Kedvencelte 58

Várólistára tette 176


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Életemben nem láttam még olyan sorozatot, ami ennyire egyik évadról a másikra teljesen más szinten lett volna. Vagy csak nekem tűnt úgy, mert a kedvenc szereplőm távozott.
Minden esetre, az első évad szerintem tökéletes volt. Egy momentumába nem tudtam bele kötni. Aztán a 2.-ban jött egy olyan szál, ami nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ezt vitték tovább a 3.-ba is, úgyhogy csak folytattam. Ezután már csak azért is néztem tovább. Ha nagyon szenvedtem volna rajta hagyom a fenébe, de közben sikerült nekik olyan részeket hozniuk, amiket élveztem nézni. Ezért megadtam a 7 csillagot. Az elejét bármikor szívesen újra nézném, a többit meg hagyhatjuk. :D Egy idő után megszoktam, és már nem vártam el a sorozattól azt, amit az elején kaptam, így az alacsonyabb elvárásaimat már elérte, néha még felül is múlta. De a vége elég semmilyen lett. Lezárták, de… Hát nem tudom. :D
Egy biztos. Nathant köszönöm. :D

2 hozzászólás
Zahra 

Nagyon sajnálom, de ennél több csillagot nem tudok adni a sorozatra. Az 1. évadot imádtam, minden szempontból tökéletes volt, aztán egyre inkább megindult a lejtön. Nagyon rossz irányba vitték el az egészet. Azt például utáltam, amikor vásári majmot csináltak belölük a képességeik miatt.
Nálam ott kezdödött a baj, hogy az 1. évad után kiírták a kedvencemet. Majd szépen lassan az egész szereplögárda lecserélödött, kezde az érdekes személyekkel és folyamatosan jöttek az újabbnál új szereplök. Ráadásul a vége is olyan semmilyen lett.

viky0222 

Az első két évadot minden WTF pillanat és undosító poén ls minden ellenére egyenesen imádtam. Sosem gondoltam volna, hogy ezzel a stílussal bejött, de nagyon bejöttek a szereplők. Nathan lett nálam is a kedvenc, később pedig Simon. spoiler
Aztán jött a harmadik évad. Nathan spoiler és megjött Ruby, akit egyáltalán nem bírtam. Az utolsó egy-két részben a harmadik évadban már nem volt vele akkora problémám, de nem szerettem meg. Abban az évadban valahogy már a történések sem jöttek be, voltak jobb részek, de aztán spoiler, úgyhogy én is távoztam. Úgy döntöttem, inkább megmarad jó élménynek a három évad, amit láttam, és nem kockáztatok a másik kettővel, mert jót nem hallottam róluk.

Liza 

Az első két évad óriási szerelem, a többit meg jóindulatból elfelejtem :D

MrsCumberbatch 

Az első évadot nagyon szerettem. Kicsit még rövidnek is éreztem… Alig szoktuk meg őket máris vége. A második évad már kicsit döcögött. De még mindig jó volt. Bár, nagyon nem értettem azt, hogy spoiler A 3. évad már annyira nem adta. És nem azért mert spoiler hanem azért mert Rudy egy utálatos, undorító gyökér… Plusz spoiler szóval eléggé csökkent a létszám/színvonal. Most a 4x01-nél járok, még egy részt biztos megnézek, de azt hiszem akkor fogom kaszálni. spoiler

Leara 

Még régebben láttam az első 2 évadot és imádtam, de miután spoiler, én is kiszálltam. Sokszor hallottam, hogy főleg az 5. évad már nem is volt jó, szóval azóta is húztam, hogy „na majd egyszer befejezem”.

Nemrég azonban megjött hozzá a kedvem, szóval elkezdtem újrázni… az első két évadot most is imádtam (talán kicsit meg is előzi a korát, szerintem akkoriban még nem jött annyi szuperhősös cucc… jó, nyilván ezeket a szereplőket nem feltétlenül nevezhetjük amúgy sem szuperhősnek :D). Most is kicsit lankadt a lelkesedésem a 2. évad után spoiler, de ezúttal folytattam és azt kell mondanom, hogy nem bántam meg. A 3. évad is simán hozta a színvonalat, aztán szép sorban lecserélődtek a szereplők, ami nyilván minden esetben hoz némi elégetlenséget. Ettől függetlenül még az 5. évadra se mondanám azt, hogy nagyon leesett a színvonal, simán szórakoztatott az is. Igazából az új karakterek se voltak rosszak, csak hát egy már bejáratott gárdát helyettesíteni mindig nehéz, pláne, ha a rajongók annyira szerették őket.

Tehát összességében egy nagyon jól összerakott sorozat, bár megvannak a maga bajai: néha vannak már túl húzós dolgai, valamint a legtöbb esetben a szereplők kiírása se ment a legjobban. spoiler

Simán ajánlom azoknak, akik szeretik azokat a szuperhősös (bár mondom, ez inkább szupererős, nem világmegmentős :D) cuccokat, amik kicsit máshogy közelítik meg a témát (valamint nem zavarja őket a csúnya beszéd, meg a sok szex – bár utóbbiból azért idővel visszavettek). Viszont érdemes MINDENKÉPP eredeti nyelven nézni. Annyira érdekes hallani benne a különféle stílusokat (+ én anno elég sok szlenget tanultam belőle :D), a szinkron ezt sajnos nagyon nem jól adja vissza… persze nyilván nem is könnyű.

Nézném tovább, na :D. Ó, és még mindig imádom az openingjét.

csokidani 

Az első két évadot gyorsan ledaráltam, nagyon megszerettem ezeket a büdös kölköket. A harmadik évadtól viszont elgyengült, nem is néztem tovább. Hiányzott a legbolondabb karakter, aki a sava-borsa volt…

Little_Monster

Nathan Young is my hero. Csak addig néztem, amíg benne volt, így csak addig értékelem. Maximumnál nem kaphat kevesebbet, mert én sorozaton ennyit még nem röhögtem. Nathan teljesen elmebeteg, szociopata, de valami zseniális figura. Feldobta és a vállán vitte az egész sorozatot, nem is volt értelme mást nézni, míg ő a képernyőn volt. Rengeteg aranyköpésre még a mai napig is emlékszem, nem lehet megunni őket.
https://www.youtube.com/watch…

VMalfoy 

Első 3 évad nagyon bejött, de utána… Egy részt néztem a negyedik évadból és már elegem volt az egészből…

1 hozzászólás
carragher 

1-2 évad Közönséges undorító és néhol nagyon gagyi de valahogy mégis nézhető.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Talán készségessebb lesz, ha megtapasztalja az ezzel járó kiváltságokat.
– Szerezzek neki egy prostit?
– Annál azt hiszem, többre lesz szükség.
– Két prosti?

3. évad 4. rész – 3/4. rész
mrsp

Nathan Young: [Falling off the roof] Save me, Barry!

MrsCumberbatch 

Kelly: Most arra célzol hogy buzi vagy vagy mi?
Nathan: Meleg, normális, retardált.. Miért kell mindenre cédulákat aggatnunk?
Kelly: Mert kell oké? Senki nem tudná mi van különben.

2. évad 3. rész – 2/3. rész
MrsCumberbatch 

Rudy: Szórakoztok? Halomra ölitek a szociális munkásokat de nem bírtok egy macskával?

3. évad 7. rész – 3/7. rész
mrsp

Sally: What the hell are you doing?
Nathan Young: It's just pure, mindless vandalism.
Sally: What is the matter with you? Are you mentally deficient?
Nathan Young: If I was mentally deficient, I would have missed. Check that out. Bull's-eye.

mrsp

Sally: How do you think you've changed?
Nathan Young: Um… I think I'm taller.

mrsp

Nathan Young: Can we please stop killing our probation workers?

MrsCumberbatch 

– Miért vallanék be bármit?
– Mi értelme dumálni, ha az csupa kamu?

4. évad 3. rész – 4/3. rész
3 hozzászólás
mrsp

Nathan Young: A bunch of young offenders develop superpowers and none of us think of using them to commit crime? Shame on us!

mrsp

Nikki: You!
Nathan Young: Hi!
Nathan Young: Sorry about, ah, you know…
Nikki: Shittin' in my bed?
Nathan Young: Yeah. Wrong flat!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján