Kedvencelte 59

Várólistára tette 156


Kiemelt értékelések

kingaakk

Egy izgalmas és fordulatos sorozat ez, engem valamiért a Breaking Bad-re emlékeztetett. Talán azért, mert nem tudtam melyik oldalnak szurkoljak. Nagyon szerettem, hogy a rendőrség és a prof macska-egér játékot játszott egymással.
Megvannak a hibái, de nem akarom senkinek a kedvét elvenni a sorozattól, így nem részletezném, mert nem olyan hatalmas bajokról van szó.
Nézzetek spanyol sorozatokat, ne csak angolt! Különleges, rövid és végig feszültséggel teljes. :)

Sweety

Nagyon-nagyon jó sorozat, rettentő jók a karakterek, főleg Professzor, őt imádom :) De Berlin és Nairobi is favorit. Persze valóban vannak idegesítő karakterek pl. Tokyo, Arturito. Az izgalom és a feszültség végig jelen van egy percnyi nyugtot sem hagyva, emiatt sem lehet leállni vele, egyszerűen abbahagyhatatlan.
Zseniális megoldás a több idősík és a visszautalások is.
Nálam bekerült a top 3 kedvenc sorozatba. Ajánlom mindenkinek, természetesen csakis eredeti, spanyol nyelven „szabad” nézni! :) Alig várom a 4. évadot, addig is hallgatom a soundtracket, mert nem utolsó sorban zseniális zenéket sikerült összeszedni a szériához.

Kiskakukk 

Profi kivitelezésű, izgalmas sorozat. Csak azért 7 pont 10 helyett, mert vannak benne karakterek, akikkel elég sokat foglalkoztak, de én a falra másztam tőlük.

Tetszettek a csavarok, hogy a rablóknak egy tucat különböző terve volt, hogy a rendőrök se voltak ostobák (mint általában a filmekben :D), hogy Dalí maszkban mentek rabolni, hogy két idősíkon zajlott egész végig a történet.

Berlint és Nairobit pedig imádtam. (És Denver idétlen nevetését. :D)

pandáslány

Kicsit nehezen vettem át a sorozat hangulatát, de most ott tartok, hogy hihetetlen nehéz nem rákattintani a „következő epizód” gombra. A spanyol Netflix újra bizonyított (bár bevallom, csak Rio és Denver miatt kezdtem el nézni, mert imádtam őket az Elite-ben :DD). Nagyon jól kitalált, izgalmas, fordulatos sorozat. Hihetetlen, hogy a rablók mennyivel a rendőrök előtt járnak mindig. :D

Zsófia 

Ezzel a sorozattal nem egyszerű. Zseniális csavarok és ötletek vannak benne, a „jó” és a „rossz” elmés hajszája nagyon be tudja szippantani a nézőt, és hatalmas feszültséget generál, alig bír az ember ülve maradni tőle. Viszont közben a szereplők közül több idegesítővé válik, egymás között passzolgatják a „legbosszantóbb karakter” szerepét, ezért folyton azt érzem, hogy nem folytatom tovább, ennyi elég volt. Meglátjuk, egyelőre nyitva hagyom. (1. évad)

A 2. évad felénél jutok arra, hogy nekem ez már rétes tészta. Egyre inkább telenovellás kezd lenni némely csavar és a történetvezetés logikája kiszíthatóvá vált. Az új heistok valahogy nem hoznak lázba, pedig nem szívesen hagyom abba. (2. évad)

Orsolya_Tikászné_Gárdos 

Úgy lett vége, hogy nem lett vége, tehát lesz még folytatás. Azt nem fogom megnézni. Itt is beleestek abba a csapdába az alkotók, hogy zseniális első 2 évad után, ami kerek egész volt, készítettek még kettőt, ami logikátlan, szenvelgős baromság lett. Igaz viszont, mikor körbe egymásra fogták a fegyvereket, onnantól már csak röhögni tudtam.
Ja, és itt sem tud senki célozni, viszont agyműtétet simán vállalnak. :)

piciszusz 

Kb egy hónap alatt daráltuk le ketten. Nagyon vegyesek az érzéseim, mert nagyon rég nem éreztem hasonlót sorozat miatt, mint itt az első két évad alatt, nagyon ott volt, viszont az utolsó kettőt mintha totál más írta volna. Azért tessék megnézni, mert az utóbbi évek egyik legizgalmasabb sorozata!

Viviana97

Azért kezdtem el nézni ezt a sorozatot, mert két szereplő egy másik általam kedvelt sorozatban is szerepel, az Élite-ben.
Nem tudtam, miről szól, de pár rész után annyira beszippantott az egész, hogy 3 nap alatt végignéztem az addigi évadokat, majd újra elölről. Nagyon izgalmas, tele váratlan fordulatokkal. Hasonló filmet vagy sorozatot sose láttam még. Rendkívül kidolgozott, én meg csak kapkodtam a fejem, hogy mi mindenre gondoltak..
Legjobb sorozat, amit valaha láttam. Bármikor újranézném.

madárka

Rendkívül fordulatos sorozat, ami majdnem végig maximálisan fenntartotta a figyelmemet. (Egyedül a 4. évad első pár részénél éreztem, hogy nekem kicsit leült a dolog, de a végére annyira jó lett, hogy elnézem a dolgot.) Imádtam a pörgést, a karaktereket, a játszmát a nyomozók és a banda között.
Kedvenc karakterem Berlin, a stílusa nagyon megfogott. Az is nagyon tetszik, ahogyan a 3. évadtól kezdve többet megtudunk a múltbeli eseményekről. Másik kedvencem Nairobi, akinek a története fogott meg nagyon. Akit ki nem állhatok, az Tokyo, őt tényleg egy kanál vízben meg tudnám fojtani. :D
Kíváncsian várom a folytatást, az utolsó jelenetek után csak néztem, hogy ezt vajon hogyan lehet majd folytatni… :)

Calypso 

Az első két évad nagyon tetszett, zseniálisnak találtam, a harmadikat viszont szenvedés volt nézni. A negyedik sokkal jobb volt, sikerült megszeretnem az új szereplőket is, megint láthattam észbontó terveket, izgalmas volt, egyszóval elérte, hogy újra szeressem a sorozatot. Berlin spoiler lesokkolt kicsit, Nairobinál viszont spoiler
A végére a csapat minden tagját megszerettem kicsit, és bár egy ideig úgy gondoltam, hogy jobb lett volna, ha azt számítom a sorozat végének, ahogyan a második évad befejeződött, most nagyon várom az ötödiket.


Népszerű idézetek

RóbertKatalin

A szerelem olyan, mint a libikóka. Egyik fel, másik le. Soha nincs egyensúly

system456 

De sosem tudhatod pontosan, egy őrangyal hogy is néz ki valójában, és soha nem gondolnád, hogy egy 1992-es SEAT Ibizában fog megjelenni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján