Stargirl (2020–) 19

Az eredeti alkotótól és képregényírótól, Geoff Johnstól érkezik az új DC Universe sorozat. A történet a másodéves középiskolás, Courtney Whitmore kalandjait követi nyomon, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával, és annak új férjével, Pattel. A lány egy ifjú hősökből álló… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Meg DeLacyCindy Burman / Shiv
Amy SmartBarbara Whitmore
Christian AdamJerry
Brec BassingerCourtney Whitmore / Csillaglány / Stargirl
Lou Ferrigno Jr.Rex Tyler / Óramester / Hourman
Neil HopkinsLawrence Crock / Élsportoló / Sportsmaster
Nelson LeeDragon King
Joel McHaleSylvester Pemberton / Csillagember / Starman
Joy OsmanskiPaula Brooks / Tigrisnő / Tigress
Brian StapfTed Grant / Vadmacska / Wildcat

További szereplők

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

227 tag · 460 karc · Utolsó karc: 2021. március 5., 22:40 · Bővebben


Kedvencelte 3

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

1. évad: Nemrég panaszkodtam arról hogy nem lehet igaz az hogy minden sorozatba bele kell erőltetni valami romantikus interakciót, rettentően szenvedős szerelmi szálat. Kérésem meghallgatásra került, végre :D
Magát a sorozatot nem mondanám rossznak, erős közepes. Voltak benne jó dolgok és rengeteg jó lehetőséget hagyott a következő évadhoz is.
De őszintén a legtöbb karakter felejthető lett. Pat volt az aki a lejátszott mindenkit, és sokszor mentette a menthetőt.
A cím pedig nagyon félrevezető, mert ez a történet inkább szólt a csapatról mint csak Stargirl karakteréről.

LoneWolf 

1. évad:
Egynek elment. Sok tekintetben minőségibb lett, (szebb effektek, jóval kevesebb sírás és szinte nulla romantika, stb.) mint a CW sorozatok legutóbbi évadai, mégis érződött, hogy inkább egy „JSA: The Next Generation”, vagy „The Young JSA” címen kellett volna ezt elindítani, hisz annyira nem tudták a főszereplővel kitölteni ezt a 13 részt, hogy kapásból behoztak mellé egy teljes új csapatot, melynek tagjai a megosztott idő miatt szintén nem lettek túl maradandók. A gonoszok szintén többnyire felejthetők, így egyedül Pat Dugan-t (Luke Wilson) tudnám kiemelni, mint erősebb figurát a sorból. Volt potencia ebben a szériában, de sajnos nagyon rezgett a léc, miáltal a CW-n biztosan egy nézhetetlen tini drámát kovácsolnak majd belőle, szóval én ezennel kaszáltam is. Visszatérek hozzá, ha esetleg mégis pozitív véleményeket olvasok majd a folytatásról, de addig is: Pá-pá, Stargirl!

Sizzy 

Az idei ev (egyik) legjobb szuperhosos sorozata. Persze voltak hibai, melyik sorozatnak/filmenk nincsenek? Courtney neha nagyon onfeju volt,aztan eszhez tert,de gyerekek, neha meggondolatlanok(ez elvarhato). A karakterek nagyon sokszinuek voltak, tetszett a gonoszok motivacioja, de szerintem nem igy kene az emberek a jora ravenni,mindenki maga kell dontson hogy jot vagy rosszat cselekedik. Nagyon izgalmas volt a teljes evad. Aki szereti a szuperhos sorozatokat, az mindenkepp kezdje el.

VMalfoy 

Olyan izgatott voltam minden hétfőn suli után, mert tudtam, hogy vasárnap felkerült a legújabb Stargirl rész a titkos kalóz oldalra amit használok. Szóval általában minden hétfői ebédem úgy telt, hogy miután gyors letöltöttem a részt, rögtön meg is néztem, és utána izgatottan vártam, hogy elteljen az az egy hét.
Izgalmas, fordulatos, és picit tinidráma, de mondjuk ez nem olyan vészes mértékben.

Rémálom 

Az a baj ezzel a sorozattal, hogy egyszerre akar átlagos tini dráma lenni és szuperhős sorozat, veszi mindkettő zsáner 90-es évekbeli elemeit, és olyan ritka ocsmányul keveri össze őket, hogy a lehető legrosszabb mix lesz belőle, amiből se nem lesz jó tini történet, se nem jó szuperhősös dolog.

A kezdő jeleneten kívül, amikor a JSA-t lemészárolják, semmi tét és semmi feszültség, a cselekményt eleve Pat hülyesége indítja be (azért költözik a világ legveszélyesebb városába, mert azt hitte, arra jártak a gonoszok, de már elmentek onnan??? milyen indok ez már, öregem), és a többiek hülyesége hajtja. Minden tinédzser buta, nem valódi, hiteles karakterek, hanem ovis szinten álló hülye majmok. Lehetne mennyi potenciál benne, hogy bemutassák, hogy a tinik félrehasználják az erejüket és milyen következménye van, de nem, 5 órán keresztül nettó semmi nem történik, csak egy origin sztori origin sztoriját kapjuk sekélyes karakterekkel.

Mindenki mászkáló klisé: a mean girl, aki ribi, csak úgy. A jock, aki gonosz. A szupergonoszok, akik rossz apák, és pödrik a bajszukat is. ÉN EZT NEM BÍROM!

Kaszálva: 1x05

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján