Hős6os (2014) 531

1 díj · 2 jelölés

A Hős6os-ban minden megvan, amit a nézők elvárnak a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól. Az akciódús kaland a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni brilláns agyának… [tovább]

angol
Magyar

Képek 10

Szereposztás

Ryan PotterHiro (hang)
Daniel HenneyTadashi (hang)
Jamie ChungGo Go (hang)
Damon Wayans Jr.Wasabi (hang)
James CromwellRobert Callaghan (hang)
Scott AdsitBaymax (hang)
T. J. MillerFred (hang)
Genesis RodriguezMézvirág (hang)
Alan TudykAlistair Krei (hang)
Maya RudolphCass (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 170

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

AniTiger

Ez már déli tévézés volt… Gondoltam túl párás a szemüvegem a Croods után, de ennek az eleje is meg a vége is megbőgetett.. MIÉRT?! Egyébként imádtam! Zseniális ez is.

NaNa_88 

Megvallom első nézésre ez engem annyira nem nyűgözött le. Tetszett, de úgy közepes szinten. Nem tudom ez mikor változott meg, de már viszkettem érte, hogy újra megnézzem. És most már nagyon tetszett. El is felejtettem, hogy Tadashi ilyen sokat van az elején. spoiler
Aranyos kis mese. Bármikor bárkinek. :)

Szeszj

Már legalább 4-szer láttam de még mindig rettentően imádom! ❤❤ Annyira egy gyönyörű története van, csodás kidolgozással, és remek szereplőkel. Sokat nevettem a filmen, de közben sokat is sírtam, rengeteg érzés kavargott bennem miközben néztem!
Nekem kell egy Baymax, imádtam, úgy ahogy Hiro-t, Go Go-t, Wasabi-t, Fred-et, Honey-t, és persze Tadashi-t ❤ spoiler.
Bizos hogy még rengetegszer végi nézem! :))
https://www.youtube.com/watch…

kiruu 

Ez… ez valami olyan csoda, amire nincsenek szavaim. Egyszerűen lélegzetelállító. Minden. Tadashi szerelem első látásra. Imádom az ilyen zseniket. spoiler A pszichológusnak készülő énem zokog a gyönyörtől. Olyan leírhatatlan érzések kavarognak bennem.

2 hozzászólás
agi89

Imádtam!

Az érzelmi állapotom a film közben:
Nevettem. Sírtam. Nevettem. Könnyeztem. Nevettem. Sírtam. Örömömben sírtam.

Szeretném, ha Baymax a barátom lehetne. *-*
Mindenkinek jól jönne egy ilyen barát.

Debut 

Nem értem a film népszerűségét…

Serafina_Darion

Ez egy tündéri mese, tündéri szereplőkkel. :D Egész nap csak nézném és nézném, annyira megszerettem. :)
Én is végig nevettem és sírtam az egészet. Bár több volt a nevetés mint a sírás. Ennek megérné második részt csinálni. A lehetőségei még koránt sincsenek kihasználva. Egy kicsivel árnyaltabb gonosszal, sok humorral, talán még felül is fogja tudni múlni az első részt. :)
Összességében, kiváló mese, isteni zenékkel, röhögő görcsöt okozó poénokkal.

Tiko

Nem nagyon olvastam utána, úgy kezdtem bele, hogy a sztoriról semmit sem tudtam. Gondoltam ez is ilyen kis aranyos „nagyobb a füstje, mint a lángja” és „megkapta az Oscart, mert nem találtak abban az évben jobbat” film lesz majd.

Hát az elején meglepődtem, hogy ilyen komoly, aztán őszintén, hangosan (!!) nevettem rajta több helyen is – amire szerintem évek óta nem volt példa animációs film esetében. A vége megint szomorú lett, de összességében elégedett vagyok az ellátással, nagyon is.

kedaiyun 

Ezzel a filmmel úgy jártam, mint a Némó nyomában-nal: nagyon jó kritikákat hallottam róla, de a trailere teljesen semmitmondó volt, nem keltette fel az érdeklődésemet. Azonban miután megnéztem, megállapítottam, hogy ez egy jó animáció!
Tetszett, hogy a történet újszerű volt: kicsit sci-fi, kicsit tudományos, a környezet pedig egy japán-amerikai mix. Szintén tetszett, hogy a szereplők végre normálisak voltak, tehát néhány megmozdulástól eltekintve nem túlmozgásos, fejhangon visító karakterek, mint amit megszokhattunk az újabb animációs filmekben. Baymax pedig tényleg ölelnivalóan aranyos!
Amit még pozitívumként értékeltem, hogy a szereplők nem felejtették el, hogy hogyan kezdődött a film, a képességeiket kihasználták, és a negatív karakternek is megvolt a motivációja, nemcsak a szokásos „gonosz, mert csak”-formulával találkozhattunk.
Alapvetően nem vagyok nagy rajongója a szuperhősös filmeknek, de ez kifejezetten tetszett, igaz, nem is az a tipikus szuperhősös film. Vannak benne vicces jelenetek, de számomra inkább drámai, megható és izgalmas volt.


Népszerű idézetek

Lili98

Baymax: Megnézem a sérüléseidet.
Hiro: Ne szkennelj le!
Baymax: Szkennelés kész!

GomBagoly

Baymax: Egy egytől tízig terjedő skálán értékeld a fájdalmadat.

1 hozzászólás
Renita144

Go Go: Miért álltunk meg?
Wasabi: A lámpa miatt.
Go Go: Autós üldözéskor nem számít a lámpa!

Corvus_CoRex 

Baymax (miután Hiro ráadta a páncélt): Egy cseppet aggódom. Ez a páncél elfedi a barátságos, ölelni való dizájnomat.

Bogesxd 

Go Go: Csúcs a kilátás.
Wasabi: Hát ja, ha nem lenne tériszonyom, akkor élvezném. De tériszonyom van, szóval nem élvezem.

Baly

Hero: Én azt nem értem, hogy te mért nem érted, hogy mennyire király ez!

juliazslv

Fred: Tudod Hiro, ha csak egy szuperképességet választhatnék, azt választanám, hogy a monitoron keresztül meg tudjalak ölelni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján