Rejtjelek (2015–2020) 110

Egy meztelen nőt találnak a Times Square-en, akinek a teste tele van rejtélyes tetoválásokkal, azonban fogalma sincs róla, hogy ki ő és hogy került oda. Egyetlen fix nyom rajta egy FBI-ügynök neve, be is vonják őt a nyomozásba, majd rájönnek arra is, hogy minden egyes tetoválás egy-egy… [tovább]

angol
magyar

Képek 24

Szereposztás

Michael GastonThomas Carter
Jaimie AlexanderJane Doe
Sullivan StapletonKurt Weller
Audrey EsparzaTasha Zapata
Rob BrownEdgar Reade
Ashley JohnsonPatterson
Ukweli RoachDr. Borden
Marianne Jean-BaptisteBethany Mayfair
François ArnaudOscar
Trieste Kelly DunnAllison Knight

További szereplők

Kedvencelte 52

Várólistára tette 186


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Alapjában véve tetszett az első évad és a nem várt csavarok megleptek. Érdekes egy sorozat az biztos már várom a következő évadot remélem az is ilyen lesz. Kurt rekedtes hangját imádtam nagyon jó volt. Izgalmas volt és tele rejtélyes eseményekkel szerettem ezt a sorozatot, de ahogy az utolsó pár részben begyorsultak az események teljesen megleptek. spoiler

3 hozzászólás
alexakarola 

Nagyon érdekes alapötlet, de nagyon vegyes kivitelezés, az elején még jobban szerettem és élveztem, aztán ez egyre inkább elmúlt. Persze voltak tök jó részek minden évadban, de nagyon unalmasak és rosszak is. Annyira nem jók a szereplők, nem szeretem Weller-t, Jane-el sosem igazán shippeltem őket, nem érzem a kémiát köztük egy picit sem. Igazából egyik szereplő sem nőtt igazán a szívemhez. Sokáig Patterson volt a legszimpatikusabb, de aztán nem, még Suska-t szerettem, de persze ő meg elég sok volt sokszor. Szóval tényleg nem igazán a legjobbak a szereplők, ami pedig iszonyú sokat számít nálam abban, hogy szeressek egy sorozatot. Ráadásul ez is olyan, hogy sok ellentmondás van, az egész sztori már egy nagy katyvasszá áll össze, amibe igyekszem nem belegondolni, mert az csak idegesítene.
A harmadik évadnál már nagyon ott tartottam, hogy befejezem, ott Roman vitte a hátán az egészet számomra, és miatta maradtam. A negyedik évad sok részét untam. Az évadzárás viszont tetszett, abban is volt egy-két kisebb dolog, ami zavart, de összességében egyértelműen a negyedik évad legjobb része volt számomra. Emiatt meg is fogom nézni az ötödik évadot is és kíváncsian várom, hogy ezt hogyan fogják kibogozni és megoldani. Plusz, ha már eddig megnéztem, akkor már nem az utolsó évadnál (remélem, hogy ez lesz az utolsó, mert ebben a sztoriban már nincs több) hagyom abba.
Azt hiszem, hogy az első két évad után még 8 csillagot adtam, de a harmadik és negyedik évad miatt ez olyan 6.5 csillag nálam összességében.

9 hozzászólás
Röfipingvin

Baromi jó alapötlet, de nagyon hullámzó forgatókönyv, nagyon vegyes cast (sem Kurt sem Jane nem egy nagy megfejtés, Mayfair szintúgy, talán Zapata és Patterson azok, akikben látok némi lehetőséget), és hát helyenként kifogásolható rendezés. Folytatom, de ha nagyon felbosszant a második évad, akkor nem fogom erőltetni.

3 hozzászólás
KillerCat

Érdekes a sorozat,kíváncsian várom a következő évadot.

Negative_Singularity

Daráltam, mint az állat, iszonyú érdekes volt, ahogy mindig, minden részben kibontottak egy tetoválás-rejtélyt, ami szépen lassan kezdett összeállni egy egésszé. A karakterek is szerintem rendben voltak, lehetett szeretni őket, drukkolni, és hüledezni, ha valami olyan történt velük, amire nem számítottunk volna.

Aztán jött a 3. évad. És részben ezért csak most tudok értékelést írni róla, mert olyan szinten nevetségessé tette magát a sorozat, hogy már jelölni sem volt kedvem a részeket.
Én ilyen szintű pálfordulást, minőség, karakter, és történetbeli romlást még nem láttam.
Borzasztó.
Ez vitte le nagyon az értékelést, de ha csak az első kettő évadot kellene csillagoznom, megkapná a maximumot.

3 hozzászólás
krlany 

1. évad
Szóval az van, hogy az utolsó négy részre végre felpörgött… Előtte meg életem legbénább FBI-a, de tényleg. Mindenki agyatlanul csinálja a kis stiklijeit, hogy előre látod a következményeit, rossz vége lesz, és tényleg. Nahát?! És jól meglepődünk rajta, az a biztos. Pedig az alapötlet nagyon jó, érdekes, izgalmas… és sajnos marha kíváncsi vagyok, hogy mibe keveredtünk…

Zsinus

Nem semmi kis sorozat. Imádom a bűnüldözős történeteket, ennek pedig ott van a különlegessége, amitől még izgalmasabbá válik. Hétről hétre vártam, hogy apránként fény derüljön a nagy rejtélyre, de ez még így az évadzáró után se következett be, sőt… A zárójelenetek után alig várom a szeptembert, hogy folytathassam a sorozatot.

rhysciar

Jaj, hát sokkal kellemesebb csalódás volt ez a sorozat, mint azt először gondoltam volna. Oké, persze, még egy egész évad sem ment le, de 10 rész után biztos vagyok benne, hogy hétről-hétre fogom követni.
A története nem egy HBO vagy Netflix sorozathoz mérhető, viszont érdekes a főszál, és ha apránként is, de azzal is haladunk előre. Nagyon remélem, hogy mellékszereplőket is rendesen kibontják, mert azok eddig a gyengéi a sorozatnak, igaz, Pattersonnal legalább kezdtek valamit – még ha egyértelmű is volt, mi lesz a sorsa.
Úgyhogy all in all, örülök, hogy elkezdtem. :D

MLauri

Az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam. Mondhatni, hogy részről részre egyre izgalmasabb, ami elég ritkaság, főleg, hogy rengeteg az olyan sorozat, amiben egy évadban majdnemhogy több a filler episode, mint azok a részek amiben ténylegesen halad is a storyline. Ez a sorozat egy nagyon jó kivétel, minden részben megtudunk valami újat. Az alapötlet zseniális, bár vége az első évadnak, mégis alig tudunk valamit Janeről, és alig várom a következő évadot.

Estheer

Részről részre,ahogy elkezdett épülni a sorozat egyre jobban megszerettem.
Rejtvényekből,nyomozásból és csavarokból nem szenvedünk hiányt az biztos!:)
Mindig is nagyon tetszettek azok a sorozatok,ahol a fő szál mellett több cselekmény is fut.
Itt az 1rész – 1történet/nyomozásra dolog.
Az első félévadzárónál annyira kiakadtam,hogy nem volt kérdés…azonnal bekerül a kedvencek közé.
És az még csak a kezdet!:)


Népszerű idézetek

lipotdorka

You guys are my family! If someone is threatening you, they're threatening me, but if you keep me in the dark, I can't help you, and we're supposed to help each other, right?

lipotdorka

– We can't just feed her chocolate all weekend.
– I mean.. I do that sometimes.

lipotdorka

– What did he say when I was out of ear shot?
– I think he wanted to sleep with me.. Or us… I couldn't tell.

lipotdorka

– Yes, you can for sure maintain enough air speed. I did the math.
– How? Where?
– In my head where math is done. Please don't interrupt.

lipotdorka

– That was right under our nose.
– Behind her ear actually.

lipotdorka

– We could catch a movie. I can almost promise you I won't have seen it.

lipotdorka

– I've got a date tonight.
– With who?
– None of your business.
– If you don't wanna come, just say so, you don't have to lie.

lipotdorka

– I feel ridiculous in this dress.
– That's not the word I would use.


Hasonló filmek címkék alapján