Sztárban sztár (2013–) 51

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi… [tovább]

Képek 63

Szereposztás

Till AttilaMűsorvezető
Havas HenrikZsűri
Liptai ClaudiaZsűri
Bereczki ZoltánZsűri
MajkaZsűri
Hajós AndrásZsűri
Lakatos MárkZsűri
Ábel AnitaZsűri
Pál Tamásönmaga
Friderikusz Sándorműsorvezető

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Igazából én szeretem ezt a műsort; megmutatja egyes sztárok sokszínűségét és kifejezetten jó produkciókat, remek énekléseket is hallhatunk-láthatunk. Minden évadot néztük, mindegyikben megvoltak a kedvenceink. Néha át tudnak menni kínosba, de mindent összevetve ez egy jó hangulatú, családi időtöltésnek kiváló műsor.

adrica

Nem jó velem tévét nézni (nem is sokan vállalnak ilyen kalandot – általában még én sem), mert a műsorfelhozataltól tipikus zsörtölődő öregemberré változom: vitatkozom a híradóval, lehülyézem a Barátok közt szereplőit, szarkasztikus közbeszúrásokkal színesítem a szerintem unalmas cselekményt, vagy filozófiai kiselőadásokat futtatok le egy-egy felvetődő problémából kiindulva, hogy lehetőleg minél kevesebb mondatot sikerüljön megérteniük a műsorból azoknak, akik eredetileg ezért ültek le a tévé elé. A realityk és a tehetségkutatók esetében általában már nem strapálom magam, csak hangosan követelem, hogy „kérem, kapcsojja ki”.
Szóval ilyen előtörténet után számomra is meglepő, hogy a Sztárban sztárt meg mennyire szeretem. Legalább közepes de inkább jó hangú előadók énekelnek és bohóckodnak profi stábbal körítve, és viszonylag kicsi a drámafaktor mind a felvezetés, mind a kiesés során. Ezenkívül végre nem azon kell röhögni, hogy valaki béna vagy valakit fikáznak (én azon nem tudok), és az első pár műsor alatt sem kell fülsértő produkciókat meghallgatni. Igaz, a magam részéről a zsűrit meg az applikáció-hepajt kivágnám a fenébe, de hát semmi sem tökéletes, addig legalább van idő teát főzni vagy beszélgetni. Úgy képzeljétek el, hogy ezt a műsort mindenféle fikázás nélkül végig tudom nézni, sőt, kimondottan élvezem is. :)


Népszerű idézetek

Lucy 

Kökény Attila: EZ A SZTÁRBAN SZTÁR!
Till Attila: És az jó nekünk?!

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján