Rontó Ralph (Rontó Ralph 1.) (2012) 283

Wreck-It Ralph
101' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték, fantasy 0

0 díj · 2 jelölés

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a Rosszfiút senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik, élén a kőkemény Calhoun… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

John C. ReillyRalph (hang)
Sarah SilvermanVanellope (hang)
Jack McBrayerFelix (hang)
Jane LynchCalhoun (hang)
Alan TudykCukor király (hang)
Mindy KalingTaffyta Muttonfudge (hang)
Joe Lo TruglioMarkowski (hang)
Ed O'NeillMr. Litwak (hang)
Edie McClurgMary (hang)
Dennis HaysbertHologram tábornok (hang)

További szereplők

Kedvencelte 68

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

A sztori nagyon tetszik nekem, vicces és aranyos egy mese. A szereplők is nagyon szerethetőek, de leginkább Vanellope tetszett, ő a legcukibb cukorfalat köztük, és Ralph is eléggé szerethető egy karakter. Együtt nagyon viccesek és cukik, a párbeszédüket is nagyon szeretem, humoros, olyan kis édes. :-) Látványos volt, annyira színes, és szórakoztató, élvezhető cseppet sem unatkoztam rajta, pedig most láttam másodszorra igazából. :-)

Szeszj 

Másodszor láttam de még mindig szeretem, olyan kis édes, és azért vicces is. A történet is jó, remek zenék vannak benne, és én nem nagyon bírtam a szereplőket is! :D Egyértelműen Ralph és Vanellope volt a kedvencem, de bírtam Felix-et és Calhoun-t is, az főleg jó volt benne hogy összeházasodtak! :D
Élvezhető mese, és persze nagyon cuki! :D
https://www.youtube.com/watch…

krlany 

Sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna ebből hozni, a videojáték egy kincsesbánya, és a vége kissé szirupos. Viszont vannak benne nagyon jó ötletek, az spoiler mindent vitt… no és mi nincs ebben a Disney-ben? … éneklés!!!

11 hozzászólás
Chriss 

Hát ez most nagyon jól esett :) Köszönöm az ajánlást, @TejesMasni :)
Már korábban is meg szerettem volna nézni, ééés előre vettem a várólistámon. Nagyon aranyos, vicces, szórakoztató, a zenéje is tetszett. Ralph pedig egyáltalán nem rossz fiú. :) Feldob néhány érdekes kérdést és gondolatot, amin elfilózhatunk :)

2 hozzászólás
_Vica_ 

Irtó cuki és tanulságos kis mese volt. Soha ne akarj más lenni mint aki vagy, ez a gondolat motoszkált a fejemben egész végig. :)

bettibujdoso 

nagyon cuki, de szerintem elég unalmas volt :(
pedig nem is egyedül néztem.

Rebane 

Magam is meglepődtem, hogy mennyire tetszett ez a film! :) De szintén az a kategória, hogy ha ezeket a játékokat ismeri az ember, akkor élvezhető igazán. Vicces, kedves történet.

Lilla99 

Nagyon tetszett az alap ötlet és a kivitelezés is. Nagyon jó játékokat válogattak bele, és az spoiler plusz volt benne. Imádtam Vanellopet és Ralph-ot. Nagyon jó párost alkottak és jó volt látni a kalandjukat. A mese izgalommal volt tele, soha nem lehetett tudni, hogy most mi is fog történni legközelebb. Aztán a végén, hogy kiderült spoiler nagyon tetszett. Meg, hogy Vanallope spoiler. Plusz poén volt a végén spoiler, azon nagyon jót nevettem. Ezen kívül nagyon tetszett a garfika is, ahogy az igazi régi játékoknak ilyen kicsit szakaszosabb mozgása volt, a főszereplők pedig „normálisan” mozogtak. Valamint a zenék, hihetetlenül jól megválogatták azokat is, minden illett az adott szituációhoz. Biztosan nem utoljára néztem meg.

AniTiger 

Imádtam! Egyszerűen szuper cukor és nagyon vicces volt ez a kis marhaság! A videojátékos filmeket egyébként is szeretem, de ez rávert az eddigiekre. :)) A végére még Felix is átverekedte magát nálam a totál unszimpatikus kis p….ből egy kedvelhető figurává, pedig ezt igazán nem hittem volna.

viky0222 

Nagyon tetszik az alapötlete, hogy beleláthatunk a játékok mögé, a karakterek „életébe.” Emberivé tették őket, felruházták őket olyan tulajdonságokkal, amire nem feltétlenül számítanánk. Például ott volt az spoiler Nagyon megszerettem Venellopet, és a barátsága Ralph-fal nagyon aranyos és szívmelengető volt. A végén a fordulat kifejezetten tetszett, és az is, hogy spoiler Viszont azért nem tökéletes, nem lett a kedvenc animációs filmem, néhol kicsit eluntam magam, de összességében jól szórakoztam, és nem kizárt hogy előkerül majd még.


Népszerű idézetek

[névtelen]

Rossz vagyok, de ez jó. Soha nem leszek jó és ez nem rossz, mert nincs senki, aki szívesebben lennék, mint én.

Mentavirág

I’m bad and that’s good, I will never be good and that’s not bad, because there’s no one I’d rather be than me.

chhaya 

Az önző ember olyan, mint a veszett kutya, ami folyton a farkát kergeti.

Nocharity 

Ralph: Nézd, gondolkodtam…
Vanellope: Az veszélyes.

Ágnes_Kovács

Look, wise guy, I know I'm a racer. I can feel it in my code!

Janus 

Nasikirály: Sosem ütnél meg egy szemüveges embert, igaz? Au! Megütöttél a szemüvegemmel, elképesztő!


Folytatása

Összehasonlítás

Rontó Ralph


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján