Homeland – A belső ellenség (2011–) 45

16 díj · 22 jelölés

Az amerikai katona, Nicholas Brody iraki szolgálata alatt az ellenséges erők fogságába esik, azonban csodával határos módon, 8 év elteltével sikerül kiszabadulnia. A hazájában hősként tisztelt és ünnepelt Brody életét csak a CIA keseríti meg, akik a másik oldalhoz való átállását gyanítják…

Képek 11

Szereposztás

Claire DanesCarrie Mathison
Damian LewisNicholas Brody
Morena BaccarinJessica Brody
Mandy PatinkinSaul Berenson
Miranda OttoAllison Carr
Rupert FriendPeter Quinn
F. Murray AbrahamDar Adal
Diego KlattenhoffMike Faber
Jackson PaceChris Brody
Morgan SaylorDana Brody

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 29

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

tonks

Azt hiszem a 3. évadnál kaszálva, pedig az 1. évad hatalmas élmény volt.

Bazil

Az ötödik évad után:
Eléggé reménytelen dolog ezt a sorozatot csillagozni, mert bármennyi az annyi, nem adja vissza azt a hullámvasutat, amit ez a sorozat így színvonalilag bejárt. Mert aki látta az első meg a második évadot, az tudja mennyire jó és izgalmas és magas minőségű volt. Aztán jött a harmadik… Na, persze ott is voltak jó pillanatok, de húzták, nyújtották azt a bizonyos rétestésztát… Aztán már fel is adtam volna, de valahogy nekiduráltam magam a negyediknek. Majd időnként jókat szunyókáltam, aztán az évad második felére úgy felpörögtek az események, hogy csak néztem! És dettó itt is: az ötödik évad már csak nyomokban emlékeztet az eredetire, néha jön egy-két flashback, de alapjában új események, új helyszínek (zömében Berlin), de a kezdeti unalmasabb és eseménytelenebb részek után az utolsó négy rész minden igényt kielégítő volt. Carrie lassan kezd Jack Bauer női kiadásává válni, de itt azért jóval több a drámázás és a moralizálás.
Én maradok a hatodikra is.

6. évad: 10/8

4 hozzászólás
Avilda

A harmadik évad első részéig bírtam talán, pedig mennyire zseniális volt az első évad (zöld toll!). Ilyen az, amikor a csatorna ragaszkodik a baromságaihoz.

2 hozzászólás
Nofrit

Egy csillag levonás, mert akármilyen jó a sztorija, a forgatókönyve, azért vannak benne olyan jelenetek, megoldások, amikor fogom a fejem, hogy ezt azért ne… Meg Brody milyen ronda egy pasi volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján