Hollywood Hírügynökség (2011–) 33

Szirmai Gergely több nézőpontból is elemez egy-egy filmet. Mind technikailag, mind történetileg, mind látvány szempontjából.

magyar

Szereposztás

Szirmai Gergelyönmaga
Hollywood Hírügynökség (2011–)

Gyártó
YouTube

Kapcsolódó zónák

Hollywood Hírügynökség

414 tag · 105 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 10., 15:18


Kedvencelte 24

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Egy időben nagyon szerettem, és lelkesen követtem Szirmai Gergely videóit: meg tudott győzni, úgy láttam, hogy bár harsányan, és sok humorral, de mégis intelligensen néz rá a különböző filmekben felvetülő kérdésekre, és volt pár kommentje, amiket ugyancsak abszolút szimpatikusnak találtam (például a feminizmussal kapcsolatos hozzáállása, ami a Frozen-ről és a Demónáról alkotott véleményében remekül kijön).
Aztán sajnos áldozatául esett annak, aminek jóformán minden youtuber. A videói egyre felületesebbek lettek, egyre inkább az a benyomásom támadt, hogy polgárpukkasztani akar, és nem egy tényleges, jól megalapozott kritikát megfogalmazni. Végül azt hiszem az Érkezésről készült videója (Halál az emberiségre!! – azt hiszem ez volt a címe), volt az, ami után leiratkoztam a csatornáról – annyira igénytelen munka volt, és annyira azt láttatta, hogy még arra sem vette a fáradtságot, hogy kicsit utána olvasson a témának egy keményebb filozófiai tartalmú történet esetén, hogy úgy éreztem, a továbbiakban már nem szeretném figyelemmel kísérni a munkáit. Azóta, amennyire látom, eléggé el is csendesedett a csatorna, kevés az új tartalom, és amibe belenéztem, ott sem láttam túl sok pozitív fejlődést… kár érte, az első évek tényleg nagyon jók voltak.


Népszerű idézetek

Janus 

Ez a rettegett firelord! Ez a főellenség! Ez a portás! Olyan ijesztő, mint egy harcias kókuszgolyó, hagyjatok már lógva!

Avatár – Az utolsó rohadék (2016)

Janus 

Abrakadabasszameg!

Legendás BARMOK – Grindelwald bűntettei (2018)

Janus 

Dumbledore felkéri Newtot, hogy menjen neki Grindelwaldnak. És miért kérték arra, hogy fejelje le Bűvész Sztálint? Mert olyan tiszta a lelke. Mert nem azt csinálja, amit mondanak neki, hanem azt ami a helyes, mert OLYAN TISZTA A LELKE?!
Örömmel jelentjük be, hogy újabb fejezet nyílik az ISIS ellen folytatott harcunkaban. Az amerikai szenátus páratlan egyetértéssel kéri föl Szirmai Gergely nagymamáját, hogy vonuljon harcba a terror ellen. Így van, a Bajáról származó, 92 éves Lovas Laurát küldjük ki az Iszlám állam ellen, hogy vigye győzelemre küzdelmünket. Mert míg látszatra egy töpörödött öregasszony, olyan kibaszott tiszta a lelke, hogy azon beszartunk.

Legendás BARMOK – Grindelwald bűntettei (2018)

Kriszti91 

Gergő, te sváb Adonisz.

11. évad 13. rész – A Space Jam 2 Tönkretette a Gyerekkorom

Hasonló filmek címkék alapján