Kedvencelte 86

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

kingaakk

Egy izgalmas és fordulatos sorozat ez, engem valamiért a Breaking Bad-re emlékeztetett. Talán azért, mert nem tudtam melyik oldalnak szurkoljak. Nagyon szerettem, hogy a rendőrség és a prof macska-egér játékot játszott egymással.
Megvannak a hibái, de nem akarom senkinek a kedvét elvenni a sorozattól, így nem részletezném, mert nem olyan hatalmas bajokról van szó.
Nézzetek spanyol sorozatokat, ne csak angolt! Különleges, rövid és végig feszültséggel teljes. :)

Samantha

Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni ez a sorozat. Emlékszem, a nagynéném már régóta ajánlja nekem, és most is csak azért kezdtem el nézni, mert a nővéremnél voltam, ezt nézte, nekem pedig nem volt jobb dolgom, mint leülni mellé és tátott szájjal figyelni az eseményeket. :D Ilyen ez a nyár, ilyen ez a karantén. :D Az első két évad számomra egyértelműen 10/10, még nem találkoztam olyan sorozattal, ami ennyire lekötött volna úgy, hogy tűkön ülve várjam, hogy elindíthassam a következő részt. Nagyon jók a színészek, elképesztően jól átadják a karakterek személyiségét, de azért nem vagyok benne biztos, hogy ez 100%-ban annak köszönhető, hogy lenyűgöző mindenkinek a színészi alakítása, van egy olyan érzésem, hogy pár embernél a karakterek közel állnak a valódi személyiségükhöz is. Aztán lehet, hogy pont ebben rejlik a tehetségük kulcsa, ki tudja? Az a lényeg, hogy itt valamit nagyon is jól csinálnak. A 3-4. évaddal már nem teljesen vagyok megelégedve, nekem a 3. évad a korábbiakhoz képest már sokkal vontatottabb volt, de szerencsére a 4. évadra már helyrehozta a hibáját. Azt viszont egyelőre nem tudom megbocsátani, hogy spoiler . Remélem, kitaláltak valamit az 5. évadra, amivel helyrehozzák bennem a dolgokat ( :D ), mert különben nagyon meg fogok haragudni a sorozatra. Személyes sérelmeim ellenére, mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a sorozatot, mert amúgy zseniális a témáját, a tartalmát és a kivitelezését tekintve is.

Ui.: imádom, ahogyan beszélnek. Na, meg Denver nevetését. :D

Sweety

Nagyon-nagyon jó sorozat, rettentő jók a karakterek, főleg Professzor, őt imádom :) De Berlin és Nairobi is favorit. Persze valóban vannak idegesítő karakterek pl. Tokyo, Arturito. Az izgalom és a feszültség végig jelen van egy percnyi nyugtot sem hagyva, emiatt sem lehet leállni vele, egyszerűen abbahagyhatatlan.
Zseniális megoldás a több idősík és a visszautalások is.
Nálam bekerült a top 3 kedvenc sorozatba. Ajánlom mindenkinek, természetesen csakis eredeti, spanyol nyelven „szabad” nézni! :) Alig várom a 4. évadot, addig is hallgatom a soundtracket, mert nem utolsó sorban zseniális zenéket sikerült összeszedni a szériához.

julcseee

Uj kedvenc született. Elcsépelt lesz amit irok, de ez a sorozat zseniális. Tényleg. Ha egyszer elkezded nézni nagyon nehéz abbahagyni. Sorolhatnám még hosszan az erényeit, de inkább nézd meg, ha még nem láttad! (Remélem nemsokára jon az 5. Évad!!)

6 hozzászólás
Kiskakukk 

Profi kivitelezésű, izgalmas sorozat. Csak azért 7 pont 10 helyett, mert vannak benne karakterek, akikkel elég sokat foglalkoztak, de én a falra másztam tőlük.

Tetszettek a csavarok, hogy a rablóknak egy tucat különböző terve volt, hogy a rendőrök se voltak ostobák (mint általában a filmekben :D), hogy Dalí maszkban mentek rabolni, hogy két idősíkon zajlott egész végig a történet.

Berlint és Nairobit pedig imádtam. (És Denver idétlen nevetését. :D)

Anna93 

A (netflix szerinti) első két évadot imádtam, teljesen magába szippantott. A történet egyedi volt, a karakterek különlegesek sokszor nem tudtam eldönteni, hogy valakit kedvelek-e vagy sem.
A zenék, a vágások, hogy több idő síkon ment a történet, az egész sorozatnak adott egy jó atmoszférát.
Az ötletek, amikkel oda-vissza ment a játék a rendőrökkel, egyszerűen zseniális volt. :D
Végül az a pici romantika sem zavart, ami előjött a vége felé.
20/20 csillagot adtam volna ha tudok. :D

Aztán jött a harmadik évad, még jó volt, főleg hogy a rendőrség is felkészültebb, bátrabb volt, nagyobbat csaptak vissza, viszont spoiler karaktere nem jött be. Ennél az évadnál már éreztem, hogy ez nem ugyanaz, mint az előző, kicsit „netflixes ”. Nekem ettől függetlenül, tetszett.

A negyedik évad, na itt főleg a második felétől, én már azt éreztem hogy, „Túltolták” sok volt nekem a spoiler
Viszont a labdákat még mindig zseniálisan dobálták a rendőrökkel, és örültem, hogy a Professzor, úgy állt bosszút, ahogy hozzájuk méltó. :)

Ettől függetlenül megadom a 9 csillagot, mert Összeségében végig izgultam a filmet nevettem, sírtam, kész hullámvasút volt, amit ritkán érzek sorozatok esetében. Megszerettem a csapatot, a sztorit, a hangulatot, és az első két évad tényleg visz mindent! :)

pandáslány

Kicsit nehezen vettem át a sorozat hangulatát, de most ott tartok, hogy hihetetlen nehéz nem rákattintani a „következő epizód” gombra. A spanyol Netflix újra bizonyított (bár bevallom, csak Rio és Denver miatt kezdtem el nézni, mert imádtam őket az Elite-ben :DD). Nagyon jól kitalált, izgalmas, fordulatos sorozat. Hihetetlen, hogy a rablók mennyivel a rendőrök előtt járnak mindig. :D

Zsófia 

Ezzel a sorozattal nem egyszerű. Zseniális csavarok és ötletek vannak benne, a „jó” és a „rossz” elmés hajszája nagyon be tudja szippantani a nézőt, és hatalmas feszültséget generál, alig bír az ember ülve maradni tőle. Viszont közben a szereplők közül több idegesítővé válik, egymás között passzolgatják a „legbosszantóbb karakter” szerepét, ezért folyton azt érzem, hogy nem folytatom tovább, ennyi elég volt. Meglátjuk, egyelőre nyitva hagyom. (1. évad)

A 2. évad felénél jutok arra, hogy nekem ez már rétes tészta. Egyre inkább telenovellás kezd lenni némely csavar és a történetvezetés logikája kiszíthatóvá vált. Az új heistok valahogy nem hoznak lázba, pedig nem szívesen hagyom abba. (2. évad)

Orsolya_Tikászné_Gárdos 

Úgy lett vége, hogy nem lett vége, tehát lesz még folytatás. Azt nem fogom megnézni. Itt is beleestek abba a csapdába az alkotók, hogy zseniális első 2 évad után, ami kerek egész volt, készítettek még kettőt, ami logikátlan, szenvelgős baromság lett. Igaz viszont, mikor körbe egymásra fogták a fegyvereket, onnantól már csak röhögni tudtam.
Ja, és itt sem tud senki célozni, viszont agyműtétet simán vállalnak. :)

Viviana97

Azért kezdtem el nézni ezt a sorozatot, mert két szereplő egy másik általam kedvelt sorozatban is szerepel, az Élite-ben.
Nem tudtam, miről szól, de pár rész után annyira beszippantott az egész, hogy 3 nap alatt végignéztem az addigi évadokat, majd újra elölről. Nagyon izgalmas, tele váratlan fordulatokkal. Hasonló filmet vagy sorozatot sose láttam még. Rendkívül kidolgozott, én meg csak kapkodtam a fejem, hogy mi mindenre gondoltak..
Legjobb sorozat, amit valaha láttam. Bármikor újranézném.


Népszerű idézetek

RóbertKatalin

A szerelem olyan, mint a libikóka. Egyik fel, másik le. Soha nincs egyensúly

system456 

De sosem tudhatod pontosan, egy őrangyal hogy is néz ki valójában, és soha nem gondolnád, hogy egy 1992-es SEAT Ibizában fog megjelenni.

Almost_Zed 

A szerelem mozgatja a világot. De a gyűlölet szorosan a második.

4. évad 3. rész – Anatómialecke
Novecento 

Moszkva: Megígértem, hogy vigyázok Juanitóra, mikor kiszabadulok. Régóta nem láttuk, és azt hallottuk, hogy nem megy jól a sora. Nincs munkája, szinte nyomorog. Gondoltam, jó útra téríteném azzal, hogy idehozom.
Professzor: Egy rablás lenne a jó út?
Moszkva: De ez egy tisztességes rablás. (Denverre mutatva) Nézzen csak rá! Még sosem láttam így koncentrálni valamire.

4. évad 5. rész – 5 perccel korábban
kryptonite

Sometimes distance is the only way to find peace.

4. évad 8. rész – A párizsi terv

Hasonló filmek címkék alapján