A rejtély (2008–2013) 93

6 díj · 5 jelölés

A sorozat főszereplői Olivia Dunham FBI-ügynök, és az őt segítő két civil: Dr. Walter Bishop és a fia, Peter Bishop. Olyan ügyeket vizsgálnak (telepátia, levitáció, láthatatlanság, felélesztés stb), amikre csak a jelenlegi tudomány határain túl található magyarázat (innen ered a sorozat címe,… [tovább]

Képek 37

Szereposztás

Anna TorvOlivia Dunham
Joshua JacksonPeter Bishop
John NobleDr. Walter Bishop
Jasika NicoleAstrid
Lance ReddickPhillip Broyles
Blair BrownNina Sharp
James FrainMr. Kohl
Kirk AcevedoCharlie Francis
Seth GabelLincoln Lee
Michael CerverisFigyelő

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 73

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

Juci

Pár éve néztük darálós üzemmódban, nagyon megszerettük. Ez kb. a 2000-es évek X-aktákja. Néha egészen röhejes esetek voltak, de azért többségében élveztem, ahogy az alkotók szabadjára engedték a fantáziájukat. A szereplők pedig kifejezetten a szívemhez nőttek. Hiányzik ez a sori, az az igazság :)

3 hozzászólás
Rémálom 

Ah, a nosztalgia megszépít mindent. Akkor kezdtem bele, amikor a 4. évad tartott téli szüneten és sikerült pár nap alatt ledarálnom. Imádtam! Annyira, de annyira Alias volt (tekintve, hogy a készítők ugyanazok voltak), hogy megtaláltam benne a sorozatpótlékot, amit régóta kerestem. Traumán átesett, gyerekkorában kísérleteztek rajta, emocionálisan zárt főhős, yay, „gonosz ikrek”, még inkább yay. Több dimenzió, extra yay. Bár azok közé tartozom, akiknek tetszett a 4. évad a maga „jajj, a nő adja fel az életét a pasi miatt” kellemetlen szálával, az 5. évadot nem vagyok hajlandó végignézni, és így elkönyvelhetem ezt kedvenc sorozatnak.

KillerCat

Nem mondom,hogy eredeti,mert nem az. Innen-onnan összeszedett mindenfélék vannak benne,mégis szerettem. Olyannyira,hogy 9 csillagot adtam neki. Tetszettek a szereplők,a cselekmény,a zenék,a megoldások,szóval egyben volt ez.

Sister

Nem hittem volna, hogy ennyire szeretni fogom, de a Fringe teljesen függővé tett az elmúlt egy hónap során. Igazság szerint a Stranger Things utáni űrt próbáltuk ezzel befoltozni, és azt kell mondjam, teljes siker. Mi több: nálam a Fringe abszolút tarolt, minden tekintetben. A csavaros, izgalmas és rejtélyekkel teli epizódokon felül a főszereplők is teljesen a szívemhez nőttek. Peter volt az egyik fő kedvencem, de imádtam Waltert, a kis haspókot is. :) John Noble alakítása magasan a legjobb, tényleg brillírozott a különc tudós szerepében. Különösen megható volt látni, ahogy a Walter-Peter közti kapcsolat kibontakozott, lépésről lépésre, egyik napról a másikra. Óh, majdnem kihagytam: Lee ügynök szintén szívcsücsök szereplő. :)

Sosem felejtem el, amikor a mindig komoly Broyes ügynök szappanbuborékokat fújt, határozottan ez volt az egyik legviccesebb rész. :)) Még ha akadtak is benne hajmeresztő dolgok, kissé illúzórikusnak tűnő megoldások, engem még ez sem tántorított el.

Szomorú vagyok, hogy véget ért, de közben örülök is, mert a Fringe egy igazi meglepetés a számomra. :)

Ninácska 

Legjobb! Nagyon imádom! Az összes rész remekül kidolgozott, izgalmas, érdekes! A szereplők mindegyike remek!

nypiro

Nagyjából egybe néztem meg. Nem vagyok fantas rajongó, de az ilyesfajta filmeket nagyon szeretem. Amikor azt gondolod ez a valóság. Ez a valóság? Nagyon jól elkészített sorozat

Victorious 

Jó kis sorozat volt.Az Observerek nagy kedvenceim lettek.

Reelka

Szerintem azok kevesek egyike vagyok, akik első epizódtól kezdve nézték, hétről-hétre. Egyszerűen minden meg van benne, amit egy sorozattól várok. A szereplők szerintem brillíroznak. Jelenleg épp újranézés van, jó újra azok fényében is látni, hogy tudom mi a vége.
Kedvenc karakter: Walter és Peter Bishop
Kedvenc epizód: the white tulip


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján