Az Emoji-film (2017) 5

The Emoji Movie
86' · amerikai · animációs, vígjáték

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.
Ám mindig mosolygós… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

T.J. MillerGene (hang)
James CordenHigh-5 (hang)
Patrick StewartPoop (hang)
Anna FarisJailbreak (hang)
Maya RudolphSmiler (hang)
Steven WrightMel Meh (hang)
Jennifer CoolidgeMary Meh (hang)
Christina AguileraAkiko Glitter (hang)
Sofía VergaraFlamenca (hang)
Hirdetés

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Kivételesen címet is adok ennek az értékelésnek:
Következik: A Facebook Lájk Film.

Azt hiszem, az animációs film – és talán a film en bloc – ezennel eljutott mélypontjára. A gyerekeket világszerte nem lehet ennél hülyébbnek nézni. Az internet-generáció elbutításából származó bevételmaximalizálás állatorvosi lovával állunk szemben. Kaka és szmájli emotikon (angolul emoji? Vagy ez egyezményes internet-nyelv lenne?…) ugrál és viccelődik(?) egymással, egymáson, másokon. És vajon tényleg ennyire agyatlanok, ennyire primitívek volnának a mai fiatalok? Fontos kérdés.
Elég messzire jutottunk Walt Disney-től és Mijazaki Hajaotól. Vagy úgy egyáltalán a jóízléstől, a kultúrától és a színvonaltól. Legyen ez a „film” annak tanúságtétele: mindig lehet mélyebbre süllyedni, lehetünk még egyszerűbbek, még hülyébbek és kiüresedettebbek. Ha hagyjuk.

7 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján