A hihetetlen Hulk (Marvel 2.) (2008) 360

The Incredible Hulk
112' · amerikai · akció, sci-fi, kaland 16

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit… [tovább]

angol

Képek 23

Szereposztás

Edward NortonBruce Banner
Liv TylerBetty Ross
Tim RothEmil Blonsky
William HurtGeneral 'Thunderbolt' Ross
Tim Blake NelsonSamuel Sterns
Peter MensahJoe Greller
Ty BurrellLeonard
Christina CabotMajor Kathleen Sparr
Lou Ferrignobiztonsági őr / Hulk hangja
Robert Downey Jr.Vasember (Tony Stark)
Hirdetés

Kedvencelte 24

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez is tetszett, Hulk is az egyik kedvenc hősöm, de Mark Ruffalo sokkal jobb, mint Edward Norton szerintem. De ez is ugyanolyan izgalmas, és látványos, élvezhető, akciódús film, mint a többi. A színészek jók Tim Roth is eléggé jól alakította a rosszfiút, tetszett a karaktere. Liv Tyler már nem annyira lett szimpatikus számomra… De azért tűrhető volt ő is, és az alapsztori is jó, meg a zenék is.

Szeszj

Még szerintem ez volt az első Marvel film amit láttam, még apuval néztem meg a megjelenése után. Bár akkor szerintem jobban tetszett mint most, mármint nem volt vészes de valahogy elégé untam az elejét és még a közepét is. A vége jó volt, mármint érdekes inkább. Egyébként az is lehet hogy azért nem tetszett annyira mert én nagyon szeretem
Mark Ruffalo mint Hulk és ettől nem is tudtam annyira elvonatkoztatni.
Persze voltak benne nagyon jó részek. :D
https://www.youtube.com/watch…

pvik13 

Szeretem is meg ugy vonakodok is meg nem is olyan egyszer nézős de nem is tudooom.. vegyes érzelmek :DD

szakonyianiko

Hajjaj ez még kevésbé nyűgözött le, mint a Vasember. Na de nem baj, legalább túlvagyok rajta és többet nem kell megnéznem :D
Egyébként nekem sokkal sokkal szimpatikusabb a Ruffalo-féle Hulk mint ő. Szóval én örülök a cserének, bár nem tudom miért történt.
Amúgy a film háromnegyede körül rájöttem, hogy én már láttam ezt xD
Egyébként aggódtam, hogy nem lesz semmi utalás, de a vége szerencsére feldobta.

2 hozzászólás
ChöppMoly

Imádom Hulk-ot. Az egyik kedvenc Marvel figurám.

ScarlettBlair

Én valahogy Mark Ruffalot jobban szeretem Hulk szerepében. Ez az egyik legkevésbé kedvenc Marvel filmem.

moonchristal 

Talán ez a legkevésbé kedvelt részem a Marvel-filmek közül. Persze lehet, hogy nem feltétlenül egyezik ennek kapcsán a véleményem másokkal, de nekem Mark Ruffalo a tökéletes Hulk, szerintem annyira jól áll neki a szerep, hogy hiába ez a régebbi film (vagy akár az Eric Bana-féle is), nem tudom megszokni, hogy nem Mark játssza Hulkot.
Emellett valahogy a sztori sem a kedvencem, persze sok jó jelenet van benne, meg alapjában véve jól összerakott film, de így, hogy csak ezt a részt vette meg a Marvel, egyrészt hiányos is az Eric Bana-féle epizód nélkül, másrészt nem is illik bele a többi film stílusába.
Egyszer-egyszer a teljesség kedvéért megnézem, és persze az érdekes tények miatt is, de nekem hiányzik a humoros és tudományos-fantasztikus vonal is belőle, ez inkább amolyan átlag akciófilm számomra, némi csavarral, meg a tudattal, hogy szükség van rá a továbbiak miatt.

Tamás

Üldözős jelenetek, -> Váltakoznak a napszakok egy jeleneten belül.
szörny VS katonaság, -> Hulk egy túlszálkázott ronda és gonosz óriásmanó.
szánalmas szerelem, -> A csaja egy erkölcstelen ribi, és még szexelni se tudnak.
horrorpankráció -> Ezt mondjuk elnéztem.

Az egész egy ZS-filmes kivitelezésű, unalmas és szürke keveréke egy üldözős thrillernek és egy King Kong sztorinak. ÉS Norton és Roth zseniális drámai színészek, de ide szükségtelenek voltak, a film/sztori nem használja a képességeiket.

rhysciar

Kerülgettem ezt a filmet, mint a forró kását, soha nem néztem végig, most is a második felét már bele-belepörgetve szenvedtem ki, mert ez aztán tényleg egy szenvedés. Zs kategóriás horrorgagyiság, mert filmnek nem nevezném, eszméletlenül rossz mind a története, mind a színészi játéka is, hiába a felsorakoztatott nevek. A két csillag nem is igazán tudom, mire járt, nem akartam egyet vagy nullát adni neki, fogjuk rá, hogy Tony Starkért megy az utolsó fél percben.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Skylight

Kapitány: Használja az ágyút katona, segítsen neki!
Katona: De melyiknek?
Kapitány: A zöldnek a szentségit, mit gondol?

Skylight

Rendszereztem akit tudtam és mindegyik király. És hoztam egy ászt is. Emil Blonsky-t. Orosz születés, angol nevelés. Kölcsön kaptuk az angol tengerész gyalogságtól.


Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján