Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

659 tag · 861 karc · Utolsó karc: 2022. szeptember 28., 15:07 · Bővebben


Kedvencelte 213

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez eddig hogy maradt ki nekem??
Öhm. Váóv. Igazából dicsérni akartam a filmet, de nem tudom, hogyan. Nem jönnek a nyelvemre a szavak.
Hatalmas jelenetek, nagyon jó karakterek, izgalmas fordulatok, a látványvilág sem maradt el.
Elismerem, Buckyt nem nagyon kedveltem, és nagyon nem értettem, miért van oda mindenki érte. Aha. Most már tudom.
A harci jelenetek nagyon ki voltak dolgozva, és talán ezt élveztem benne a legjobban.
Ebben a filmben minden ott van, amit szeretek a Marvelben.

Törpillaa 

❤ Imádom. ❤ Imádom Chris Evanst is, annyira cuki, és szexi. Nagyon jó színész, jól áll neki a Kapitány karaktere. :-D Izgalmas, szórakoztató, akciódús, látványos jelenetek, fordulatos, pörgős, az alapsztori tökéletes, mint az eddigiek is, verekedős, robbantós, lövöldözős, nagyon is élvezhető, , humoros, a zenék is, mint mindig. spoiler spoiler Ebben a részben is voltak kedvenc jelenetek, és vicces részek, beszólások, én nagyon szeretem ezt a részt is. Izgalmas, látványos. :-) Sebastian Stan is nagyon cuki, és szexi egy pasi. :-) ❤ Neki is nagyon jól áll Bucky karaktere, sőt sokkal jobban, mint az első bosszúállóban, tökéletesen ráillik a Tél Katonája szerep. ❤ Natasha vagyis Fekete Özvegy, Nick Fury, Maria Hill szintén tökéletesen alakítottak, mint ahogy megszokhattuk az előző részekben is. Mindegyik szereplő nagyon szerethető volt, és Sam Wilson is közéjük tartozik, nagyon jó karakter, és baromi jó a szerkója. :-) Imádom a Marvel filmeket, ez a része is tökéletes. :-) ❤

Charityy 

Még jobb volt, mint az 1. bár voltak benne lassú jelenetek.

Yuuko 

Jobban tetszett, mint az első rész. Sólyom még szimpatikusabb lett, de Furyt és Natashat is jobban bírom ezután. Voltak benne nagyon jó akciójelenetek és pár meglepően humoros beszólás is.

christine

Szerintem nekem Amerika Kapitány lesz a kedvenc Marvel pasim, nég Starkot is leelőzi, pedig a pimasz stílusa a halálom.
Akciódús rész, csak kapkodtam a fejem. Bucky ❤ Romanoff ügynöknek remek húzásai voltak, de itt a haja nagyon nem tetszett. :)))))))))

1 hozzászólás
Serafina 

Megunhatatlan film. A főellenség, alig tölt a vásznon 20-30 percet, amikor megjelenik a film tele van feszültséggel, és istenem, ez a legjobb benne. Az ember tudja, hogy ott van a háttérben, bármikor előugorhat. És miután kiderül egy-két dolog, még idegesítőbb az egész. Vajon mi lesz a vége, vajon emlékezni fog, vajon, vajon, vajon. :D Már nem tudom hányadjára nézem, mégis képes a tv elé szegezni és lenyűgözni. Nagyon jól összerakott film, a zenék is ütnek, és Johansson haját is megszoktam már. :D
Ez egy igazi akció film, és nagyon hiányoznak már az ilyen filmek. Amik képesek meglepni, feszültséget teremteni, ahol egyszerre fojtogatnám és maciölelgetném a készítőket és a színészeket. :) Csak áradozni tudok róla, így abba is hagyom. :) Érdemes megnézni és várni a következő részt.

2 hozzászólás
sofiasaymun 

Körülbelül másfél éve, amikor bevonzott az egész Marvel-univerzum, Vasember mellett Amerika Kapitány lett a kedvencem, ahhoz képest, hogy teljesen más a két karakter személyisége.
Ahogy az Első bosszúálló, úgy a Tél Katonája is kedvenccé vált, ami a Marvel filmeket illeti. Akad benne néhány vicces és szomorú jelenet spoiler, ennek ellenére tele van feszültséggel, jól kidolgozott és látványos akciójelenetekkel, mint a többi Marvel filmben.

Imma 

Hát ez egy nagyon tartalmas barátság…
A film maga kicsit unalmas volt az elején, aztán már érdekes volt, de még mindig túl sok volt az akció és több poén kifejezetten laposra sikerült. Maga a történet érdekes, hát hogy is ne lenne az, a szereplőket kedvelem, bár Cobie Smulders valószínűleg számomra sosem fogja tudni levetni Robin szerepét. Ja, és szerintem jól elszúrták a magyar címet, mert én kb. a film háromnegyedéig azt hittem, hogy Amerika Kapitány a tél katonája, és nem is értettem, miért nincs még mindig tél… :D

10 hozzászólás
Kopaszkutya 

Az eddigi legjobb MFU film talán. Az első részt minden esetre körökkel veri. Rogers a legkevésbé kedvelt Bosszúálló számomra, ezért nem is vártam sokat a filmtől, de kellemesen csalódtam. Az akciójelenetek ütősek voltak (először 4DX-be láttam), a forgatókönyv jobb nem is lehetett volna. A SHIELD ügynökei remekül felvezették a filmet, majd az utólagos hatásait is kifejtették. Várom már Bucky történetének folytatását.

BlackWidow

Ez a kedvencem az Amerika Kapitány filmek közül.
Ez a film tizedjére is pont ugyanolyan jó, mint elsőre.
Imádom.
A harcjeleneteket, a fordulatokat mindent….
Romanoff haja (meg úgy magában az egész nő) baromi jól áll. Valahogy sokkal jobban tetszik egyenes hajjal, mint máshogy.
spoiler
Befejeztem a nyálcsorgatást…. :D.


Népszerű idézetek

Emii

– Ki ne mond! Ki ne mond!
– Bal oldal.
– Nemááár!

Dia9117

– Get me Agent Hill.
– Communications array demaged.
– Well, what's not demaged?
– Air conditioning is fully operational.

1 hozzászólás
Zakuro 

Natasha: Csókolj meg!
Steve: Mi?
Natasha: Az emberek zavarba jönnek a nyilvános smárolástól.
Steve: Igen, én is!

Charityy 

Natasha: A menekülés első szabálya: ne fuss, hanem sétálj.

Theana 

Natasha: Fogd be és ölelj át. Nevetgéljünk.
Steve: Mi?
Natasha: Csináld!

Theana 

Steve: És hol tudunk ilyet szerezni?
Sam: Három őrökkel védett kapu és egy negyven centis acélfal mögött.
Steve: Gyerekjáték!

Theana 

Sam (Natashának és Steve-nek): Gyertek reggelizni! Feltéve… hogy szoktatok reggelizni.

Sunshine 

Sam Wilson: Hé, Kapitány! Hogy különböztetjük meg a jókat a rosszaktól?
Steve Rogers: Ha lőnek rád, akkor rosszak.
[Fél perccel később, fülesen]
Sam Wilson: Hé, Kapitány! Látom a rosszakat, akikről beszélt.

Theana 

Alexander Pierce: Mert ahhoz, hogy jobb világot építsünk, időnként le kell rombolnunk a már meglévőt.


Hasonló filmek címkék alapján