Zűr az űrben (1996) 101

Space Jam
88' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 0

Bugs Bunny és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Bugs nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal,… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Michael Jordanönmaga
Wayne KnightStan Podolak
Bill Murrayönmaga
Theresa RandleJuanita Jordan
Manner WashingtonJeffery Jordan
Eric GordonMarcus Jordan
Penny Bae BridgesJasmine Jordan
Brandon HammondMichael Jordan (10 éves)
Larry Birdönmaga
Thom BarryJames Jordan

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Zsu

Kiskoromban imádtam ezt a filmet! A zenéjét órákig bírtam volna hallgatni :)

1 hozzászólás
LoneWolf

Gyerekkorom csúcspontja… persze az Oroszlánkirály után. Matricás albumom volt belőle és emiatt gyűjtöttem a kosaras kártyákat is, illetve szerettem meg az addiginál is jobban Tapsi Hapsit és a lökött bandáját. Érdekes tény, hogy Lola nyuszit csupán azért tették a filmbe, hogy a készítők végre cáfolják a nyúl ferde hajlamairól terjengő pletykákat, illetve az is vicces, hogy Jordan valóban próbálkozott a baseballal, ami végül valóban nem jött be neki. Összefoglalva, a vizuális keveredés fantasztikus, a sztori aranyos és egyben eredeti, a poénok pedig a mai napig ütnek, akár gyerekként nézzük, vagy már aggastyánként, szóval azóta is joggal várnánk egy folytatást.

1 hozzászólás
piciszusz 

Nagyon gyerekeknek való, de azért aranyos volt.

KillerCat

Bár már láttam egyszer,most megint megnéztem. Imádnivaló,nincs rá jobb szó :-)

Kemiviki 

Gyermekkorom nagy „meséje” amit még a mai fejemmel is imádok. Kellemes, nem túl komplikált és aranyos.
Lola nyuszi nekem kimondottan kedves karakter.

Londonna 

Még moziban láttam egy általános iskolás osztálytársam hatására, aki nagyon odavolt érte, így hát mit volt mit tenni, odahaza nekem is elő kellett állnom a gondolattal, hogy esetleg elmennék moziba… :) Anyukámmal mentem és remekül szórakoztam. Aztán persze kitört rajtam is a Space Jam mánia és gyűjteni kezdtem a matricákat (album nélkül), meg a joghurtokhoz adott kis korongokat, amik el voltak dugva a papír"fül" alá. Én meg mindig felbontogattam, hogy megnézzem, megvan-e már. :) Ha nem, megvettük, ha igen, visszacsomagoltam és visszatettük. Magát a joghurtot amúgy nagyon utáltam, pocsék íze volt mindnek, de a korong az kellett. :) Nekem egyébként Lola volt az abszolút kedvenc, volt idő, mikor egyfolytában őt rajzolgattam odahaza, meg a suliban is, és mindenki odáig volt, milyen jók a munkáim. :) (és amúgy tényleg hasonlítottak :)) Szerettem Jordant, meg a kosárlabdát is, bár nem miatta szerettem meg a sportágat, hanem szerettem én azt már korábban is. Bár inkább játszani, mint nézni. Gyerekként voltam több helyi meccsen is, de valahogy nem szippantott be a dolog. :) Mai napig szeretek dobálni, csak a „közelharctól” rettegek a magam 152 centijével. :) Tapsi Hapsi mindig kedvenc volt, de Dodót még jobban csíp(t)em. :) Kellemes nosztalgiával gondolok vissza erre a családi filmre és a mai napig szeretem a zenéit is. :)

Ancsúr 

Mikor még az sem tudtam, hogy mi fán terem a kosárlabda, én már ezt a filmet néztem. Gyermekkorom nagy kedvence volt ez a történet. Azóta sem láttam hasonlóan jó filmet Tapsival és a barátaival.

Pennmenelien

Anno, gyerekként nagyon szerettem, őrülten imádtam a gondolatot, hogy egyszercsak bekerülhetünk a rajzfilmek világába. A legnagyobb figura pedig egyértelműen Bill Murray volt, már akkor is!


Népszerű idézetek

Londonna 

– You wanna play a little one on one, Doll?
Doll?!
– Uh-huh…
– On the court, Bugggs.
– Sure.
– Ooo, she's hot!
– Ready?
– Yes. […] I got it, I got it!
– The girl's got skills.
[Lola comes over to Bugs seductively]
– Yes?
– Don't ever call me 'Doll'. […] Nice playin' with ya…
Very smooth…
– Ahh! She's obviously nuts about me…
– Obviously…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján