104-es szoba (2017–2020) 26

Az egész sorozat egyetlen amerikai hotelszobában, a 104-es szobában játszódik, és elmeséli azon emberek történetét, akik megszállnak benne.

angol

Szereposztás

Davie-BlueJennifer
Spencer GarrettDan
Will TranfoPatrick
Melonie DiazMeg
Ross PartridgeBradley
Clark DukeJarod
James Van Der BeekScott
Orlando JonesSamuel
Sameerah Luqmaan-HarrisDeborah
Tony ToddAz Atya

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

AniTiger 

Az évad eleje sokkal jobb volt, mint a vége… Fura kis sztorik ezek… de egy nap alatt lenyomtam mindet, szóval csak érdekeltek.

UViki 

1. évad
A sorozat hangulata magával ragadó, tetszik, hogy minden részben más a cselekmény és a szereplőgárda, a helyszín viszont mégis ugyanaz.
Azonban nekem az 5 csillag jelenleg az értelmezhetősége miatt van. Kíváncsian várom a második évadot.

Chris90

Az 1. évad után: Azért ezt a sorozatot nehéz értékelni. Kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy 12 teljesen különböző film alapján adj egyetlen értékelést. Voltak különös erős részek, és akadtak olyanok is, amin minél hamarabb túl akartam lenni. De összességében sokkal rosszabbra számítottam a kritikák alapján. Szerintem nem igaz, hogy nem teljesek a sztorik, éppen annyira befejezettek, mint amennyire annak kell lenniük. Igen, nem rág mindent szájba, de ettől lesz jó. És szinte minden résznek van mondanivalója vagy társadalomkritikája. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a 2. Évad, milyen új sztorikat tudnak még kitalálni.

A 2. évad után: Még mindig hasonló véleményen vagyok, mint korábban, elég vegyes volt a folytatás. Voltak kiemelkedően jó epizódok, és persze rosszabbak is, de én továbbra sem érzem ezeket kidolgozatlannak. Tetszik a sokszínűsége, a különböző műfajok felvonultatása, és még a nagyon beteg 2.04 rész után is azt mondom, hogy nem bántam meg, hogy maradtam.

A 3. évad után: Sajnos most jött el az a pont, hogy a 8 csillagról le kellett vennem 6 csillagra. Továbbra is piszok nehéz értékelni ezt a sorozatot, mert vannak nagyon erős részek, és vannak, amiket végtelenül untam, de sajnálatos módon ebben a szezonban akadt mondjuk 2 epizód ami tetszett, a többi meg nem. Olyan érzésem van, hogy már a készítők sem tudnak mit kezdeni magukkal, ezért bármilyen random ötletet elfogadnak, és a saját maguk által felállított szabályok (2, max 3 szereplő, nem hagyjuk el a szobát, stb.) is kezdik felrúgni. Talán érdemes lenne megfontolni, hogy új írókat és/vagy új rendezőket kérjenek fel, továbbá egy-két nagyobb sztárt is meg lehetne nyerni (az idei évadban talán egyedül Colbie Smulders volt az egyetlen ilyen). Nálam régen rossz, ha egy sorozatot főzés/takarítás/vasalás közben nézek, a Room 104 viszont most el jutott erre a pontra, hogy már inkább csak háttérzaj legyen, több időt nem akartam vesztegetni rá.

Adri3nn

Voltak jó részek, viszont a sorozat háromnegyede egy szenvedés volt. Zöme unalmas/undorító/butyuta történet. Az alapötlet nagyon jó, kár hogy nem tudtak többet kihozni belőle.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Hú, el sem hiszem, hogy végre eljött ez az este!
– Fura, igaz?
– Hónapok óta tervezzük, levelezünk, de nem tudtuk, hogy milyen lesz.
– Nagyon örülök, hogy itt vagy.
– Én is, hogy te itt vagy. Be kell valljam, féltem attól, hogy kiderül, ez az egész csak egy rossz vicc.
– Én is.
– Tényleg?
– Aha, persze. Hisz' te és én megértjük ezt a dolgot. De sok más ember képtelen lenne rá.

2. évad 4. rész – Kiéhezve

Hasonló filmek címkék alapján