Hősök (2006–2010) 155

0 díj · 1 jelölés

A közelmúltban a Föld egymástól távol eső pontjain különleges képességű emberek bukkantak fel. Bár még nem sejtik, de ők lesznek azok, akik nemcsak, hogy megmentik a világot, de örök időre meg is változtatják azt. Azt sem sejtik, hogy vannak, akik régóta vártak a felbukkanásukra. Átalakulásuk… [tovább]

angol

Képek 25

Szereposztás

Milo VentimigliaPeter Petrelli
Masi OkaHiro Nakamura
Hayden PanettiereClaire Bennet
Jack ColemanNoah Bennet
Ali LarterNiki / Jessica Sanders
Greg GrunbergMatt Parkman
Zachary QuintoSylar
Adrian PasdarNathan Petrelli
Sendhil RamamurthyMohinder Suresh
Deanne BrayEmma Coolidge

További szereplők

Kedvencelte 66

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

pvik13 

Az 1. évad magasra tette a lécet mivel mind karaktereivel és történetével 10/10 volt. A 2. évad ezt megugrotta hiszen kb az lett a kedvencem. Igaz az a legrövidebb de mégis ennyi rész alatt is sikerült nagyon jó évadot csinálni. A 3. évad egyszerűen csak elment sok újdonság nem volt, inkább családi dráma, na de abból jó sok. Viszont a 4.évad kisebb lehúzásától én sem tudok eltérni. Nem is tudom, nem volt benne annyi spiritusz, de a befejezés na az nagyon király lett. Tényleg egy nagyon jó utat adtak arra hogy lehessen folytatni a Heroes: Reborn személyében. :D

Ruby_εïз 

Az utolsó évadban nem voltam biztos, hogy láttam, de tudom már, miért. Olyan szinten elment a sztoriszál, hogy hagytam a francba. Nagyon túlbonyolították a végére. Nem hiszem elz, hogy másképp nem lehetett volna semmissé tenni Nathan sorsát. Sylart pedig a végletekig rühellem.

TiaManta 

Nagyon rég látott sorozat, amiről végképp nehéz véleményt írni.

1. évad zseniális, és nem utolsó sorban sorozatgyártás szempontjából mérföldkő. A szereplőket és útjaikat kísérni ilyen kor érdekes és izgalmas volt. Különleges érzés amit a heti TV epizód időpontra tűzött adag varázsa, várakozása is kísért. Az 10/10

Többi évad egyre lejjebb esik és a vége értékelhetetlen számomra. Az volt. De annyira felejthető hogy az emlékeimből is száműztem. Kb a televízió előtt ülve is értetlenkedtem hogy miért ülök is itt még. A karakterek viccek lettek, és kínosak a történet egy használhatatlannak tűnő vakvágány. Ez már 2/10

Ám a legelső etap annyira jó élmény volt, hogy újra néztem párszor. A 2. -at többszöri próbálkozásra sem sikerült. Élesen elkülönülnek. Együtt nem említhetőek. Persze ez az én személyes véleményem.

Xwoman 

Az első évad megnézése után tetszik a sorozat.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, ezért biztosan folytatni fogom a sorozatot.

Tíci

Kiváló példája annak, hogyan kell elrontani egy remek sorozatötletet. Az első két évad zseniális, apró kockáról kockára épül össze a történet, igazi kirakós-játék, ahol soha nem lehet tudni, ki mit miért tesz. Szimpatikus karakterek.
Aztán a készítők úgy döntöttek, lejjebb adják a színvonalat, gondolom azért, hogy minden átlag amerikai megértse. Na innentől jöttek a hatalmas bakik, a félúton elfelejtett szereplők (a láthatatlan fószer?), vagy a már meglévő képességek nem alkalmazása egy-egy helyzetben, amikor releváns lett volna. Káosz lett és valahol talán a harmadik évad végénél feladtam a folytatást.
De ha az első két évadot kellene értékelni, a kedvencek között lenne, a többi sajnos nagyon gyatra.

2 hozzászólás
Kelly_Olvas 

Imádtam ezt a sorozatot. Az idén ősszel folytatni fogják Heroes Reborn címmel. Sajnos nem mindenki szerepel, akik eddig. Peter volt a kedvencem!

Valcsa 

Alapvetően szerettük nézni párommal (ő először, én már talán harmadjára láttam most, úgy összesen), de úgy gondolom, ezt éppen ideje volt itt lezárni, mert már kicsit olyan érzésem volt a végére, hogy nyújtják mint a rétestésztát, és ugyanazokat a köröket futjuk, csak mindig árnyalatnyival másképpen, de a lényeg meg mindig ugyanaz, csak pepitában… :/ Mintha félúton elfáradt volna a sorozat, vagy belekényelmesedtek volna a készítők, és az egyébként nagyon szuper alap-ötlethez évadról évadra egyre kevésbé tudtak frappáns folytatást kreálni…
Imádtam Hiro-t és Ando-t, az ő párosuk volt a kedvencem, mind közül :D Imádtam a kalandjaikat, és ők maguk is nagyon a szívemhez nőttek. :) spoiler Szerettem Claire-t is, Petert is, bár ők néha inkább idegesítőek voltak a logikátlan dolgaikkal… Mohindert szegényt viszont már az elejétől kezdve egyenesen utáltam… :/ A többiekkel meg hullámzó, vagy épp semleges volt a viszonyom.
Egész jó kis szuperhősös sorozat volt, nálunk mindenképpen „időnként újranézős” lesz, mert minden hibájával együtt is kellemes kikapcsolódást nyújtott nekünk. :)

Kopaszkutya 

Az utolsó két évad nagyon lehúzta. A negyedik évad második felét már meg sem néztem. Sőt, a második évad sem kerek már, köszönhetően az írók sztrájkjának. Meglátszik, hogy csak a 24 részesre tervezett évad fele készült el és a spin-off (Heroes: Origins) is kukázva lett. Kedvenc karakterem Noah Benett volt, a legjobb rész is hozzá kötődik (1x17 A társaság embere). Lehet megnézem még egyszer az egészet, amíg jön a Hősök – Újjászületés (2015–2016)

gazibla 

Nagyon jó sorozat volt. Kár hogy nem folytatták tovább. :)


Népszerű idézetek

Dreamer_ 

A gyermek ártatlanul születik, és vonzza őt a jó. Miért választják hát oly sokan a rossz utat? Miért járnak egyesek a sötétség útján, míg mások a fényt választják? Az akarat vagy a végzet miatt? Remélhetjük-e, hogy valaha is megértjük a lelkünket formáló erőt? Hogy megküzdhessünk a gonosszal, ismernünk kell azt. Vissza kell utaznunk az időben, hogy megleljük az elágazást, melynél elválik, kiből lesz hős és kiből gonosz.

Dreamer_ 

Álmodunk a reményről, változásról, tűzről, szeretetről, halálról, és egyszer csak bekövetkezik. Az álom valóra válik, és végül a válasz az élet nagy kérdéseire úgy bukkan fel, mint felkelő nap a hegyek mögül. Oly sok küzdelem, hogy az értelmét, a célját megleljük, végül egymásban találjuk meg azt. A közös átélt mesébe illő és evilági élmények. Alapvető emberi vágy, hogy megtaláljuk a hozzánk tartozókat, hogy kötődjünk, és hogy érezzük szívünk mélyén, hogy nem vagyunk egyedül.

Mentafagyi

Mind úgy hisszük, hogy mi magunk vagyunk saját sorsunk kovácsai, és képesek vagyunk megváltoztatni azt. De tényleg van választásunk felemelkedés és bukás közt? Vagy egy felsőbb hatalom irányít minket? Az evolúció az, ami kézen fogva vezet minket? A tudomány mutatja az irányt? Vagy Isten az, ki közbeavatkozik, és óv minket? Minden hencegés ellenére az emberiség szomorú kiváltsága, hogy képtelen megváltoztatni saját sikerének útját. Csak arra képes, hogy eldöntse, hogyan nézzen szembe a sors kihívásaival. Reméljük, lesz hozzá elég bátorsága.

Mentafagyi

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait? Amikor még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk, nem kutatnánk, nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt. Ez hát a késztetés: a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak a legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni?

Dreamer_ 

A test erős marad, ha a szív küldetést kapott.

Dreamer_ 

Isten nem ad nekünk olyat, aminek ne vennénk hasznát.

Kiskakukk 

Mentsd meg a pomponlányt, mentsd meg a világot.

pvik13 

Mohinder: Where am I? You put me here!
Hiro: To be continued!

4. évad 15. rész – Közel hozzád
Mentafagyi

– There are twelve and a half million people in this city. Why do you want to be different?
– Why do you want to be the same?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján