Kémesítve (2019) 75

Spies in Disguise
90' · amerikai · akció, animációs, kaland, vígjáték 12

Snitt-díj-jelölt 2020

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance… [tovább]

Magyar
angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Karen GillanEyes (hang)
Will SmithLance Sterling (hang)
Tom HollandWalter Beckett (hang)
Rashida JonesMarcy Kappel (hang)
DJ KhaledEars (hang)
Rachel BrosnahanWendy Beckett (hang)
Ben MendelsohnKillian (hang)
Claire CrosbyUnitee (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Gyerekek, hát ez übercuki! Amikor az elején jártunk, őszintén kicsit csalódott voltam, trailer alapján többet vártam… spoiler De aztán beindult a mese és imádnivaló lett. Akciódús, de szerethető.

Egy mese, ahol a felnőttes realista hozzáállás brutalitás találkozik a gyermeki naivitással. Nagyon jó kis csapat voltak együtt Walter és Lance. Nagyon tetszett, ahogy az örök én szólóban nyomom ügynök rákényszerül arra, hogy csapatban dolgozzon és rájött jobb is így. Mondjuk… spoiler Szóval elcsépelt lehet, de azért mondhatni, hogy ez a mese a szeretet erejéről is szól. És nyugtassatok meg, hogy nem én sírtam egyedül a végén? spoiler

hashtaghetimozi 

A Kémesítve egy aranyos animációs film, klisés, de szerethető történettel, mondanivalóval és karakterekkel, az átlagosnál picit jobb látványvilággal, néhány érdekes megoldással és egész ütős humorbombákkal. Ennyi, se több, se kevesebb, a folytatás lehetőségét meghagyták, meglátjuk a készítők szájába repül-e a sültgalamb. (ba dum tss)

Rémálom 

Sokkal rosszabbra számítottam, de egész jól megoldották az állattá változós dolgot. Kicsit persze „hűtőbe a nővel” dologgal kezdünk, meg furán sok anális és szex vicc van, ami néha az undorító viccekkel vegyítve már átlépi a kínos határt, de egyszer elment.

VMalfoy

Story time!
A mi városunkban nincs állandó mozi, csak a mozgó mozi jár ide. Úgy volt, hogy megnézzük a Macskákat, erre amint odaértünk megtudtuk, hogy a filmet véletlenül Pesten hagyták ~ami úgy 3 órára van tőlünk.~ Így hát végül úgy döntöttünk spoiler, hogy ezt nézzük meg helyette, így levetítették nekünk.
End of story time!

Lényegében a film egy kellemes csalódás volt. Valami gyerekes kis kémfilmre számítottam, de ez valami lenyűgöző volt. Konkrétan minden harmadik percben szakadtam a nevetéstől, olyan poénok voltak benne. Lance tisztára hozta Will Smith jellegét.

Elephant

Szerettem volna valami olyat nézni, ami megnevettet – megkaptam :D Sok-sok nevetés volt garantált a vicces jeleneteknél, szóval mindenképpen tetszett és szerintem érdemes megnézni :))
#Plusz, ez a kis Claire Crosby első filmes szereplése Unitee hangjaként * – *#

otaksa

Vicces is, izgalmas is, családi film, ami végre nemcsak a lányoknak, hanem a fiúknak is tetszik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján