Ralph lezúzza a netet (Rontó Ralph 2.) (2018) 24

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2
112' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 12

Hat évvel a Rontó Ralph eseményeit követően Ralph és Vanellope, immáron barátokként felfedeznek egy wi-fi routert az árkádban, ami új kalandokhoz vezet.

angol
magyar
angol
magyar
angol
angol

Képek 2

Szereposztás

John C. ReillyRalph (hang)
Sarah SilvermanVanellope (hang)
Jack McBrayerFelix (hang)
Anthony DanielsC-3PO (hang)
Mandy MooreAranyhaj (hang)
Kristen BellAnna (hang)
Kelly MacdonaldMerida (hang)
Auli'i CravalhoMoana (hang)
Alan Tudyk
Ming-Na WenMulan (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 196


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Nos, a folytatásnak is sikerült előhoznia a „Hiányoznak a játéktermek” érzést, de emellett szépen összefoglalta, hogy miből is áll az internet legjava manapság. Az előző rész egyes karakterei ugyan ezúttal háttérbe szorultak, de Ralph és Venellope barátságát remekül továbbfűzték, melyből végül egy igencsak komoly tanulságot lehetett leszűrni.
Természetesen most is a rengeteg easter egg és cameo adta a film legjavát, így a trailer-ben is mutatott Disney hercegnők mellett, Star Wars és Marvel karaktereknek is bőven jutott hely, de internetes meme-ek is sikerült felvonultatni.
A zenék, illetve a színészek hangjátéka most is kifogástalan, (Gal Gadot <3) illetve az animáció is a megszokott / elvárt minőséget hozta.
A legnagyobb hibája talán a hossza, ugyanis a közel 2 óra kissé sok lett a történetnek, így pár alkalommal eléggé leült, unalmassá vált, szóval ezúttal bánhattak volna bátrabban a vágásokkal. Ennek ellenére a Rontó Ralph 2. így is remek kikapcsolódást tud nyújtani azoknak, akik már az előzőt is szerették, de sajnos az azt is utálók számára ez sem hoz megváltást.

_Ada_

Meh. Erőltetett, önnarráló, hatásvadász divatmese. Volt benne 1-2 jó jelenet, és ennyi.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján