nézem tovább, és csak remélni tudom, hogy a második évad is olyan nagyot fog ütni, mint az első.

crissy 

Egy kicsivel többre számítottam. Elég érdekesen dolgozza fel a meséket, de nagyon kiszámíthatóak a részeken belül a történések. Ha valaki nagyon szemfüles, már elég korán rájön, hogy kivel mi fog történni.
A színészek viszont nagyon jókat alakítottak. Tényleg, brutál jó a szereposztás, nagyon hozta a formáját mindenki, s ez azért sokat emelt a sorozat színvonalán. Szerintem.

Bexy_15 

1. évad: Összeségében nagyon érdekesen oldották meg a mesék kivitelezését. Voltak olyan helyzetek, amikor az amúgy eredeti mesében antihősként megjelenő szereplőnek drukkoltál itt. Részről részre mindig azon gondolkoztam, hogy oké, szép és jó, de hogyan fog mind a három szál egymásba fonódni? ztán minden ilyen gondolat után igazából a sorozat egyből megválaszolta a kérdéseimet. Okosan és jól oldották meg szerintem. És igen, néhol kiszámítható volt, hogy mi fog történni, de attól még ígyis izgalmas volt szerintem. Oké, Piroska néha tényleg idegesítő volt, de messze a kedvencem volt a Nagymamával együtt. A Jancsi és Juliska száll nem igazán nyerte el a tetszésemet, de valószínűleg csak a Juliskát játszó színésznő miatt, akit az Egyszer volt, hol nem volt óta nem bírok elviselni. A Három kismalac története pedig egy jó tanulság volt arra, hogy minden nézőpont kérdése, és nem mindig az a rossz, akiről először gondolnánk.

UPDATE:
2. évad: Nekem mérföldekkel jobban tetszett az első évadnál. Sokkal jobbak voltak a karakterek, érdekesebbek voltak. A tíz körmömet lerágtam, hogy mi fog történni a következő pillanatban. A legjobb a Csipkerózsikás száll volt, ami viszont a legkevésbé hatott meg az a Hamupipőke történet volt. A Szépség és a Szörnyeteg meg az a kellemes romantikus száll volt spoiler, ami a legtöbb sorozatba kell. Itt sokkal egyszerűbben oldották meg a szálak összefutását. Három testvér, három különböző sztori főszereplője. Még mindig sokkban vagyok a végétől és sajnos maradtak olyan kérdések, amikre nem fogunk választ kapni. spoiler Mindenestre egy komplex évad volt, sok csavarral és nagyon jó színészi játékkal. Remélem, nem kaszálják el a sorozatot és berendelik a harmadik évadot, amiről azt rebesgették, hogy a Hófehérkét, a Babszem Jankót és az Aranyhajat fogja feldolgozni.

LittleLiar

1. évad:
Nagyon jó sorozat lett volna, ha nincs benne Danielle Campbell. Egyszerűen sose bírtam azt a csajt és most is akármilyne gonoszul hangzik, az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy valaki kinyírja. De őt leszámítva tetszett és meg kell néznem a következő évadot is.

barbymalik0112

Huh, hát ez sokszor irtó para volt, de annyira rabulejtő, hogy hihetetlen. Bár három igazán ismert mesét vesz alapul, azokon jó nagyokat csavar, és a végén kikerekedik az egészből egy izgalmas, titokzatos thriller, ami végképp összezavarja a szívritmusodat.

sfox33 

Nem egy újragondolt tündérmese, de van szövevényes bája. Tetszett, hogy keretnek használták csak a mesék történeti részét. Érdekes és izgalmas szálak között fut a történet a kerekerdőközepén'.

Grétii05 

Zseniális.
Eleinte szkeptikus voltam. Tetszett, de az első pár rész olyan kiszámíthatónak tűnt, de milyen rohadt nagy szerencse, hogy végignéztem!
Természetesen már az első részben megtudjuk, hogy ki melyik mesebeli szereplő, de ez nem is lényeges. Az ahogy ezeket a gyerekmeséket átviszi a sorozat egy sötét, beteg világba, és mégis megmaradnak a mesék fő pontjai… itt dobtam el az agyam. Ja meg persze amikor elkezdtek összeérni a szálak (amire szerintem mindenki számít azért). Én el sem tudtam képzelni hogy lesz ebből egy összefüggő történet, de nagyon okos.
Mindezzel ellentmondva csak reménykedni tudok, hogy nem lesz folytatása. Olyan szépen le lett zárva. Nem szabadna ezt is addig sajtolni, amíg valami borzalom lesz belőle.
Ajánlom mindenkinek, aki egy mozgalmas, izgalmas sorozatot szeretne, és bírja a véres jeleneteket (az azért akad).Olyan sorozat, amiről utána lehet beszélgetni a barátokkal, mert fontos témákat is felvet az öldöklés közben.


Népszerű idézetek

zozo 

Ha egyszer hibázol, onnan nincs leállás. Aztán már semmit sem tudsz jól csinálni, csak az egyszerű kiutat keresed, csakhogy semmi sem egyszerű, pedig lehetne.

zozo 

A sebhelyek hasznosak. Eszünkbe juttatják, hogy legalább egy kis ideig élhettünk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján