Aranyélet (2015–2018) 308

Golden Life / Easy Living
60' · magyar · akció, dráma, sorozat, thriller, krimi !
3 évad · 24 rész

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban… [tovább]

magyar

Képek 44

Szereposztás

Thuróczy SzabolcsMiklósi Attila
Ónodi EszterMiklósi Janka
Olasz RenátóMiklósi Márk
Döbrösi LauraMiklósi Mira
Anger ZsoltHollós Endre
Kovács LehelGyurkovics 'Gyuka' Krisztián
Lukács SándorAmbrus
Seress ZoltánCsér Kálmán
Lengyel TamásTibor
Mészáros BélaKomáromi Zsolt rendőr őrnagy

További szereplők

Kedvencelte 183

Várólistára tette 254


Kiemelt értékelések

Pandalány

Szomorú, hogy a magyar filmektől és sorozatoktól elzárkóznak az emberek, hiszen azt gondolják, hogy a magyarok nem tudnak magas színvonalon alkotni.
Az Aranyélet remek példája annak, hogy igenis tud, ha akar, és persze ha van hozzá alapanyag mind színészi, mind anyagi téren.
Nagyon izgalmas, érdekes sorozat. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
A jelenetek, a színészi játékok, a zenék kiválóak. Például tetszik, ahogyan egyik jelenet átmegy a másikba, az átváltások. Nem érzem kicsit sem azt, hogy ez bárminek is a koppintása lenne.
És még valami: minél több részt látok a sorozatból, annál fülbemászóbb a főcímdal. :)

2 hozzászólás
Zahra 

Szüleim ajánlására kezdtem el és milyen jól tettem. Eddig elég szkeptikus voltam a magyar filmekkel, sorozatokkal, de a mostaniak kifejezetten tetszenek, igyekszem többet is megismerni.
Tényleg kiváló egy sorozat, tele van csavarokkal és feszültséggel.

Pnikolett

Az első két évad nagyon jó, a magyar sorozatok közül biztos, hogy kiemelkedik. A harmadik évadra viszont túlságosan elrugaszkodtak a realitásoktól, túl nagyot akartak robbantani,ami visszafelé sült el érzésem szerint.

Puska

Nagyon sok jót hallottam a sorozatról plusz barátaim is nagyon ajánlották szóval mondom itt az ideje elkezdeni. Alapvetően nem szeretem a magyar filmeket ,sorozatokat szóval nem fűztem hozzá nagy reményeket. Hát kellemest csalódtam! Nagyon jó sorozat tele izgalommal , csavarokkal és a szinészek is eszméletlen jók! *-*
Több ilyen magyar sorozat kéne!! Csak ajánlani tudom! :)

Little_Monster

Nem értékelném külön a két évadot, mert az elsőhöz képest számomra a második kiemelkedően jó volt. Az, hogy Magyarországon nincs két valamire való épület, amit emberi áron ki lehet bérelni, hogy aztán ott bemutassák, hogy hogy élnek az igazán kőgazdagok, na az egy kicsit kellemetlen. Gondolok itt arra, hogy az Aranyélet Endréje és a Válótársak Jakab családja is ugyanott lakik. Ettől még el tudtam tekinteni. Attól már nehezebben, hogy akármilyen sorozat készül itthon, Lengyel Tamásnak szerepelnie kell benne. És Gáll Ferire kitérnék még egy szóra, mert vagy a casting, vagy a szöveg, vagy a színész nem volt jó, de szerintem inkább mind a három egyszerre, mert emberünk végtelenül idegesítő és amatőr volt, én nem is értem, hogy egy ilyen kiállású színészre hogy lehet ilyen szerepet bízni. Viszont, Olasz Renátó két évad óta csak meglepetést okoz, jót nem tudok elmondani a karakteréről, de mindenképp ez egyik legjobb a sorozatban. Még Döbrösi Laura is kezd meggyőzni arról, hogy van esélye a pályán, pedig az első részekben elkönyveltem tehetségtelennek, és innen nehezen vagyok elmozdítható. A történet a második évadra sokat erősödött, a 2x05 kifejezetten erős volt, van az HBOnál pénz, ezt eddig is tudtuk. Összességében sokszor megleptek azzal, hogy milyen bevállalósak, a második évad végi csavarra pedig nincs mentségük, legalább annyira meglepett és felkavart, ahogy egy jó amerikai sorozat szokta. Nyilván ezért nagyon haragszom, de egyben pozitívum is. További pozitívumként emelném ki a második évados főcímet, önmagában is nagyon jó, az elsőt látva pedig egyenesen tökéletes. Anger Zsoltot hagytam a végére, nem véletlenül, valahogy így kell ezt csinálni, köszönöm szépen Endre bá!

christine

Egyszer elkezdtem nézni, de akkor valamiért nem jött be, januárban viszont azt mondtam, egye fene, akkor is végigszenvedem. Ez minden volt, csak szenvedés nem. Durva, életszerű jelenetek, reális családi problémák, és bár Ónodi Eszterből sikerült egy kicsit khn-vát csinálni, ennek ellenére is azt mondom, hogy imádtam a szereplését, nagyon át tudta adni magát a karakternek. Döbrösi Laurát nem ebből a sorozatból ismerem, és kicsit bánom, hogy szinte minden szereplésében naivát kell alakítson, így örülök, hogy a harmadik évad felé hagyták őt érvényesülni egy kicsit, hogy megmutathassa a tökösebbik oldalát.
Összességében? Imádtam. Ez biztosan egy újranézős sorozat lesz.

Röfipingvin

Ha van alapanyag és a megvalósításhoz elég pénz, akkor igen tisztességes sorozatokat tudunk ám készíteni.

Rekuuu663

A maga nemében új és egyedülálló. A magyarok most gyártanak sorozatokat. Van, mai jól sikerül, van ami gagyi… ez elég magasan van. Nem beszélve a színészekről, ezek az emberek színművészek, nem filmcsillagok, annyival jobbak.

Bazil

Ha a budai luxusvillák mélyén ez az aranyélet zajlik, akkor köszönettel, de nem kérek belőle.
Nem úgy, mint a sorozatból, abból szívesen néznék még további évadokat.
Bár néha eltúlzottak a színészi reakciók, talán az alakítások között is van gyengébb, de ez a magyar sorozat felveszi a versenyt külföldi társaival, és bárhol megállná a helyét.
Külön pacsi a zenéket összeválogató szaktársnak, és mégspeciálisabb köszönet a magyar zenékért!
Igazán kellemes meglepetés!
10/10
2. évad: 10/6
3. évad: 10/9

DoreenShitQ

1-2.évad: Eltörölt minden előítéletet bennem a magyar sorozatokkal kapcsolatban. Iszonyat profi, folyamatosan fejlődik. Jólesően magyar, imádtam a zenei betétekben visszaköszönő ismerős dallamokat. A színészek talán itt hozzák karrierük legjobb alakítását, és a képi világához hasonlót se láttunk még magyar alkotástól. Nagyon drukkolok, hogy az utolsó évad jó legyen!

3.évad: A feléig nem tudtam mi történt a sorozattal. Unalmas volt, vontatott, nem történt semmi. Majd mikor jött az első nagyobb csavar spoiler apokalipszisba fordult az egész. Nagyon tetszett, a lezárás igaz nem volt rossz, bár szerintem spoiler
Összességében pedig: Aranyéletet a népnek!

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pikachu

Azért tart ott az ország, ahol, mert mindenki csak egy kis szívességet szeretne.

Pikachu

Az ember hajlamos beleragadni a rosszba, amíg valami vagy valaki rá nem ébreszti, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a rosszra fecséreljük.

Pikachu

A képesség önmagában már rég nem garancia az eredményességre.

Pikachu

Börtönben nem a bűnösök ülnek, hanem a vesztesek.

Nocharity 

Pityu: Acélból vannak a golyóid, az biztos.
Márk: Fel akarsz szedni?

Pandalány

– Felgyújtod a haverodat és hirtelen te vagy Don Corleone?

puncsoscukor63

Endre: Na?
Feri: Bazzeg, tudod, ki volt ez? Egy lelkipásztor. Megkérdeztem Isten szolgáját, hogy van-e nála cucc. Nem ez a kemény. Hanem, hogy volt.

2. évad 4. rész – A sikeres üzletben mindkét fél győz

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján