Kedvencelte 39

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

ziara 

Nem is tudom, hol kezdjem… Kevesebb mint két hónap alatt néztem végig az összes évadot, munka és család mellett. Szerintem ez elég beszédes.
A családból már mindenki látta, így nagy hiányosságomat pótoltam. Nagyon bevonódtam a sztoriba. Jó volt belelátni ebbe a világba, de nem is kérnék belőle többet.
Carrie néha sok volt nekem, de tiszteltem a kitartását, a lojalitását. A politikusokat meg utáltam, mocskos egy világ az is.
A hatodik és a hetedik évad első részeinél kicsit megtorpantam, de aztán megint beszippantott mindkét évad, és a végére nagyon izgi lett.
A többi tökéletesen felépített, megszerkesztett.
Sosem fogom újra megnézni, de velem fog maradni az egész, az tuti.

Bazil 

Az ötödik évad után:
Eléggé reménytelen dolog ezt a sorozatot csillagozni, mert bármennyi az annyi, nem adja vissza azt a hullámvasutat, amit ez a sorozat így színvonalilag bejárt. Mert aki látta az első meg a második évadot, az tudja mennyire jó és izgalmas és magas minőségű volt. Aztán jött a harmadik… Na, persze ott is voltak jó pillanatok, de húzták, nyújtották azt a bizonyos rétestésztát… Aztán már fel is adtam volna, de valahogy nekiduráltam magam a negyediknek. Majd időnként jókat szunyókáltam, aztán az évad második felére úgy felpörögtek az események, hogy csak néztem! És dettó itt is: az ötödik évad már csak nyomokban emlékeztet az eredetire, néha jön egy-két flashback, de alapjában új események, új helyszínek (zömében Berlin), de a kezdeti unalmasabb és eseménytelenebb részek után az utolsó négy rész minden igényt kielégítő volt. Carrie lassan kezd Jack Bauer női kiadásává válni, de itt azért jóval több a drámázás és a moralizálás.
Én maradok a hatodikra is.

6. évad: 10/8

Megvolt az utolsó előtti évad is.
És micsoda nagyszerű évad volt!
A kezdeti – megszokott – lassabb építkezés után jöttek a megszokott adrenalinbomba-részek, és a magánéleti, bekattanós jelenetek, meg a moralizálások és a politikai játszmák egyvelegével elérték, hogy a végén úgy emlékezzünk az évadra, mint az egyik legjobbra a sorozat történetéből.
A magyar vonatkozások – mind a sztorivonalban, mind forgatási helyszínként emeltek az összképen, bár a 11. résznél pont az hiányzott a teljes élvezethez, hogy arra kellett figyelni, hogy ez itt az Andrássy út, ez meg hol lehet?, spoiler
És azt lehet pofátlanságként is kezelni, hogy itt forgattak – „ócsóért”, aztán meg a Madam Pesident beszédében nem éppen kedvező összefüggésben kerül megemlítésre Magyarország. Akárhogy is nézzük – sajnos igaz.
Tűkön ülünk a nyócadikért.
7. évad: 10/10

Az utolsó évad, meg a legutolsó (ó, jaj!) rész után:
Kisebb-nagyobb lelkesedéssel követtem a sorozatot. mert azért voltak itt hullámvölgyek, meg olyan köztes epizódok, ahol jókat lehetett szunyókálni, hogy aztán hirtelen úgy felpörögjenek az események, hogy alig tudtad követni.
Most a hetedikkel bevártam az utolsó évadot, és egyszerre nyomtam le. És nekem nagyon tetszett ez a két utolsó, nem várt és nagyon kellemes meglepetést hozva.
Carrie és Saul párosa, a sztori, a feszültségkeltés, a ZENE, mind-mind emlékezetesek, és a sorozat a valamikori újranézős kategória.
Hiányozni fog, igen, határozottan. Már keresgélek is pótlék után, mint minden ilyen emlékezetes sori után.
spoiler
És bármennyire is teli van hibával (mint minden ilyen jellegű sorozat), ez végül is szórakoztatásra készül, nem dokumentum jellegű.
Az utolsó részt mosollyal az arcomon néztem végig, megköszönve már előre is – ezt a sok évados szórakoztatást, amivel 8 évadon – 96 részen (atyaég!) keresztül kötötték le az ember figyelmét. És bár abszolút nem ilyen végkifejlet volt várható, jó volt ez így.
Carrie és Saul, hiányozni fogtok!
8. évad: 10/10

4 hozzászólás
tonks

Azt hiszem a 3. évadnál kaszálva, pedig az 1. évad hatalmas élmény volt.

Avilda 

A harmadik évad első részéig bírtam talán, pedig mennyire zseniális volt az első évad (zöld toll!). Ilyen az, amikor a csatorna ragaszkodik a baromságaihoz.

2 hozzászólás
Nofrit

Egy csillag levonás, mert akármilyen jó a sztorija, a forgatókönyve, azért vannak benne olyan jelenetek, megoldások, amikor fogom a fejem, hogy ezt azért ne… Meg Brody milyen ronda egy pasi volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján