Titánok (2018–2023) 90

Ifjú szuperhősök csapata alakul Éjszárny (korábban Batman első Robinja) vezetésével, hogy felvegye a harcot a gonosszal.

magyar
magyar

Képek 51

Szereposztás

Brenton ThwaitesRichard "Dick" Grayson / Robin / Éjszárny
Anna DiopKoriand'r / Kory Anders / Csillagfény
Teagan CroftRachel Roth
Ryan PotterGarfield "Gar" Logan
Minka KellyDawn Granger / Galamb
Alan RitchsonHank Hall / Sólyom
Conor LeslieDonna Troy / Wonder Girl
Joshua Orpin13-as alany / Conner Kent
Chelsea T. ZhangRose Wilson
Curran WaltersJason Todd / Robin

További szereplők

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

274 tag · 702 karc · Utolsó karc: 2023. szeptember 21., 20:08 · Bővebben


Kedvencelte 19

Várólistára tette 127


Kiemelt értékelések

Yuuko 

1-2. évad: Nagyon nézeti magát a sorozat. A DC sorozatait mindig is jobban szerettem, mint az élőszereplős filmeket. Hozza a sötét hangulatot, ugyanakkor van benne pár humorosabb jelenet is. Azért inkább a rajongóknak készült, mert aki innen akar többet megtudni a legtöbb szereplő hátteréről, az nem fog túl jól járni. És a történetvezetés sem a legjobb ide-oda ugrálnak benne, ráadásul túl sok fókusz jutott Dawn és Hank életére, mint az indokolt lett volna, eléggé megtörték számomra a történet ritmusát. Helyettük inkább Gar és Kory spoiler kerülhetett volna egy kicsit előtérbe. A karakterekkel nincs bajom, de Dick egy idő után borzasztóan idegeimre ment a szomorú kiskutya szemeivel, a mélypontja úgy a második évadban következett be spoiler
Conner mellett Jason volt a kedvenc karakterem, szóval minden hibája ellenére igenis várom a harmadik évadot. spoiler

3. évad: Nos, a történetvezetés és a következetesség még mindig nem tartozik a sorozat érdemei közé, de őszintén kit érdekel, mert… Jason. Az első évadban rühelltem (bár ott kb mindenkit Gart leszámítva) és csak Gar meg akkor még valamennyire Rachel volt az egyetlen szimpi karakter. Aztán a második évadra Gar mellett feltűnt még Conner, akit nagyon bírtam. Meg persze Cory. De a többiek már ott idegesítettek, főleg Grayson. Na, ebben az évadban meg szegény Conner és Gar nagyon háttérbe szorul, de szintén kit érdekel, mert… Jason. Valami olyan szinten betaláltak nálam a karakterével, hogy hűűű. Tragikus háttérsztori, meg nem értett kvázi antagonista, és kb semmi sem így alakult volna spoiler, ha az eddigi évadok alatt Garon kívül lett volna hozzá bárkinek akár egyetlen kedves szava… Nagyon tetszett a színész alakítása, és tényleg borzalmasan aránytalan lett ez az évad, a fele gárda elszublimált, a halottak nagy része visszatért, de minek, és a második évad egyik jelentős szála mintha meg sem történt volna spoiler, de tényleg nem érdekel, mert így Jason több képernyőidőt kapott. Szóval alig várom a folytatást, még több Jasont a népnek! Bár jöhetne még több Conner és Gar is. spoiler

MrsCumberbatch 

Meg kell mondjam – így 9 rész után – bajban vagyok ezzel a sorozattal. Továbbra sem állok le vele, nézem tovább, mert érdekel mikor és hogyan futnak majd össze a szálak.

Viszont egyelőre nem tudnám megmondani tetszik-e. Kétség kívül nagyon bejön ez a felépítés, hogy mindenki kap egy külön részt és mindenkivel rendesen megismerkedünk nem csak a kötelezően összecsapott flashbackekből kell kihámoznunk… Viszont úgy érzem, ugyanez a gyenge pontja is a sorozatnak. Hiszen sajnos nem mindenki érdekes és van akiből 10 perc is sok, nem hogy egy egész 40 perc. Mellesleg.. Hány ezren jönnek még??? Sosem lesz már meg végre a csapat?? Mármint a leírás szerint új csapat van készülőben, bár, ez már lassan inkább egy hadsereg, de ez nekem eddig nem jött le. 2-3 ember csapatocskákba szerveződnek és néha-néha együtt oldanak meg valamit, meg talán mintha lenne egy főszál egy (?) főszereplővel… De igazából úgy érzem, hogy ez a maradékok sorozata. Akik kvázi nem érnek annyit, hogy 1,5-2 órás filmjük legyen, ezért itt kap mindenki egy részt oszt csókolom, le vannak tudva.

Tehát igen, nagyon jó az alap ötlet mégis úgy érzem, nem lett jól kivitelezve. Van, aki túl érdektelen és sok neki az a 45 perc ami róla szól, viszont van akiben sokkal több lakozik és nagyon kevés neki a 45 perc.

Bár, egyelőre jobban tetszik mint nem szóval legyen 7 csillag.

nekedcsakRia

1. évad:
Így az első 11 rész után 7 pontot tartok méltányosnak, mert azért voltak dolgok, amik tetszettek, de nem lesz nagy szerelem… Sajnálom, mert az első néhány rész alapján nagyobb potenciált éreztem benne, de az évadzárót elszúrták. Kis túlzással kb alig vártam, hogy vége legyen. Mi a f…om volt már ez a rész??
A szereposztással nekem nincs bajom, mindenki illik a ráosztott karakter bőrébe. Bár tény, ami tény, tudtam volna pártolni egy saját Dick Grayson sorozatot valamilyen formában. Itt néha soknak éreztem a flashback részeket. Rachel néha idegesítően sokat hisztizik, de meg tudom érteni, ha azt nézzük, hogy nem igazán érti, mi zajlik benne/körülötte. Nekem nincs bajom Starfire karakterével. Gar meg… Hát ő Gar. Cuki.
Szerintem tartok egy kis szünetet, és aztán megnézem a második évadot is.

Rémálom

1. évad: Nem rossz, a sötét hangulatot bírom benne, de ennél rosszabb történetvezetést ritkán láttam: minek van egy 11 részes sorozatban backdoor pilot egy másik sorozathoz, egy teljesen felvezetés nélküli álom jelenetes teljes epizód évadzárónak és egy flashback rész mellékkarakterekről, nem értem.
Értékelés: 7★

2. évad: Sokkal jobb, hogy van Deathstroke, mint gonosz. Csak a jelenlétével annyira jól fenntartja a feszültséget, de megint jön ez a hülye történetvezetés a teljes epizódos flashbackekkel, ami Connernél jó volt, de a többi unalmas és visszanézve felesleges is. A karakterek, a hangulatvilág marha jó, annyi potenciál lenne benne egy véresebb, valóságosabb, darkosabb szuperhős sorozatra, de egyszerűen csak lenyomatokat, érzéseket kapunk 1-1 részben, semmi történést. A vége lezárás pedig iszonyatosan béna, csak úgy mint az a megoldás, hogy az első évad évadzáróját itt első epizódnak kapjuk meg, ahol a gonoszt szintúgy nevetségesen győzik le. Kellemes sorozat lenne, de nagyon dühít a kihagyott potenciál.
Kedvenc részek: 2x05 Deathstroke
Értékelés: 7★

3. évad: Végre elérkezett az egyik kedvenc szálam adaptációja: Red Hood. Erre kaptuk ezt a valamit. *rámutat a Titán-írók által összehordott szeméthalomra* Én mindig szerettem Curran Walters Jason Toddját, és a maximumot kihozza abból, amit kapott, de már ott kezdődik a hiba, hogy Jokernek nincs beszélő szerepe – gondolom, nem kapták meg a jogokat. Márpedig ez a sztori szál egy kivágott Jokerrel nem fajsúlyos, nem működik. De ezen még túlléptem volna, ha kezdenek vele valamit. Engem Batman spoiler szála nem zavart, mert mindig szeretem az ilyesfajta elmélkedést bármilyen canonra, de… nem adott sokat hozzá.

A baj megint ott kezdődik, hogy megint ÁLOM jelenetek meg minden másra fókuszálás van. A casting nagyon jó, de megint behoztak nekünk egy halom szereplőt, és a főgonosznak Scarecrow nem jó. A színészválasztást itt például nem értem és bár még az elején nem zavart a Red Hood-Scarecrow páros, mert oké, nyíltan állok hozzá az adaptációhoz, a végére nem tudtak vele mit kezdeni, és értelmét vesztette az egész. Túl gyorsan lezárják Jason szálát, amikor előtte pár epizóddal értelmetlenül mozgatják, Scarecrow nagy terve meg szintén értelmét veszti, ahogy eljutunk az évadzáróhoz…

Tim castingjával nekem nem volt bajom, kifejezetten jól mutatott a srác a szerepben, de Tim karakterével annál több gond akadt: El kéne hinnem, mert youtube videót néz simán lehet Titán. Yay!

Akármennyire szeretem a színészeket és a jelmeztervezést itt, nincs idegrendszerem tovább nézni (3 év után!) ezt a teszetoszaságot. Úgyhogy a 3. évaddal én kaszáltam.
Értékelés: 7★ (gyenge hetes)

2 hozzászólás
Ruby_εïз 

Engem nem igazán győzött meg, pedig nagy lelkesedéssel kezdtem bele. Az első évad nekem nagyon unalmas volt, aztán ahogy összeálltak, gondoltam jó lesz, de annyira nem fogott meg.
A karakterek jelleme, személyisége nekem kevés volt. Egyszer viszont meg lehet nézni.

Mesemondo

Ez történik, amikor a Riverdale-t keresztezik a Gothammel. Alapvetően nem rossz, de igazából nem is jó. Élvezettel káromkodnak benne, spoiler, de ettől nem éreztem különösebben „felnőttebbnek” a sztorit. Két egész epizód is volt benne, amiknek nem értettem teljesen a lényegét, bár az egyik legalább jó volt spoiler. A casting viszont jó volt, mindenki illik a szerepébe (igen, Starfire is, hiába nyígnak a rajongók) – legalábbis abba a szerepbe, amit itt kaptak. Kicsit túl sokszor éreztem, hogy a véres részek a sokk kedvéért kerültek bele. Háttérzajnak elnézegettem, de nem szerettem bele.

Nelli0805

Az elején tetszett a sorozat, de a második felétől ennél azért többet vártam… Annyira ismerem a karaktereket, hogy láttam a Tini titánok rajzfilmsorozatot, de aki itt találkozik velük először, kb semmit nem fog megtudni róluk… Az évad elején volt jó pár dolog, amire azt hittem, választ kapunk az évad végén, de nem, nem kaptunk, pedig szerintem illett volna, ha már egyszer ott lógtak a kérdések…

A karakterek egyébként jók, csak nincsenek rendesen bemutatva, így olyan érzésem volt, hogy ez a sorozat rajongóknak készült, akik már ismerik őket és a világot. Na jó, talán Dick elég jól be lett mutatva, utána valamennyire Rachel is, de pl. Kory és Gar hozzájuk képest alig. Azok a részek, amiket Hankre és Dawnra szántak, inkább rájuk kellett volna, Hankéket pedig a következő évadra hagyni, úgy kerekebb lett volna. Szerintem 11 részbe nem fér bele ennyi olyan rész, ami alig viszi előre a cselekményt. És sajnos az évadzáró is egy ilyen rész, amit nem is értek. :S

Pedig egyébként tényleg jó sorozat, de ennél sokkal átgondoltabban is meg lehetett volna csinálni.

Fremy18

1. évad
Imádom, de komolyan.
A rajzfilmet is szerettem. A karakterek igazaán jók, a retró zenék pedig még jobbak. De az a tény, hogy Kory spoiler szimplán úgy néz ki ez a karakter most mint egy rossz k*rva , de komolya. Ez volta az első benyomásom róla, de azt hiszem megtudok vele barátkozni. Meg az a tény is, hogy a tini szót elhagyták és így egy tini-fél felnőtt- felnőt sorozat lett belőle nezeteltem az elején, de szerintem így sokkal „különlegesebb” lett.
Sokkal véresebb lett mint gondoltam, de ez a rengteg káromkodás kikészít, nem bírom.
Hank éd Down karaktere igazán aranyosak, de az a visszaemlékezés nem keleltt volna vagyis én igazán megletem volna nélküle. Wonder girl pedig nem rossz, nem rossz, jó karakter. Rachel néha idegísitő, de kezdem megkedvelni és hát Garfield mint Gézengúz szuper :D
Ha nem 3 nap alatt néztem volna meg ezt a 11 részes sorozatot biztos lehurogtam vola, de mivel tudot bennem üllepedni, így az első évadra adok 10/ 7 pontot

2. évad
Na szóval az első 4(?) rész felidegesített, főleg az első része ami körülöbelül az 1.évad befejezező rész lett volna, de semmi baj ezt lenyeltem. akkor az első visszaemlékezést is lenyeltem volna, ha a következőrszben Dick nem meséli el röviden és tömören. Nagyon sok felesleges dolog volt benne, pedig annyira de annyira jó lenne ez a sorozat, de minden rossz ellenére is végig viszem mert tudom, hogy alapjáraton szuper története van és a szereplők is igazán kiválóak. Ebben az évadban nagyon tetszett Kory haja, végre nem úgy nézett ki mindt egy rossz k*rva :D
Az utolsó rész pedig egészen jó lett persze sajnálom spoiler.
Kíváncsian várom a 3. évadot és, hogy ott mit fognak nekünk bemutatni, remélem kapunk egy új gonoszt mint ebben az évadban Deathstroke mert legalább volt értelme valaki ellen küzdeni.
Ezt az évadot olyan 10/7-re pontoznám.

3 hozzászólás
Biry

Nagy kedvencem a sorozat.
Az új évad sem okozott csalódást.
Egy apró megjegyzés:
A 4. Évadban Netflixen rossz sorrendben vannak fenn a részek. 1-6. jó, 8-9. és utána a 7., aztán 10-12.
Tehát a jó sorrend:
1. rész Lex Luthor
2. rész Mother Mayhem
3. rész Jinx
4. rész Super Super Mart
5. rész Inside Man
6. rész Brother Blood
8. rész Dick & Carol & Ted & Kory
9. rész Dude, Where’s My Gar?
7. rész Caul's Folly
10. rész Game Over
11. rész Project Starfire
12. rész Titans Forever


Népszerű idézetek

Evione

Dick Grayson: When he wakes up, call Bruce.
Gar: Bruce Wayne?
Dick Grayson: No, Bruce Springsteen.

(2x08 – Atonement)

2 hozzászólás
Békacica

– Ezt hol a fenében tanultad?
– A Youtubon.

3. évad 13. rész – Lila eső
Audrey_Cortez

Gar Logan/ Beast Boy: I mean.. You're Superman's son, right?
Conner Kent/ Superboy: And Lex Luthor's.
Gar Logan/ Beast Boy: Yeah, well… noone's perfect.

(2x09 – Atonement)

Evione

Bruce Wayne: Look at yourself! Moping in this hole like a coward. So you made a few mistakes. You got knocked down. Guess what? Nobody cares. All we care about is who gets up.

(2x11 – E.L._.O)

Békacica

Hatmilliárdos költségvetés, de így sincs tiszta képünk.

3. évad 4. rész – Feketetűz
Near 

I know what it's like. Sitting in the dark, alone, hurt, praying for somebody, hell, anybody, to come and save you. And waiting, but nobody ever comes.

2. évad 5. rész – Halálcsapás
Kicsicsillag95 

[Bruce házában vannak]
Gar: – Ne egyél már a könyvei felett haver! Téged pajtában neveltek?
Conner: – Igazából kémcsőben.

3. évad 2. rész – Vörös Csuklyás
Kicsicsillag95 

Bruce: Könnyebb elmenekülni a rossz érzések elöl, sokkal nehezebb elvielni a csapást, és újra felállni belőle. De egy család mindig ezt teszi.

Sunshine 

Rachel: She didn't kidnap me, she saved me. When you didn't.
Kory: Well, that's technically true… Dick.
Dick: Gee, that's a new one.

1. évad 3. rész – Kezdetek
Fanni_me 

[Bruce házában vannak]
Gar: – Ne egyél már a könyvei felett haver! Téged pajtában neveltek?
Conner: – Igazából kémcsőben.
3. évad 2. rész – Vörös Csuklyás


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján