Kémesítve (2019) 157

Spies in Disguise
90' · amerikai · akció, animációs, kaland, vígjáték 12

Snitt-díj-jelölt 2020

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance… [tovább]

Magyar
angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Karen GillanEyes (hang)
Will SmithLance Sterling (hang)
Tom HollandWalter Beckett (hang)
Rashida JonesMarcy Kappel (hang)
DJ KhaledEars (hang)
Rachel BrosnahanWendy Beckett (hang)
Ben MendelsohnKillian (hang)
Claire CrosbyUnitee (hang)

Kedvencelte 11

Várólistára tette 132


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon jó volt, és hihetetlenül cuki. :-D Főleg a galambok. XD Will Smith és Tom Holland remek párosítás, sőt fantasztikus, nagyon bírom a poénokat, és vicces beszólásokat. :-D Az egész sztori felépítése, annyira szórakoztató, és vicces, meg élvezhető, és rengeteget lehet rajta nevetni. XD A karakterek is nagyon jók, főleg Lance és Walter párosa, meg a galambok, Turbi, nagyon szerethetőek voltak, de a nyomozó csajt Marcyt is nagyon bírtam. :-D spoiler Végig nagyon jó, és csak ajánlani tudom, jókat lehet rajta nevetni. :-D A zenék is nagyon jók. :-D

MrsCumberbatch 

Gyerekek, hát ez übercuki! Amikor az elején jártunk, őszintén kicsit csalódott voltam, trailer alapján többet vártam… spoiler De aztán beindult a mese és imádnivaló lett. Akciódús, de szerethető.

Egy mese, ahol a felnőttes realista hozzáállás brutalitás találkozik a gyermeki naivitással. Nagyon jó kis csapat voltak együtt Walter és Lance. Nagyon tetszett, ahogy az örök én szólóban nyomom ügynök rákényszerül arra, hogy csapatban dolgozzon és rájött jobb is így. Mondjuk… spoiler Szóval elcsépelt lehet, de azért mondhatni, hogy ez a mese a szeretet erejéről is szól. És nyugtassatok meg, hogy nem én sírtam egyedül a végén? spoiler

Popovicsp87 

Kicsit klisés, de baromi szórakoztató kémes animációs film.
Ez a galambos ötlet és a találmányok nagyon elborultak voltak. Helyenként eléggé gusztustalan volt, mondjuk mit is vártam galamboktól.
A poénok is jók voltak.

Klaudia98 

Ez nagyon tetszett, jót szórakoztam :D

monokrom22 

A Kémesítve egy aranyos animációs film, klisés, de szerethető történettel, mondanivalóval és karakterekkel, az átlagosnál picit jobb látványvilággal, néhány érdekes megoldással és egész ütős humorbombákkal. Ennyi, se több, se kevesebb, a folytatás lehetőségét meghagyták, meglátjuk a készítők szájába repül-e a sültgalamb. (ba dum tss)

Hippoforaccus 

Nekem ez annyira nem jött át. Sok helyen akar jópofa lenni, de csak egy-két olyan poén volt benne, amin nevetni tudtam.

SunflowerSz 

Szórakoztató volt és kifejezetten vicces, tetszett ez a kémes téma nagyon. Walter szerintem nagyon aranyos volt a fura kis kütyüivel meg a személyisége is imádnivaló volt. Lance engem eléggé idegesített ezzel szemben, de végül is ő is fejlődött a végére és tényleg jó csapatot alkottak. A galambokon nagyon jót nevettem, aranyosak voltak :)

Rémálom 

Sokkal rosszabbra számítottam, de egész jól megoldották az állattá változós dolgot. Kicsit persze „hűtőbe a nővel” dologgal kezdünk, meg furán sok anális és szex vicc van, ami néha az undorító viccekkel vegyítve már átlépi a kínos határt, de egyszer elment.

riaBanshee

Tom Holland mindig olyan szinkronmunkákat kap, amik 100%-osan illenek hozzá. Will Smith és ő nagyon vicces, találó páros, vitték a film hangulatát végig. Imádtam a galambokat :D

VMalfoy 

Story time!
A mi városunkban nincs állandó mozi, csak a mozgó mozi jár ide. Úgy volt, hogy megnézzük a Macskákat, erre amint odaértünk megtudtuk, hogy a filmet véletlenül Pesten hagyták ~ami úgy 3 órára van tőlünk.~ Így hát végül úgy döntöttünk spoiler, hogy ezt nézzük meg helyette, így levetítették nekünk.
End of story time!

Lényegében a film egy kellemes csalódás volt. Valami gyerekes kis kémfilmre számítottam, de ez valami lenyűgöző volt. Konkrétan minden harmadik percben szakadtam a nevetéstől, olyan poénok voltak benne. Lance tisztára hozta Will Smith jellegét.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján