Kedvencelte 2

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Near 

Első rész után:
Nem igazán tudom, mit vártam. A trailert is hamar kinyomtam, mondom kap egy esélyt, ennyivel meggyőzött. Legrosszabb esetben lesz valami időutazgatós-szellemes-tudomisén-maszlag, ami vagy kitart három rész után, vagy ott elfeledkezek róla.
Valamikor a rész felénél azon kaptam magam, hogy gondolkodok, agyalok, mi lehet, mi lesz most, hogy, miért, mi. Sőt, megbeszélem a mellettem ülővel, ha már nem egyedül nézem és együtt agyalunk. A szemem pedig közben le sem vettem a képernyőről. Komolyan, volt rész, ahol pislogni sem akartam, mert mi lesz, ha lemaradok valami fontos villanásról? Képesek voltak olyat összehozni, hogy tényleg egy villanást se akarjon elvesztegetni az ember. Minden apróság fontosnak tűnik és változtat a felálláson. Szépen megmozgatja az ember agytekervényeit. Azt hiszem, erre mondják azt, hogy „okos filmsorozat”. Szeretjük az ilyet.

Ha nem lesz élvezhetetlen és logikátlan a végére a kuszaság, akkor minden tiszteletem a készítőké. … és persze maradok a végéig, jó esetben évadokon át.

2 hozzászólás
Viktória_Erdei 

Az eleje érdekes volt, de a végére unalmassá vált. A nyomozás része nem tetszett. Azért kíváncsi lettél volna, hogy folytatják.

Dori9915

Egy kicsit féltem ettől a sorozattol a témája miatt, de szerintem jól megoldották ezt az idővel játszós dolgot, ami nem sok alkotásnak sikerül. Emellett tetszettek a karakterek, a storyline és úgy minden, ugyhogy mondhatom hogy kellemesen csalodtam benne:)

Rémálom 

Az első részt imádtam, apa-lánya karakterdrámás, idősíkokon átívelő (majdnem időutazásos!), sorozatgyilkosos thriller. Ha-ha, nem! Vicceltem! Szerelmi háromszöges, 13*40 perces beszélgetős műsor. A nyomozás teljesen véletlenszerű, a morális kérdések érdekesek lennének, de túl sok a romantikus nyavalygás és a felesleges filler epizódok. Nincs semmi a sorozatgyilkosról benne, márpedig egy történet – főleg egy ilyen – mindig annyira jó, amennyire a gonosz az, ez pedig egy nagy nulla itt. (Az eredeti filmet nem láttam, de kár volt megcsinálni ezt az adaptációt.)

Dexter79

Az eredeti filmet imádtam, ezért kötelezőnek gondoltam, mikor megláttam a plakátját az utcákon.
Az első rész nagyjából bemutatja a film felét nagy vonalakban. Eddig szimpatikus, és izgalmas. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz jó, ha egy évadig, vagy akár többik is húzzák a történetet.


Hasonló filmek címkék alapján