Venom (Venom 1.) (2018) 411

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock, fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény… [tovább]

angol
angol
magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Tom HardyEddie Brock
Michelle WilliamsAnne Weying
Riz AhmedDr. Carlton Drake
Michelle LeeDonna Diego
Woody HarrelsonCletus Kasady
Emilio RiveraLobby Guard Richard
Reid ScottDr. Dan Lewis
Jenny SlateDr. Dora Skirth
Scott HazeRoland Treece
Melora WaltersMaria

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 78

Várólistára tette 149


Kiemelt értékelések

max 

WE ARE VENOM

Tom Hardy hatalmasat alkotott.
Hogy ezt miért nem láttam még? …
Venom egyszerűen elképesztő.
A történet izgalmas, a látványos effektek nagyon adják, és maga a film az 10/10.

Törpillaa 

Apám még egy kedvenc antihőst találtam Venom személyében. :-D Annyira, de annyira tetszett, nagyon élveztem, szórakoztató volt, izgalmas, vicces, és az akciójelenetek is látványosra sikeredtek. :-) Cseppet sem csalódtam a filmben, Tom Hardy nagyon szexi, és imádom. :-) ❤ Illett hozzá Venom az antihős, jó páros voltak, vicces volt a párbeszéd. :-) Imádom a Marvel filmeket, és most már ez is a kedvenceim közé tartozik, a végét nagyon bírtam, vicces volt. :-) A főgonosz sem volt olyan rossz, jóképű pasi volt, de Tom Hardy sokkal jobb. :-)

2 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Az a helyzet, hogy olyan szinten Lukjanyenko (és azon belül is Ugrás-könyvek) feelingem volt az egész film alatt, hogy nem tudtam nem imádni. Eddie a szerethető, laza lúzerségével teljesen ugyanazt a stílust adta, mint Pjotr, Venom pedig eszméletlen jópofa, és komikusan genya mellette, ami ugyanolyan dinamikát eredményez a főszereplők között, mint amilyen az említett könyvek szimbiótája és főhőse között van. Rengeteget nevettem, és komolyan nem tudom eldönteni, várom-e, hogy Venomot is bevezessék a fő történetszálba, mert ha szembekerül Pókemberrel, nem fogom tudni eldönteni, kinek is kéne szurkolni. Mert lehet, hogy ez a karakter vérszomjas, de azért a végére magára szedett némi erkölcsi érzéket, egyébként pedig valami elképesztően szórakoztató figura.
Szuperhős mozi, a műfaj kliséivel együtt (nagy CGI csata, nagy összeborulások, stb.), de miután én szeretem ezeket a kliséket, nem igazán zavar a jelenlétük.

3 hozzászólás
Bence211 

A nem kevés negatív visszhang számomra kacsának bizonyult és bár lehet, hogy éppen ezek miatt csökkentek az elvárások a filmmel kapcsolatban, mégis a Venom a hiányosságai ellenére kifejezetten élvezhető, szórakoztató, izgalmas, fejeket tépő akcióknak lehetünk részesei, bár igaz vérmentesen. De ne csüggedjünk, ha igazak a rendező által elhintett infók idővel részesei lehetünk egy kevésbé családbarát rendezői változatnak. Részletesebben az oldalunkon olvashatjátok a teljes beszámolót. : http://filmdoboz.hol.es/…

NaNa_88 

Nagyon megkönnyebbültem.
Éreztem, hogy lehetett volna jobb is, de sokkal rosszabbra számítottam. Úgyhogy én nagyon jókedvűen hagytam el a mozit. Még azt is megkockáztatom, hogy többször meg fogom nézni. Nagyon jókat nevettem. :D

Nicole88 

Abszolút kedvenc és nem csak Tom Hardy miatt (vagy de? :D )
Egyszerűen imádom őt, bármit el tud játszani, és ez a „antihősös forma” teljesen jól illik hozzá, Venom nélküle nem érne semmit!

Shad 

Noh hát egyet érthetünk, hogy a Marvel univerzum egyik gyengébb filmje, mégis én végig élveztem minden hibájával :) Venom (aki nem parazita!:D) igazi nagy arc volt, szó szerint >< Én Venomból kiindulva egy jóval komolyabb inkább akciófilmet vártam, ehhez képest én többé-kevésbé végig nevettem az egészet :) Ne várj nagy sztorit, akkor két óra kikapcsolódásnak tökéletesen megteszi :)

Little_Monster 

Imádom, hogy Tom Hardy rendszeresen olyan filmeket választ, amikben sakát magát alakíthatja. Szerintem a forgatást jobban élvezte, mint mi a filmet, de azért rossznak még így se mondanám. Voltak benne poénok és akció is bőven, viszont egy kicsit gyorsabban is beindulhatott volna, és lehetett volna 15 perccel rövidebb. Annak ellenére, hogy egy antihőst kellett volna kapjunk, Pókember ősellenségét, nekem olyan szimpatikus lett, hogy ezentúl inkább neki drukkolok.

negike

Nekem nagyon tettszett, szerintem jó volt. Bár egy kicsit tartottam tőle hogy nem lesz olyan jó, sokan lehúzták de mondjuk már megtanulhattam volna hogy nem kell a kritikusokra mindig hallgatni! :D Izgalmas, vicces, szép képi világ, akciós volt.
Venom nagyon nagy arc, imádom! :D Olyan jó beszólásai vannak.
Tom Hardy pedig még mindig nagyon jó, és nagyon cuki is! :D ❤
Igazából nekem csak 1 negatívum volt az pedig a fő gonosz, nem tudom annyira nem volt olyan jó. Meg a srác egyáltalán nem volt számomra szimpatikus.
De ezt leszámítva szerintem nagyon jó.
Még egy kellemetlen dolog volt, bár az nem a filmhez kapcsolható, a mellettem ülő srác állandóan izgett-mozgot és állandóan ásítozott. Kicsit se volt idegesítő! ˇ-ˇ
https://www.youtube.com/watch…
Szóval szerintem nagyon jó volt, biztos hogy megfogom még nézni! :D


Népszerű idézetek

Nocharity 

Venom [egy felhőkarcoló felső szintjén]: Na gyerünk, ugorj!
Eddie [lifthez kullog]
Venom: Beszariiii!

Nocharity 

(Eddie berobban egy emeleti lakás ablakán.)
Srác: Öcsém! Ezt hogy csináltad?!
Eddie: Azt hiszem, hogy férges vagyok.

Nocharity 

Eddie: És van esélyünk legyőzni?
Venom: Ez olyanokat tud öcsém, hogy beszarsz.

Valentine_Wiggin 

Anne: Kórházba. Most.
Venom: Bírom a csajt, szállj be!

Valentine_Wiggin 

Venom: Békés idefent… minden csendes…
Eddie: Tériszonyom van.

Valentine_Wiggin 

Eddie: Van egy ilyen… parazitám.
Venom: Parazita???
Eddie: Nyugi, így könnyebben megértik. Nem kell rögtön megsértődni.
Venom: Azonnal kérj bocsánatot!
Eddie: Nem kérek.
Venom: Kérj bocsánatot!
Eddie: Bocsánat.

Valentine_Wiggin 

Eddie: Leharaptad valakinek a fejét!
Venom: Kell az energia.

Valentine_Wiggin 

Venom: Ne csináld már! Ha felteszed a kezedet, nem nézünk ki menőnek!

Sunshine 

Anne: Jaj, ne! Leharaptam szegénynek a fejét.
Eddie: Igen, tudom milyen érzés.


Folytatása

Összehasonlítás

Venom


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján