Az Emoji-film (2017) 14

The Emoji Movie
86' · amerikai · animációs, vígjáték

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.
Ám mindig mosolygós… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

T.J. MillerGene (hang)
James CordenHigh-5 (hang)
Patrick StewartPoop (hang)
Anna FarisJailbreak (hang)
Maya RudolphSmiler (hang)
Steven WrightMel Meh (hang)
Jennifer CoolidgeMary Meh (hang)
Christina AguileraAkiko Glitter (hang)
Sofía VergaraFlamenca (hang)
Hirdetés

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Kivételesen címet is adok ennek az értékelésnek:
Következik: A Facebook Lájk Film.

Azt hiszem, az animációs film – és talán a film en bloc – ezennel eljutott mélypontjára. A gyerekeket világszerte nem lehet ennél hülyébbnek nézni. Az internet-generáció elbutításából származó bevételmaximalizálás állatorvosi lovával állunk szemben. Kaka és szmájli emotikon (angolul emoji? Vagy ez egyezményes internet-nyelv lenne?…) ugrál és viccelődik(?) egymással, egymáson, másokon. És vajon tényleg ennyire agyatlanok, ennyire primitívek volnának a mai fiatalok? Fontos kérdés.
Elég messzire jutottunk Walt Disney-től és Mijazaki Hajaotól. Vagy úgy egyáltalán a jóízléstől, a kultúrától és a színvonaltól. Legyen ez a „film” annak tanúságtétele: mindig lehet mélyebbre süllyedni, lehetünk még egyszerűbbek, még hülyébbek és kiüresedettebbek. Ha hagyjuk.

7 hozzászólás
Midnightsp 

Ez a film szatírának 10/10 lenne. :D Konkrétan olyan mondatok hangzanak el benne, hogy „Hé, Kaki!”, „Széklet, nagyon haragszol?” vagy „Gene, az Instagramban vagy?” :DDD Egészen szürreális élmény.
Meg oktatófilmnek is egész jó lenne, gondolkodtam is rajta, hogy felrakjam-e a szüleimnek, lehet így végre megértenék, mi az az Instagram meg Spotify.
Egyébként meg nem látok én ebben semmi kirívóan szörnyűt. A mai tabletfüggő 6 évesek igényeit tökéletesen kielégíti.

6 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Ez fájt. Semmi pozitívat nem tudok elmondani. A zene néha jó volt. Ennyi. Talán.

kkata76 

Az alapötlet nagyon jó és volt néhány jó poén, de sokkal jobb filmet is lehetett volna belőle csinálni. Alapvetően kimondottan unalmas volt. Ja, és aki nincs otthon az okos telók és applikációk világában, szakzsargonjában, egy hangot sem ért az egészből.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján