Kedvencelte 37

Várólistára tette 119


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem is tudom hogy hogyan állok evvel a mesével, tetszeni tetszett, igazából én jól szórakoztam rajta, aranyos részek is voltak benne,meg egy-két jó poén, egy jó tanulság is. Meg persze nagyon szép lett a kivitelezés is. Csak valami hiányzott belőle számomra. Talán az is volt a baj hogy elég hosszú volt, ami engem nem zavar mesékben de valahogy a vége felé elégé leült a történet. Talán azért nem tetszett annyira mint az első.
Meg a szereplőkkel is volt egy kis bajom, az elsőben olyan jók voltak együtt, itt meg már szerintem túl volt tolva egész. Mármint Ralph túlvédelmezése vagy Vanellope önzősége egy kicsit sok volt. De örültem hogy a végére megtudták oldani. :))
A Disney hercegnők és Goth volt a kedvencem. :D
Szóval nekem azért tetszett, minden hibájával együtt! :)
A zenék nagyon jók voltak: https://www.youtube.com/watch…

Chriss 

Ez a rész jobban tetszett, mint az első, és rögtön kedvenc is lett. Mozgalmas, vicces, a zenéje is nagyon ott van. spoiler A többi Disney hercegnőt is jó volt viszontlátni, főleg egyszerre. Biztosan meg fogom még nézni. Ezt az ajánlást is köszönöm, @TejesMasni :D

1 hozzászólás
Törpillaa 

Az első része nekem jobban tetszett, de ez sem rossz azért. Szórakoztató, élvezhető és van pár vicces jelenete, és párbeszéd meg a poénok is eléggé jók, a sztori is jó. A szereplők még mindig szerethetőek, főleg Vanellope irtó cuki kiscsaj, és Ralph is jó. Cukik és viccesek is együtt még mindig. A hercegnők és Groot, meg a Penge csajszi is eléggé tetszett. :-)

Katyesz 

Nem ütötte meg az első szintjét, de ez is élvezhető volt. Legjobb a palacsintás rész! :)

LoneWolf 

Nos, a folytatásnak is sikerült előhoznia a „Hiányoznak a játéktermek” érzést, de emellett szépen összefoglalta, hogy miből is áll az internet legjava manapság. Az előző rész egyes karakterei ugyan ezúttal háttérbe szorultak, de Ralph és Venellope barátságát remekül továbbfűzték, melyből végül egy igencsak komoly tanulságot lehetett leszűrni.
Természetesen most is a rengeteg easter egg és cameo adta a film legjavát, így a trailer-ben is mutatott Disney hercegnők mellett, Star Wars és Marvel karaktereknek is bőven jutott hely, de internetes meme-ek is sikerült felvonultatni.
A zenék, illetve a színészek hangjátéka most is kifogástalan, (Gal Gadot <3) illetve az animáció is a megszokott / elvárt minőséget hozta.
A legnagyobb hibája talán a hossza, ugyanis a közel 2 óra kissé sok lett a történetnek, így pár alkalommal eléggé leült, unalmassá vált, szóval ezúttal bánhattak volna bátrabban a vágásokkal. Ennek ellenére a Rontó Ralph 2. így is remek kikapcsolódást tud nyújtani azoknak, akik már az előzőt is szerették, de sajnos az azt is utálók számára ez sem hoz megváltást.

Bálint_Péter 

Összességében tetszett, sok jó ötlet volt benne, néha-néha ellaposodott, de simán nézhető. Ez a film tudta számomra hozni azt, amit például az Agymanók nem tudott. Szépen mutatja be, hogy milyen lehet egy szülőnek elengedni a gyermekét, úgy hogy, az a saját álmait követi, és, hogy akit eddig felnevelt, az szükségszerűen „hátra hagyja” (még ha a szülőnek a gyereke is az élete értelme – ez hozzá tartozik). Már egy ideje nem láttam jó animációs filmet, ez számomra a jobbak közé tartozik. 7/10

viky0222 

Valamivel kevésbé tetszett, mint az első rész, de szerencsére ez is azért elég jól sikerült.
A történet alapja nagyon tetszett, ahogy összehozták a videójátékok és az internet világát. Néha kicsit ellaposodott a cselekmény, és a vége fele, mikor a spoiler az annyira nem jött be, de például spoiler
A szereplőket még mindig nagyon szeretem, a Disney hercegnős részek nagy kedvenceim lettek, főleg az első, mikor a hercegnők találkoznak Vanellope-val.
Nem ez lesz a kedvenc animációs filmem, de valószínű nem most láttam utoljára.

Marcsi0603 

A Disney hercegnős rész mindent vitt, imádtam azt a jelenetet. Vanellope még mindig cuki, mondjuk szerintem Raplh is az. Tetszett, ahogy „lezúzta” a netet, illetve az új játék is, amiben részt vettek. Jó volt az internet "belsejébe látni, és tanulsága is volt az egésznek, én élveztem.

dulkap 

Nekem az első rész nem tetszett, amit azzal magyaráztam, hogy gyerekként se voltam egy nagy gamer, így az utalások és a poénok nem jöttek át.
Ezúttal viszont jól szórakoztam, a filmes, rajzfilmes, filmstúdiós és internetes utalásokon, poénokon. Kellően vicces lehet úgy 50 éves korig mindenkinek, aki napi rendszerességgel használja az internetet és/vagy ismerős a disney világában.

Lilla99 

Hihetetlen volt. Nagyon tetszett ez a rész is. Örültem, hogy ameddig az előző részben a rengeteg régebbi játék a szereplő, amit nem feltétlen a fiatalabb korosztály ismer, itt megkaptuk a másik oldalt is a teljesen modern, internet dolgot. És mit mondjak, lenyűgöző volt. Maga az ábrázolásmód hihetetlenül tetszett, a keresőtől kezdve, a folyamatos hirdetéseken át a social media platformokig. Minden hihetetlenül valósághűen volt ábrázolva. Már, nem mintha tudnám hogy amúgy mi hogy működik így az internet világán belül, de ezentúl mindig így fogom elképzelni. pl most az én kis karakterem is a Snitt-nél van és mondja az értékelését erről a filmről. Örültem, hogy benne volt minden, ami ebbe az internet világba beletartozik. Ahogy próbáltak pénzt keresni, spoiler. Mondjuk a vége felé nem tudtam mi lesz. Örültem, hogy spoiler. Végül Venellope spoiler. Sajnos teljesen igaz az, amit Penge mondott, miszerint attól hogy legjobb barátok vagytok, nem kell hogy ugyanaz legyen az álmotok. És ez teljesen igaz. Meg kell találni azt az egyensúlyt, ahol mindketten (vagy többen) élhetitek a saját álmotokat, amit szeretnétek és közben mégis megmarad a kapcsolat köztetek. Ez pedig itt sikerült. Biztos újranézős lesz.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Ó, csodálatos! Te vagy a bűbájos angyalka, aki ismeri a kérem és köszönöm szavakat! Ma miben segíthet a MindentTud?

Near 

Here's something I wish I'd learned years ago. There is no law saying best friends have to have the same dreams.

Londonna 

– Ó! Nézd az okostojást! A sityakja alapján vág az esze. Ő tuti segít nekünk!

Near 

Look, I get it. You've been married six years, you're looking to spice things up… but trust me, adopting 15 children is the wrong kind of spice.


Hasonló filmek címkék alapján