A létezés határa (2014–2015) 17

Egy űrhajós nő (Halle Berry) próbál visszailleszkedni családjába az űrben magányosan eltöltött egy év után. Az űrhajón és a hazatérése után szerzett tapasztalatai olyan eseményeket indítanak be, amelyek végleg megváltoztatják az emberiség történetének menetét.

angol

Szereposztás

Halle BerryMolly Woods
Pierce GagnonEthan Woods
Grace GummerJulie Gelineau
Goran VišnjićJohn Woods
Sanada HiroyukiHideki Yasumoto
Michael O'NeillAlan Sparks
Camryn ManheimSam Barton
Jeffrey Dean MorganJD Richter
David MorrisseyTobias Shepherd
Necar ZadeganVelez

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Gothic 

Korábban nem gondoltam úgy, hogy ez a „robotos dolog” nem az én világom, ez a sorozat megmutatta, hogy mégis…
https://goodbye-agony.blogspot.com/2016/08/extant-letez…

Szencsike 

Nem egy világmegváltó alkotás, mind az űrlények, mind a robotok megérnek akár egy önálló alkotást is, itt összehozták a kettőt. Az első évad még kifejezetten érdekes volt, jó témákat dobott fel, de a második, hát, eléggé klisés lett, olyan kis semmilyenné vált, mind a sztori, mind a szereplők. Az mázli, hogy könnyen „emészthető” alkotás, nem bonyolódtak bele a tudományba, laikusok is érthetik.
Halle Berry munkáit nem ismerem, itt egész jó volt, de nem hiszem, hogy ez lesz élete szerepe. Ugyanez igaz mindenki másra is. Ethan (Pierce Gagnon) viszont imádnivaló volt, ő volt végig a kedvencem.
Jobb is, hogy csak két évad, mert a sztori így is kerek egész lett, a második évad eléggé leült, nem biztos, hogy tudtak volna valami váratlant húzni.

krlany 

Kis költségvetésű, így az űr és némely dolgok csak jelzésértékűek. Nem a látvány miatt szeretős, mert az nagyjából nincs is. Viszont a többi izgalmas, és nagyon érdekes kérdéseket feszeget ember-robot-idegen kérdéskörben. (Csak Halle Berry béna cipőit feledni tudnám…)

Osli75 

Nagyon érdekes elképzelés. Végig lekötött a pörgős történet. Biztos, hogy megnézem a második évadot is, mert kíváncsi vagyok a folytatásra. Ember-robot-idegen… csak jó sülhet ki ebből a hármasból :D

essz 

vegig neztem a ket evadot… ha jol hallottam nem is lesz tobb… nem a legjobb sorozat.. az elso evad elment bar erdekes volt.. a masodik evad egy fokkal jobb..de mar csak a drama volt semmi mas.. lehet jobb lett volna egy ket oras mozi film…mint ez a topogas a lenyeg meg sehol…

judybee 

Én szerettem. Sajnáltam, amikor vége lett. Nagyon jók voltak benne a karakterek. Beleillet a sorba, miket akkoriban néztünk. Igaz, néha idegesítő volt az érzelmi szálak miatt, de nagyon jó színészek és egy jó sztori.


Hasonló filmek címkék alapján