Mayans M.C. (2018–2023) 20

Az új történet a Sons of Anarchy után játszódik. A középpontjában a börtönből frissen szabadult EZ Reyes lesz, aki “gyakornok” a Kalifornia/Mexikó határán levő Mayan MC-ben. A börtönbe kerülése előtt még az amerikai álom közelében érezte magát, és a város aranyifja volt, most viszont az új… [tovább]

angol

Képek 49

Szereposztás

JD PardoEzekiel 'EZ' Reyes
Clayton CardenasAngel Reyes
Edward James OlmosFelipe Reyes
Sarah BolgerEmily Thomas
Michael IrbyObispo 'Bishop' Losa
Emilio RiveraMarcus Alvarez
Carla BarattaAdelita
Antonio JaramilloMichael 'Riz' Ariza
Raoul Max TrujilloChe 'Taza' Romero
Richard CabralJohnny 'Coco' Cruz

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

ziara

Nagyon tetszett. Mondjuk engem a Sons of Anarchy is megvett kilóra. Csak azért nem adtam egyből 10 pontot, mert itt a klubtagok nem fogtak meg annyira, persze EZ, Angel és Coco kivétel. A sztori baromi érdekes, ez a világ megrémít, de még mindig inkább nézem, mint hogy benne kelljen élnem. A szereplőválasztások telitalálatok, Papiról, Galindóról még nem is beszéltem…. És a zenék…
Lesz ez még 10 csillag is, ha így folytatják…
Második évad után: csak annyi változott, hogy jobban megszerettem a banda többi tagját. De a két Reyes fiú közül, ezerszer jobban szeretem Angelt. Ezekiel túl jófiús, bár ez változhat. Azért hagytak szépen puskaport a harmadik évadra! Én ott leszek. Megint.
Harmadik évad után: nem az lett a központi téma, amire számítottam, de gondolom, a negyedikben majd foglalkozunk mindegyikkel. Lehet, hogy már lassan lezárhatnák, de azért megnézem majd, hova fajulnak a dolgok. Lehet, hogy a Kemény motorosokat már régen néztem, de én ezt durvábbnak éreztem annál.

Nomy

Nekem nagyon tetszett az első évad. Természetesen mindenki azt várja, hogy egy Kemény motorosok kaliberű sorozatot kaptunk ismét, már csak Kurt miatt is… Hát, azért valljuk be, az nem lenne egyszerű (ezt mint száz százalékosan elfogult SOA fan mondom :)) ahhoz valami óriási durranással kellene előállni :) viszont a maga módján ez is egy nagyon szerethető sorozat ("olyan, mint a SOA, de mégsem :D) minden megvan benne, ami egy ilyen sorihoz kell… és mert ugye nőből vagyok vagy mifene :) :) :) csak így a margóra megjegyezném, hogy a két Reyes fiúval is teljes mértékben meg vagyok elégedve :D Remek az alaptörténet, amiről indított. Kíváncsian várom a következő évadot. SOA fanoknak kötelező ;) minimum bepróbálni :)

Bexy_15

1. évad:
őszintén szólva nem csalódtam Sutter-ben. A Sons of Anarchy mai napig veretlen nálam az első helyről (hiába próbálta a Vikingek letaszítani onnan) és a Mayans-tól pontosan azt kaptam, amit vártam. EZ olyan mértékben emlékeztet engem Jax-re, hogy az félelmetes, hiába két külön világról van szó, elveikben és gondolkodásukban nagyon is megegyeznek. Jó volt látni a SOA-ból a régi ismerős arcokat, de ugyan akkor a sorozat nagyon is érzékelteti, hogy ez bizony nem ugyan az a motoros klub és teljesen önálló úton mozognak. A családi drámák itt is nagyon erősek és rendkívül érdekesek, ahogyan a szálak egymásba fonódnak. Remélem, hogy a második éved is tartogatni fog még sok meglepetést.


Népszerű idézetek

Gothic 

Coco Cruz: Szarul nézel ki.
Letty Cruz: Öröklött.

3. évad 1. rész – Pap Struggles with the Death Angel
Gothic 

Coco: Két kötés, egy ragtapasz. Még egy nyalókát se kaptam.

2. évad 9. rész – Itzam-Ye

Hasonló filmek címkék alapján