Carter ügynök (Marvel) (2015–2016) 138

Peggy Carter ügynök (Hayley Atwell) kemény, okos, szexi és nagyon jól végzi a munkáját a Stratégiai Tudományos Egységnél (Strategic Scientific Reserve – SSR). Sajnos a második világháború végeztével háttérbe szorítják a frontról hazatérő férfiak. Miközben továbbra is próbál megbirkózni… [tovább]

magyar

Képek 30

Szereposztás

Hayley AtwellPeggy Carter
James D'ArcyEdwin Jarvis
Chad Michael MurrayJack Thompson
Enver GjokajDaniel Sousa
Shea WhighamRoger Dooley
Lyndsy FonsecaAngie Martinelli
Bridget ReganDottie Underwood
Ralph BrownDr. Ivchenko
Meagen FayMiriam Fry
Dominic CooperHoward Stark

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

574 tag · 599 karc · Utolsó karc: 2021. január 15., 20:31 · Bővebben


Kedvencelte 75

Várólistára tette 205


Kiemelt értékelések

Rémálom 

1. évad: Ezerszer jobban tetszett, mint a A SHIELD ügynökei, kerek, egész történet, jól felosztva és adagolva. Szerethető főhős, humor, jó kapcsolatok a karakterek között, minden, ami nekem kell egy sorozathoz, az itt megvolt. 10/10

2. évad: Ehh, egynek elment. Peggy és Jarvis a főmotiváció ebben az évadban, mert egyszerűen nagyszerű kémia van közöttük. Ana aranyos és felnőttes felnőtt, üdítő volt, hogy itt nem volt semmiféle féltékenység és dráma, de mégis kihasználatlan és felesleges karakter volt, ahogy Violet is, aki totálisan erőltetett, hogy lenyomják a torkunkon a Daniel/Peggy szálat. Ehhez még kell persze Peggynek is még egy udvarló! Maga a zero matter/Aréna Klub nyomozás nem lett volna olyan rossz, de nem éri utol az első évadot izgalomban/feszültségben. Jack alig szerepelt, az új szereplők bár humorforrások, nem nőttek a szívemhez. A gonosz kifejezetten tetszett, hogy erős női szereplő, de ehh. Lehetett volna ez jobb is, a vége elég összecsapott lett. 10/9 (nagyon jó indulatúan)

4 hozzászólás
Fummie

Peggy Carter egymagában egy feminista mozgalom a ’40-es évek végén.

Bancsurka 

Úú én ezt nagyon szerettem*-* De sajnálom, hogy nem lett belőle több. Főleg pont akkor amikor végre megtörtént, amire vártam.
Nagyon szerettem a szereplőket, legjobban Jarvist imádtam. Úgy örülök, hogy itt megtudtam ismerni a hang mögött az embert.

lipotdorka 

S01:
Nem nagyon vagyok oda a Marvel-ért, de ez tetszett. Nagyon jó volt az első évad, alig várom már a másodikat.
Az egész sztori jól volt felépítve, remek történet fantasztikus színészi játékkal. A Carter ügynököt alakító Hayley Atwell nagyon hitelesen adta karakterét, akárcsak a Mr. Jarvis-t alakító James D'Arcy.
Ami még megfogott a sorozatban az az egész atmoszférája. Amúgy is nagy rajongója vagyok a háború utáni ’40-es évek Amerikájának, minden ott volt. A divat, a zene, az autók maga a képi világ.
Összességében korrekt volt az első évad, kíváncsi vagyok a folytatásra. :) 10/9

S02:
Nos, ennek az évadnak is vége.
Nekem az első évad valamivel jobban tetszett, igaz itt mégis valahogy más volt. Nagyon tetszett Frost karaktere, elég jó főgonosz volt (Nálam ott teljesedett ki a nagysága, amikor rábírta venni Dottie-t, hogy beszéljen. Hihetetlen fájdalmat érezhetett -volna-, tudva a múltját, hogy hogyan nőtt fel. Ha őt meg tudta törni, akárkit sikerült volna.), Wynn Everett nagyon jól játszott. Az Underwood-os részek is tetszettek, kár hogy nem volt belőlük túl sok. Elég sok elvarratlan szál maradt így az évadzáróban, spoiler remélem megkapjuk a 3. évadot.
Amit nagyon nem bírtam, az a szerelmi sokszög. Amúgy is undorodom az ilyen dolgoktól egy filmben, engem nagyon zavart.
Összességében nem volt olyan rossz, viszont az első nekem továbbra is favorit. Alig várom a következő évadot, ha lesz egyáltalán. 10/7.5

Emilie

Még nem végeztem az első évaddal, de itt az ideje véleményt nyilvánítanom erről a sorozatról. Egyszerűen nem találom a szavakat. Először is: imádom ezt a korszakot, legfőképpen Peggy ruháit. :D Nagyon szimpatikus karakter, belevaló, ugyanakkor elég meggondolatlan is, könnyen bajba kerül, viszont megállja a helyét egy olyan világban, ahol normális esetben semmibe veszik a nőket. Bár szomorú, hogy a kivételes képességei ellenére is ilyen undorítóan bánnak vele a férfiak. (Plusz pont azért a csodálatos akcentusért! *.*)
Mr. Jarvis… ha ez az ember képernyőn van, csak rá tudok figyelni. Az a modor, az a beszéd, még a mozgása is, egyszerűen elbűvölő. Imádom, amikor szóba kerül a felesége, mert nincs számára fontosabb személy az életében. Remek párost alkotnak Peggy-vel, imádom nézni a szócsatáikat.

Oké, a végére hagytam a legfontosabb kérdést, ami már az első rész után megfogalmazódott bennem: Csak én shipelem esztelenül Peggy és Angie szálát?

Röfipingvin

Jó színészek, működő kémia, jó történet és történetvezetés, és persze Marvel univerzum. Én nagyon szeretném, hogy legyen harmadik évad! ^^

LeaIris2001

Az első évad bravúros volt, imádtam, a második viszont egy kicsit talán gyengébb volt, de attól még imádtam.
Howard kiköpött Tony, vagy inkább fordítva. Imádom ezt az embert, akármekkora egy őrült playboy is. :D
Peggy a két lábon járó női egyenjogúság, badassség, és komolyan, példakép lett. Ilyen példaképet és nőket mindenkinek!
Sousa akármilyen kis szerencsétlen, nagyon megkedveltem, és nagyon örülök NEKIK. :D
Jarvis nem az a Jarvis, akit én ismerek, de őt talán mégjobban kedvelem. Na és Anna… Azért tetszett az a magyar utalgatás.
Összességében fenomenális volt, minden hibájával és karakterével együtt nagyon szerettem. Örülök neki, hogy volt egy szabad hétvégem… Mellesleg, totál 40'es évek hangulatom lett.
És kérjük a harmadik évadot. Minél hamarabb…

6 hozzászólás
vvn_e 

Óóó én aztán nem vagyok oda Marvelért, meg a szuperhősös-filmekért, de nagy vonalakban vágom sztorit egyszer nézősek nekem azok a filmek, ez a sorozat viszont tényleg jó volt.
Vicces, pörgős, hangulatos, nagyon át jött ez a késő ’40es évek feeling, és tetszett a felvetődő probléma is, hogy akkor most hogy is kezelik Peggy-t a körülötte élő férfiak.
Hayley Atwell nagyon jó színésznő, egyszerre tud nagyon badass lenni és nagyon nő. Dominic Cooper néha előkerülése is kis vicces volt.
De az abszolút kedvenc az Jarvis volt, James D'Arcy kiváló volt, minden pillanata tökéletes.
Szóval már csak James és Hayley miatt is, de legyen következő évad.

5 hozzászólás
Brienne_Lannister 

Az Amerika kapitányban egyáltalán nem szerettem Peggy-t viszont most, hogy végignéztem a két évadot azt kell mondjam teljesen szerethető karakternek bizonyult. Számomra kifejezetten élvezhető volt a sorozat és hozzá kell tennem, nem is lett volna baj a 2.évad lezárásával ha Peggy és Daniel „beszélgetése” után nem történik meg ami. De sajnos így jártunk és remélem egyszer majd a jövőben megkapjuk a folytatást.
Nem volt olyan karakter akit utáltam volna viszont volt akit nem kedveltem: Az egyik a Bubifejű volt ( Az FBI-os főcsávó ) a másik meg a gyűrűforgatós elmeember ( :D ) volt aki Dottinak „segített” .
Kedvenceim közé nagyon sok mindenkit sorolhatok szóval igencsak pozitívak voltak számomra a karakterek de a leges legnagyobb kedvencem egyértelműen Daniel Sousa lett, sorban utána pedig Jack Thompson.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

– I don't think the audience is ready yet.
– But they're ready for a movie based on a comic book. Sounds like a dreadful idea.

Vivienkrisztina

Howard, you're asking me to become a traitor in order to prove you're not one, you do see the irony?

Theana 

(…)
Jarvis: Esetleg tanácstalan?
Carter: Az vagyok, igen.
Jarvis: A flamingó miatt, igaz?
Carter: Valóban, igaz.
Jarvis: Sajnálatos módon, nem Ön az egyetlen… vendég, akit Mr. Stark meghívott magával. Bemutatom… Bernardot.
Carter: Bernard.
Jarvis: Bernard Starkot, teljes nevén. Jöhet egy újabb kaland, Ms. Carter?

(2. évad, 1. rész)

Theana 

Jarvis: Ms. Carter.
Carter: Mr. Jarvis!

(2. évad, 1. rész)

Peggy Carter: I need you to get me a list of all the women that Howard has… entertained in the last year.
Edwin Jarvis: I'm not sure there's enough ink in the whole of New York to complete that request.
Peggy Carter: Fine. Just on the last six months, then. Is that possible?
Edwin Jarvis: Oh, yes. Yes, I suggest we start with the western hemisphere.
Peggy Carter: Oh, please…

(1x6 – A Sin to Err)

Theana 

Angie Carternek: Tudtam, hogy nem vagy telefonközpontos!

(1. évad, 6. rész)

Theana 

Daniel: Hol van Stark?
Mr. Jarvis: Elrabolták.

(1. évad, 8. rész)

Peggy Carter: Have you ever been hanged, Mr. Jarvis?!
Edwin Jarvis: I can't say that I have, no.
Peggy Carter: It is quite unpleasant!

(1x7 – SNAFU)

Carter: Mr. Jarvis, how would you feel if we smashed that mirror with this table?
Jarvis: I would feel splendid about it.

(1x7 – SNAFU)


Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján