Audrey_Cortez


Összes kitüntetés 10

Kedvenc filmek 24

Magyar csapat – „…még 50 perc…” (2016) Made in Hungaria (2009) Doctor Strange (2016) A Vasember (2008) A hihetetlen Hulk (2008) Vasember 2 (2010) Thor (2011) Amerika Kapitány – Az első bosszúálló (2011) Bosszúállók (2012) Vasember 3 (2013)

Kedvenc sorozatok 7

The Walking Dead (2010–2022) Daredevil (2015–2018) Éjszakai szolgálat (2016–2016) Carter ügynök (2015–2016) Sherlock (2010–2017) Emberi tényező (2013–2014) Hollywood Hírügynökség (2011–)

Kedvenc művészek 18


Éppen nézett sorozatok


Utolsó karc

Audrey_Cortez

Hát köszönöm a kihívást @I_luv_Krisztián -nak, aki lassan egy évtizede elvisel a való életben is barátjaként. :'DD

1. Melyik volt életedben az első meghatározó film, amit láttál?
Körülbelül 5-6 éves lehettem, amikor a tévé előtt, pokróc alatt ülve bámultam csillogó szemekkel a Jurassic Park című filmet életemben először. Ez egy alapot adott arra, hogy megszeressem a filmek világát, már kiskoromban is, mi több: a dinoszauruszok iránti szeretetem azóta is jelen van. :D

2. Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?
Sajnos az államvizsga rávett arra, hogy elhatárolódjak ettől a világtól, így a filmnézéseim remekül mutatják, mit is néztem legutoljára.
Sorozatok közül a Csernobil volt porondon, amiből még van egy rész, de igyekszem pótolni. Míg filmek terén az Amerika Kapitány – A Tél Katonája volt az utolsó, csak mert azt adták egy este a tévében.

3. Mik a kedvenc filmjeid?
Mivel egész szerteágazó érdeklődési köröm van (nem csak a filmek területén), így nagyon nehéz kiválasztani a kedvenc-kedvenceket. Eszméletlenül szeretem az MCU filmjeit, de ezen kívül hatalmas rajongója vagyok a kémfilmeknek, a romantikus filmeknek, azon belül is főként azoknak, amelyek bőgéssel végződnek, a háborús filmeket és alapjáraton az akciófilmeknek is, valamint a sci-fi-t sem vetem meg.. Viszont ha választanom kéne akkor ez lenne:
1. MCU filmek (bármelyik… tényleg még azok is, amelyek annyira nem nyerik el a tetszésemet)
2. Star Trek (egyenlőre csak az újak)
3. Az U.N.C.L.E. embere
4. Harag
5. Temple Grandin
6. Micsoda nő
7. Feláldozhatók

4. Milyen műfajú filmben lennél szívesen karakter?
Kémfilm! Bármikor! Hozzanak egyet!

5. Ki játszana téged egy filmben?
Legszívesebben magamat játszanám, de nem vagyok valami jó színész… Így azt mondanám, hogy legyen Ruby Rose (mondjuk úgy, hogy a haj segít a választásban :D).

6. Mi a TOP 3 kedvenc sorozatod?
1. Sherlock
2. Éjszakai szolgálat
3. Emberi tényező

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?
Érdekes alapanyag vs. Semmilyen film, meghintve jó marketinggel.
Lehet nem ez a megfelelő válasz a kérdésre, de rögtön ez ugrott be, így az első megérzésemre hallgatok. Mert „idegállapotba gyüvök, Máúni”, ha van egy film, ami nagyon jól el tudja magát adni az előzetesekkel, a reklámmal, alles zusammen a marketinggel, nagyon érdekes a témája, felkelti annyira az érdeklődésemet, hogy megnézzem, aztán puff… Kiderül, hogy tök gagyi, és csak a cukormáz miatt indult be a Pavlovi reflexem. Na ez nagyon fel tudja borítani az amúgy teljes lelki békémet.

8. Mi az a film, vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?
A szürke ötven árnyalata…. Nem. Nem. SOHA! Egyiket sem!

9. Melyik színésszel / színésznővel, filmrendezővel találkoznál szívesen?
Felsorolhatnék nagyon sok embert ide, de az, akit bármikor, bármilyen mennyiségben el tudnék viselni, az Taika Waititi. Egyszerűen lenyűgöz a személyisége.

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?
Az aktuális kedvencem általában az szokott lenni, amit éppen láttam és új :D Tehát jelenleg odáig vagyok az Aladdin-ért és a Csernobilért.

Sok gondolkodás és keresgélés után pedig az én kihívottam nem más, mint @Ascyra :)

2 hozzászólás